[ad_1]
به گزارش گروه اقتصادی روابط عمومی گروه تجاری ققنوس، قراردادهای طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت، عصر امروز (سهشنبه، دوم بهمن ماه) با حضور وزیر و جمعی از مدیران ارشد صنعت نفت، بین دو شرکت تابعه شرکت ملی نفت ایران و هفت شرکت ایرانی امضا و تکلیف ۹ بسته کاری از مجموع ۳۳ بسته کاری تعریفشده در این طرح مشخص شد.
امروز، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرارداد پروژههای کبود، گچساران خامی، لالی آسماری و نرگسی را به ترتیب با شرکتهای شرکت حفاری و اکتشاف انرژیگستر پارس، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت پتروگوهر فراساحل کیش و شرکت حفاری دانا کیش امضا کرد و قرارداد دو پروژه منصوری آسماری و رامشیر نیز بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (اویک) امضا شد.
شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز قرارداد پروژههای دانان، سعادتآباد و نفتشهر را به ترتیب با گروه مپنا، شرکت گلوبال پتروتک کیش و شرکت ملی حفاری ایران امضا کرد.
پیشتر نیز اواخر مهرماه امسال، شرکت نفت فلات قاره ایران برای پروژه سیوند و اسفند، با شرکت پتروایران قرارداد همکاری امضا کرده بود. به این ترتیب تاکنون قرارداد ۱۰ بسته کاری طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت امضا شده است.
طرح نگهداشت و افزایش توان تولید در میدانهای نفتی در دست بهرهبرداری کشور با پیشبینی بیش از ۶ میلیارد دلار سرمایهگذاری برای اجرا در طول سه سال تعریف شده است. این طرح ملی که با هدف بهرهمندی از توان شرکتهای ایرانی و اشتغالزایی در دستور کار قرار گرفته، مشتمل بر ۳۳ پروژه است که ۲۹ پروژه در بخش خشکی و چهار پروژه در بخش فراساحل را شامل میشود. این پروژهها با میانگین سرمایهگذاری حدود ۲۲۰ میلیون دلار و در محدوده جغرافیایی هفت استان نفتخیز کشور (خوزستان، بوشهر، فارس و هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و کهگیلویه و بویر احمد) اجرا خواهند شد و پیشبینی میشود با اجرای آنها، ظرفیت تولید نفت خام کشور بهطور میانگین حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.
نصب و ارتقای تأسیسات سطحالارضی، اجرای خطوط لوله نفت و گاز، عملیات حفاری، تعمیر و تکمیل چاه، نصب و ارتقای تجهیزات سرچاهی و اجرای جادههای دسترسی و موقعیت چاهها از اهم فعالیتهای پیش بینی شده در اجرای بستههای کاری این طرح است.
در راستای استفاده از توان سازندگان داخلی نیز فهرستی از کالاهای پر مصرف این طرح که امکان ساخت داخل آنها وجود دارد از سوی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری تهیه و پیمانکاران ملزم به سفارشگذاری اقلام این فهرست به شرکتهای ایرانی شدهاند. از سوی دیگر، فهرست هشتادوچهارگانه ممنوعیت خرید کالاها و تجهیزات خارجی دارای تولید مشابه داخل ابلاغی وزیر نفت و نیز تصویبنامه هیئت وزیران در خصوص ممنوعیت خرید کالاهای خارجی دارای تولید مشابه داخلی به عنوان مدارک الزامآور در این پیمانها گنجانده شده است. افزون بر این، تحقق وظایف و مسئولیتهای اجتماعی شرکت ملی نفت ایران از طریق انجام پروژههای عامالمنفعه در روستاها و شهرهای محل اجرای هر پروژه و با هماهنگی مقامات استانی از دیگر نکات حائز اهمیت در فرآیند اجرای این طرح خواهد بود.
انتهای پیام/
[ad_2]
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید