منابع آبی مازندران در حال کاهش

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران با بیان اینکه خشکسالی های اخیر باعث شد تا سطح آب های زیرزمینی چاه ها و آب چشمه‌ها کاهش یابد، تصریح کرد: به طور متوسط حجم چاه های موجود در مازندران از ۱۲ به ۸ لیتر و چشمه‌ها نیز به طور متوسط از سه به ۱.۵ لیتر در ثانیه رسیده است.

مجید عبدالهی در گفت‌وگو با روابط عمومی گروه تجاری ققنوس با بیان اینکه در استان مازندران ۲۴۴۰ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد و ۱۶۰۰ خانوار در این روستاها تحت پوشش آبفار روستایی هستند، اظهار کرد: ۸۰ تا ۸۵ درصد روستاهای مازندران تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند و تعداد مشترکان به  ۴۱۹ هزار نفر می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در مدت چهار سال گذشته انقلابی در آب و فاضلاب روستایی مازندران اتفاق افتاده است، تصریح کرد: در این چهار سال به ۵۴۴ روستا آبرسانی شد و به بهره برداری رسید یعنی اینکه حدود ۳۰۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال و ۶۸ هزار متر مکعب مخزن ذخیره ایجاد شد، همچنین ۶۸ حلقه چاه حفر و ۶۷ چشمه بهسازی شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران با بیان اینکه حجم کار برای تعداد ۵۴۴ روستا زیاد بوده است، خاطرنشان کرد: شاخص بهره مندی آب مازندران در سال ۹۲ حدود ۶۸ درصد بود که در حال حاضر به ۷۶ درصد رسیده است؛ ۲۵۲ پروژه نیمه تمام در سال ۹۲ در مازندران وجود داشت که ۱۷۰ طرح با هزینه بیش از ۱۹۴ میلیارد تومان به پایان رسید.

وی در حال حاضر با وجود اینکه ۱۷۰ پروژه به اتمام رسیده است، ۴۷۸ پروژه نیمه تمام در بخش آب روستایی در استان مازندران وجود دارد که نشان می دهد پروژه هایی که برای استان تعریف شد زیاد است و امیدواریم طی سال‌های آینده بتوانیم آنها را به پایان برسانیم.

عبدالهی تاکید کرد: اصلاح شبکه همواره در برنامه شرکت آبفار مازندران هست و هرساله بازسازی بخشی از این شبکه با مشارکت مردم و هم با اعتبارات شرکت انجام می‌شود.

وی با اشاره به گستردگی شبکه فرسوده در کل استان، گفت: پروژه هایی برای شبکه آبرسانی به همه نقاط استان تعریف شده است و در صورتی که به اتمام برسند بسیاری از نیازهای مازندران در بخش آب روستا تامین خواهد شد.از مجموع ۲۰ هزار کیلومتر شبکه و خط انتقال روستایی مازندران، ۵۰۰۰ کیلومتر شبکه نیمه فرسوده و فرسوده روستایی است.

گفت‌وگو از سپیده پورشعبان خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوس 

انتهای پیام

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *