خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

کوتاهی گمرک خوزستان در ترخیص موارد اولیه کفش/ عدم حمایت دولت پای رقیبان را به میدان باز کرد

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس – فاطمه اکبرخانی؛ سعید حیاتی در گفت‌و گو با خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوسبا تاکید بر حمایت دولت از صنعت چرم و تولید کفش کشور تصریح کرد: مهم‌ترین خواسته ما از دولت در خصوص این صنعت، آزادسازی ثبت سفارش برای واردات مواد اولیه است.

او ادامه داد: ما حتی نمی‌خواهیم به جز تعداد محدودی کفش به عنوان مدل، واردات کفش کاملا آزاد شود اما برای ثبت سفارش مواد اولیه و و مراحل وارداتی آن‌ مشکلات بسیاری وجود دارد.

حیاتی با گلایه از عملکرد گمرک خوزستان در ترخیص مواد اولیه وارد شده بیان کرد: پنج ماه پیش به گمرک خوزستان مبلغ ۵میلیارد تومان برای ترخیص ۱۰۰کانتینر چسب که یکی از ملزومات تولید کیف و کفش است، پول دادیم و تنها ۶کانتینر ترخیص کرد اما ورود همین شش کانتینر به بازار نیز موجب کاهش قیمت چسب شد.

رکود بازار هم‌زمان با نزدیک شدن به شب عید

رییس اتحادیه فروشندگان چرم طبیعی و مصنوعی به رکود بازار به رغم نزدیک شدن به شب عید خبر داد و گفت: بر عکس سال‌های گذشته بازار وضعیت خوبی ندارد چرا که قیمت کیف و کفش چرم افزایش یافته و با قدرت خرید مردم سازگار نیست.

حیاتی از افزایش ۶برابری قیمت مواد اولیه تولید کیف و کفش چرم خبر داد و گفت: به طور مثال یکی از مواد اولیه تولید چرم در ابتدای امسال ۵هزار تومان بود که اکنون به ۳۰هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

این فعال بازار درباره قاچاق چرم و مصنوعات آن خاطرنشان کرد: قیمت بالای چرم دیگر برای قاچاق به صرفه نیست، اما با وجود بالا بودن پایه صادراتی میزان صادرات ما نیز کاهش پیدا کرده است.

وی همچنین از طولانی بودن روند ثبت سفارش و واردات مواد اولیه ابراز نارضایتی کرد و افزود: زمان ثبت سفارش و تایید آن بسیار زمان‌بر شده و مشکل بعدی این است که اگر این روند تا یک ماه طول بکشد ثبت سفارش لغو شده و مجددا باید از ابتدا مراحل را طی کنیم.

حیاتی در پایان به فرصت‌های خوب ایران برای صادرات چرم و مصنوعات آن اشاره کرد و گفت: ایران شرایط مناسبی برای صادرات دارد اما متاسفانه با مشکلات فعلی دیگر صادرکننده‌ای وجود ندارد و همین موضوع باعث شده پای رقبای ما مثل ترکیه، ایتالیا و نیز پاکستان که در سطح خیلی پایین‌تری نسبت به تولید چرم ایران قرار دارند به میدان باز شود.

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *