[ad_1]
به گزارش روابط عمومی گروه تجاری ققنوس به نقل از رویترز ، علیرغم اعمال تحریمهای آمریکا، واردات نفت هند از ایران در 19_2018 میتواند بالاتر از سال قبل باشد. دولت هند تحت فشار است تا در ماههای آینده خرید خود را کاهش دهد .
واردات نفت ایران از هند ۳۴ درصد در ماه های آوریل تا اکتبر نسبت به سال قبل افزایش یافت و به ۶۰۳ هزار بشکه در روز معادل ۱۷.۷ میلیون تن رسید .
این افزایش سریع به خاطر خریدهای پالایشگاه های هند قبل از آغاز تحریم های آمریکا بر تهران بود که روز دوشنبه اجرایی شد .
آمریکا به هند، چین و شش کشور دیگر معافیت داده تا موقتاً خرید نفت ایران را ادامه دهند، ولی این معافیت ها شرایطی دارد .
برای هند، خریدار شماره ۲ نفت ایران، معافیت ۱۸۰ روزه به پالایشگاهها اجازه می دهد تنها تا ۱.۲۵ میلیون تن معادل ۳۰۰ هزار بشکه در روز نفت بخرند. این یعنی هند باید خرید ماهانه خود از ایران را نصف کند تا از معافیتها اطاعت کرده باشد .
تحلیلگران هنوز انتظار دارند که خرید نفت خام ایران توسط هند در سال مالی منتهی به مارس ۲۰۱۹ از ۴۵۲ هزار بشکه در روز یا ۲۲.۶ میلیون تن واردات سال گذشته بگذرد .
ولی نشانههایی از کاهش تقاضا وجود دارد. در ماه اکتبر هند حدود ۴۶۶ هزار بشکه در روز نفت ایران را وارد کرد، یعنی ۱۱.۶ درصد کاهش نسبت به سپتامبر و کمتر از ماه اکتبر سال گذشته .
اکثر پالایشگاه های هند پیش از آغاز تحریم های آمریکا علیه ایران، خرید نفت از این کشور را افزایش دادند. پالایشگاهها همچنین میخواستند تأثیر افزایش جهانی قیمت نفت و تضعیف روپیه هند را جبران کنند.
سری پاراوایکاراسو، تحلیلگر موسسه اف جی ای، گفت:« پالایشگاه های هند نفت زیادی از ایران در نیمه اول سال مالی جاری وارد کردند که دلیل اصلی آن پیشنهاد تخفیف از طرف ایران بوده است» .
او گفت:« دهلینو حتی میتواند از پالایشگاه هایش بخواهد واردات را به کمتر از میزان معافیت کاهش دهند تا مورد رضایت واشنگتن قرار گیرد» .
سال گذشته واردات هند کاهش یافت چون پالایشگاهها خرید نفت از ایران را به خاطر منازعه ای با تهران بر سر حقوق توسعه ای مربوط به یک میدان گازی بزرگ، کم کرده بودند .
پالایشگاههای دولتی هند که حدود ۶۰ درصد ظرفیت کشور را کنترل میکنند، برای خرید ۳۹۶ هزار بشکه در روز نفت ایران در سال جاری میلادی قرارداد بستند، ولی با اجرایی شدن تحریم های جدید آمریکا باید به ایران اعلام کنند که نمیتوانند به این قراردادها متعهد بمانند .
انتهای پیام/۱۶
[ad_2]
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید