[ad_1]
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار نقطهی تلاقی دو سند توسعه راهبردی ایران یعنی “توسعه سواحل مکران” و “محور توسعه شرق” است.
به گزارش روابط عمومی گروه تجاری ققنوس، منطقه سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کردی در همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری چابهار و سیستان و بلوچستان، رویداد چابهار، گفت: منطقه آزاد چابهار در سال ۷۲ با تحقق ماموریت سند توسعه محور شرق در چابهار ایجاد شد تا تسهیلکننده سرمایهگذاری باشد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر سعی کردهایم تا آنجا که میتوانیم تسهیل سرمایهگذاری کنیم، افزود: مجموع قراردادهایی که برای سرمایهگذاری در سهسال گذشته در منطقه آزاد چابهار منعقد شده، از مجموع قراردادهای ۱۰ سال گذشتهی آن، بیشتر است.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: فرآیند ثبت شرکت در منطقه آزاد چابهار ظرف ۴۸ ساعت کاری در صورت تکمیل مدارک، اتفاق میافتد.
کردی ادامه داد: در راهبردی بودن چابهار و ظرفیتهای آن شکی نیست؛ این بندر نقطه تلاقی دو سند مهم توسعهای محور شرق و سند مگاپروژه توسعه سواحل مکران است؛ چابهار نگین توسعه شرق و محرک توسعه این بخشِ کمتر توسعهیافته کشور است.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه امروز در دنیا هزینههای حملونقل تعیینکنندهی مکان پروژههای تولیدی و سرمایهگذاری است، گفت: چابهار با توجه به اقیانوسی بودن و نزدیکی به مسیرهای اصلی تجارت دریایی و بازارهای بینالمللی؛ بهینهترین، بهصرفهترین و ایمنترین نقطه اتصال دو کانون جمعیتی جهان با بیشاز ۳ میلیارد نفر جمعیت یعنی کشورهای حوزه اقیانوس هند با ۲ میلیارد نفر جمعیت و کشورهای آسیای میانه، قفقاز تا شرق اروپا با بیشاز ۸۰۰ میلیون نفر جمعیت است.
محمدعلی طهماسبی، معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم گفت: نوع تابش، درجه حرارت مناسب و دسترسی مناسب و سریع به بازارهای مصرف باعث شده، چابهار بهترین شرایط جهان برای احداث گلخانه را داشته باشد.
وی افزود: دمای هوا چابهار و خاک حاصلخیز آن و همچنین دسترسی مناسب آن به بازارهای جهانی، بهترین شرایط را برای احداث گلخانه در چابهار بهوجود آورده است.
طهماسبی تصریح گفت: طی بررسیهایی که انجام دادیم، متوجه شدیم، شهرهایی در اسپانیا، هلند و ترکیه قطبهای گلخانهای جهان هستند و هرکدام ۳۰ تا ۴۰ هزار هکتار گلخانه دارند؛ اما نوع تابش و درجه حرارت چابهار منحصر بهفرد است و بسیار بیشتر از آنها قابلیت ایجاد گلخانه را دارد.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: فردا(شنبه، ۲۹ دی) و در پنل اختصاصی فرصتهای سرمایهگذاری کشاورزی؛ با ارائه دلایل و بررسیهایی از ویژگیهای منحصر بهفرد گلخانهای چابهار، سرمایهگذاران را به این نقطه بکر و ناشناخته جلب خواهیم کرد.
طهماسبی گفت: علاوهبر درجه حرارت و نوع تابش چابهار، یکی از مهمترین ویژگیهای این بندر برای سرمایهگذاری در گلخانه، دسترسی سریع، آسان و بهصرفه آن به بازارهای مصرف است که مهمترین پارامتر برای سرمایهگذاری و ایجاد هر کسب و کار تولیدی است.
افتتاحیه همایش و نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری سیستان و بلوچستان، امشب(جمعه، ۲۸ دی) با حضور بیشاز ۳۰۰ سرمایهگذار داخلی و خارجی عمدتا بومی سیستان و بلوچستان و برخی مقامات کشوری و استانی برگزار شد. این همایش فردا(شنبه، ۲۹ دی) با برگزاری پنلهای تخصصی مختلف سرمایهگذاری ادامه مییابد.
انتهای پیام
دبیر خبر: ابراهیم عسگری
[ad_2]
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید