۳ نکته که برای استفاده از اینکوترمز در تجارت خارجی باید بدانید

VID-TEACHING main

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

اینکوترمز چیست؟

 اگر شرکت شما بر مبنای قوانین بین المللی معامله انجام می دهد، و یا به بازارهای خارج از کشور کالا ارسال کرده و از آن ها کالا دریافت می کند، پس شما باید در مورد شرایط تجارت بین المللی (اینکوترمز ) اطلاعات لازم و کافی را داشته باشید، و مجموعه ای از شرایط استاندارد مورد استفاده در تجارت بین المللی را بشناسید.

اینکوترمز عبارتست از مجموعه ای از قوانین تجاری که مقررات دقیق ارسال کالا بین طرفین را بطور اساسی بیان می کند. این مقررات می توانند شامل این موارد شوند: نحوه تحویل کالا، شخص پرداخت کننده، مسئول بیمه، و اینکه چه کسانی مدیریت کارهای خاص مانند بارگیری و تخلیه را برعهده دارند. بعد از انتشار این مقررات برای اولین بار در سال ۱۹۳۶، در حال حاضر این مقررات مورد قبول بین دولت ها و سازمان ملل متحد برای انجام معاملات هستند.

 برای کسب و کارهای کوچکی که بطور هوشمندانه ای از اینکوترمز استفاده می کنند، سود فراوانی به همراه دارد. در اینجا ۳ مورد از مطالبی را که باید بدانید تا قوانین کاری خود را به حداکثر میزان لازم برسانید، مطرح می کنیم

۱.قوانین را بشناسید

 آخرین تغییرات در مقررات و قوانین اینکوترمز ، در سال ۲۰۱۰ ایجاد شده است، و شامل ۱۱ قانون می باشد که به ۲ دسته از انواع مقررات و درجات حمل و نقل دریایی و حمل و نقل آبراه داخلی تقسیم می شود(طبق جدول زیر).

 

 

برای اینکه بهتر جدول را متوجه شویم، بگذارید به اصطلاحات آن، بطور دقیق تری نگاه کنیم:

E terms (EXW): فروشنده باید کالاهای خود را در مبدأ برای خریدار به نمایش بگذارد، تا خریدار بتواند کالاهای مورد نظر را انتخاب کند. این کوچکترین وظیفه ایست که بر عهده فروشنده می باشد.

F terms (FCA, FOB, FAS): فروشنده باید کالا را به حمل کننده تعیین شده توسط خریدار تحویل بدهد. فروشنده چیدن کالا در وسیله حمل و نقل را انجام داده و برای تحویل کالاها به حمل کننده، پول پرداخت می کند، اما پس از آن، وظیفه پرداخت کلیه هزینه ها بر عهده خریدار خواهد بود.

C terms (CFR, CIF, CPT, CIP): فروشنده باید برای حمل و نقل قرارداد ببندد، اما پس از حمل و نقل، در هرگونه ضرر و زیان و آسیب دیدگی، شریک نخواهد بود و آن را نمی پذیرد.

D terms (DAT, DAP, DDP): فروشنده تمام خطرات احتمالی مربوط به حمل و نقل کالا در حین ارسال به مقصد خریدار را برعهده دارد.

۲.فایده اصلی پیروی از مقررات اینکوترمز کاهش خطر است

      با توجه به این واقعیت که هرکشوری دارای زبان و فرهنگ خاص خود و متفاوت با کشورهای دیگر می باشد، عاقلانه ترین کار اینست است که قراردادی واضح نوشته و برای کاهش هر گونه سوء تفاهم آن را به همراه داشته باشید. بنابراین، مزیت اصلی اینکوترمز ، اینست که خطرات احتمالی معامله را کاهش می دهد.

     با مشخص کردن تعهدات خریدار و وارد کننده، با توجه به قوانین، در حمل و نقل از نقطه A به نقطه B، هیچ سردرگمی وجود ندارد. با این وجود، اینکوترمز مالکیت یا انتقال کالا با وسعت کم را تحت پوشش قرار نمی دهد. این مقررات بطور جداگانه بین طرفین معامله مورد توافق قرار خواهند گرفت.

۳.اکثر کسب و کارهای کوچک شامل قوانین C می شوند

     به عنوان مدیر یک کسب و کار کوچک، چگونه از همه ی این مقررات پیروی می کنید؟ به ویژه در کسب و کارهای کوچک، به چیزی نیاز دارید که برای خریدار قابل قبول و راحت باشد، اما بطور همزمان هزینه ها و خطرات احتمالی برای خریدار را کاهش دهد.

     بهترین درجه از دسته مقررات اینکوترمز برای کسب و کارهای کوچک، قوانین C می باشند. به ویژه قوانین CIF بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، چراکه درک دقیق تری از محموله ارسالی در این ۳ قانون بیان می شود. در این زمینه، فروشنده مسئولیت تمامی هزینه ها را تا زمانی که محموله در بندر اصلی بارگیری شود، برعهده دارد. اما هزینه های مربوط به خریدار در بندر مقصد معین می شوند.

     با سیستم های ردیابی پیشرفته حمل و نقل، و خدمات تحویل کالای سفارشی، سود بیشتر در رقابت بین کسب و کارهای کوچکی که مشتریان بین المللی دارند، به آن دسته که طرز استفاده بهینه از اینکوترمز را می دانند، داده می شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x