آنچه در این مقاله میخوانید

خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

تک‎ستاره‌ها یا شگفتی‌های صنعت خودرو!

[ad_1]

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس: در آخرین گزارش منتشرشده تنها کشنده محصول سیباموتور توانسته است خود را از دو به سه ستاره ارتقا دهد

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی گروه تجاری ققنوس ، گفته و شنیده می‌شود که صنعت خودرو کشور با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مشکلات باعث بروز کمبودهای بسیاری در این صنعت می‌شوند. این در حالی است که پیش از این مشکلات نیز، تولیدکنندگان گام مهمی به‌منظور افزایش سطح تولید خود برنداشتند. گواه این مدعا گزارش ارزیابی است که هر ماه از محصولات خودروسازان داخلی منتشر می‌شود.

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد کشور که وظیفه ارزیابی این خودروها را بر عهده دارد، در آبان‎ماه گزارشی را به این منظور منتشر کرده است که نشان می‌دهد محصولات تجاری‌سازان داخلی هنوز هم نسبت به گذشته، رشد کیفی چندانی نداشته‌اند و تنها کشنده محصول سیباموتور توانسته است طی یک ماه خود را از دو به سه ستاره ارتقا دهد. 

باکیفیت‌ترین کاروتجاری‌های ارزیابی‌شده

انتظار می‌رود خودروهای کاروتجاری با سابقه تولید حدود ۵۰‌سال در کشور از کیفیت بالایی برخوردار باشند. اما با این حال‌، هر ماه در گزارش ارزیابی خودروهای کیفی، شاهد حضور خودروهایی هستیم که کیفیت چندانی ندارند و هنوز خودرویی نتوانسته در این ارزیابی شرکت کند و پنج ستاره کیفی را به خود اختصاص دهد. از سوی دیگر حضور خودروهای چهارستاره امیدها را برای این صنعت زنده نگه می‌دارد.

هرچند این گزارش به این معنا نیست که محصولی باکیفیت‌تر از این چهارستاره‌ها وجود ندارد بلکه باید در نظر داشت برخی محصولات در این ارزیابی شرکت نکرده‌اند و حضور آن‌ها می‌توانست جدول ارزیابی را کمی جابه‌جا کند.

در بخش وانت‌ها به‌عنوان‌ سبک‌ترین خودروهای کاروتجاری کمبود یک محصول ۴ستاره احساس می‌شود. در سگمنت اتوبوس‌ها، بخت با اتوبوس بین‌شهری اسکانیا یار بوده و توانسته است ۴ستاره کیفی را در آبان‌ماه به دست آورد.

کامیونت‌ها هم یکی از پرستاره‌ترین گروه خودرویی در ارزیابی این ماه بوده‌اند. از میان سه محصول حاضر در این گروه، دو محصول آن یعنی کامیونت ایسوزو NPR75K محصول بهمن دیزل و کامیونت هیوندای HD65 محصول ایران‌خودرودیزل در صدر قرار گرفتند و توانستند چهار ستاره کیفی را به دست آورند.

در سگمنت کشنده‌ها نیز حضور دو خودرو چهار ستاره، امیدها را به محصولات این بخش زنده نگه‌می‌دارد. کشنده ولوو FH500 محصول سایپادیزل و اسکانیا R450 محصول ماموت با چهار ستاره کیفی قله‌نشین گروه کشنده‌ها هستند.

کشنده FAW J6 تنها ارتقایافته کیفی

وانت‌ها در گروه خود به دو سطح قیمتی تقسیم می‌شوند که پیش از افزایش قیمت‌ها، شامل دو گروه کمتر و بیشتر از ۵۰‌میلیون‌تومان می‌شدند. در سطح قیمتی یک، تنها وانت نیوپیکاپ فوتون قرار دارد. این محصول ایران‎خودرودیزل هر ماه با سه‌ستاره کیفی در این ارزیابی شرکت می‌کند.

دیگر خودرو سه ستاره در این بخش، وانت تندر است که در رقابت با پنج خودرو دیگر در این سگمنت قیمتی، هر ماه با سه ستاره کیفی صدرنشین گروه وانت‌ها می‌شود. در این گروه اما بعد از سه ستاره‌ها شاهد حضور وانت مزدا تک‌کابین محصول بهمن‎موتور و وانت آریسان محصول ایران‎خودرو دیزل هستیم که با دو ستاره در ارزیابی شرکت کرده‌اند.

دیگر سه ستاره این ارزیابی اتوبوس بین‌شهری اسکانیا به‌نام مارال ۴۲۱۲ است. این محصول عقاب‌افشان در ارزیابی گذشته نیز با همین تعداد ستاره در جدول قرار گرفته بود. کامیونت الوند سایپادیزل تنها دو ستاره را به دست آورده است که با محصول باکیفیت‌تر این گروه دو ستاره کیفی فاصله دارد. دو کامیون فاو Tiger V8‌  و کامیون بنزWH محصول شرکت‌های سیباموتور و ایران‌خودرودیزل موفق به دریافت دو ستاره کیفی شده‌اند.

در گروه کشنده‌ها نیز فاو ‌H6 با سه ستاره کیفی قرار دارد. این محصول سیباموتور تنها محصول موجود در ارزیابی کیفی است که توانسته نسبت به ماه گذشته یک‌ستاره کیفی ارتقا پیدا کند.

زمان ارتقای تک‌ستاره‌ها فرا رسیده است

درحالی‌که صنعت خودرو در تمام دنیا رو به رشد است و هر روز شاهد پیشرفت‌های چشمگیر در این صنعت هستیم اما متاسفانه در کشور ما خودروهایی تولید و روانه بازار می‌شوند که در تراز با استانداردهای داخلی تنها یک‌ستاره را به ‌دست می‌آورند. این درحالی است که این خودروها به‌طور حتم در مقایسه با استانداردهای بین‌المللی مردود خواهند شد. وانت‌های مزدا دوکابین، نیسان تک‌سوز و نیسان دوگانه‌سوز، سه محصول تک‌ستاره این گروه خودرویی هستند که شاید زمان توقف تولید آن‌ها فرا رسیده باشد. 

دیگر محصول تک‌ستاره در میان خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین مربوط به بخش کشنده‌هاست. حضور کشنده «کاوه» محصول شرکت سایپادیزل یکی از شگفتی‌های صنعت خودرو است. به‌نظر می‌رسد تولیدکنندگان این محصولات، برنامه‌ای برای توقف تولید یا افزایش کیفیت آن‌ها حتی به دو ستاره کیفی هم ندارند چراکه این محصولات، بارها در گزارش ارزیابی با همین یک‌ستاره شرکت کرده‌اند.

محصولاتی که جای خالی‌شان احساس می‌شود

در گزارش کیفی، جای خالی برخی محصولات دیده می‌شود که یا به‌دلیل توقف تولید در این ارزیابی شرکت نکرده‌ یا از چشم مسئولان این شرکت دور مانده‌اند. تنها خودرویی که در سطح یک قیمتی وانت‌ها دیده می‌شود، محصولی از شرکت ایران‎خودرودیزل است. درحالی‌که وقت آن رسیده که محصولاتی مانند پیکاپ آمیکو نیز در این ارزیابی شرکت داده شوند تا هم بازار رقابتی برای این خودروها ایجاد شود و هم طرفداران این نوع خودروها از سطح کیفی محصول موردنظر آگاه باشند.

در میان مینی‌بوس‌ها حضور خودروسازانی مانند سروش‌دیزل مبنا احساس می‌شود که به نظر می‌رسد به‌دلیل عدم تولید و تاثیر تحریم‌ها موفق به مشارکت در این ارزیابی نشده‌اند. در سگمنت کشنده‌ها نیز جای خالی محصولاتی همچون ولووF480، سایر مدل‌های اسکانیا، کشنده‌های رنو و… دیده می‌شود.

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *