کمبود تولیدات و مواد اولیه، دلیل عدم عرضه کاغذ در بورس کالا – اخبار تسنیم

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

به گزارش خبرنگار اقتصادی روابط عمومی گروه تجاری ققنوس، امیرحسین اسماعیل‌پور صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگارارن در خصوص وضعیت صنعت بسته‌بندی در ایران گفت: در سال گذشته برای کاغذهای بسته‌بندی معادل ۸۵۰ هزار تن تولید رقم خورد؛ این در حالی است که در امسال این میزان با افزایش ۱۵۰ هزار تنی روبه‌رو خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کارتن‌سازی ایران افزود: در حال حاضر ۷۴ کارخانه بسته‌بندی در صنعت کاغذ وجود دارد که با ظرفیتی معادل با ۲ میلیون ۱۵۵ هزار تن تولید فعالیت می‌کند.

به گفته این مقام مسئول، با وجود فعال بودن این کارخانجات با ظرفیت ۵۰ درصدی و مشکلاتی در زمینه تأمین خمیر کاغذ و آخال، تولید ورق کارتن در سال گذشته ۶۸۰ هزار تن و در سالجاری بالغ بر ۳۴۰ هزار تن تا این لحظه بوده است.

وی اظهار داشت: از کل ظرفیت ۵۰۰ هزار تنی تولید معادل با ۳۴۰ هزار تن به عنوان تولید واقعی از سوی شرکت‌های کارتن‌سازی و بسته‌بندی محقق شده است.

اسماعیل‌پور با اشاره به این که در ۵ ماه نخست امسال معادل به ۱۶۰ هزار تن از تولیدات کارخانجات به کشورهای مختلفی همچون گرجستان،‌ افغانستان، ترکمنستان، امارات، قطر، عراق، بحرین، روسیه، انگلیس و فرانسه صادر شده است گفت: این موضوع ناشی از استقبال از محصولات ایرانی و نیز اختلاف قیمت دلاری بوده که برای متقاضیان خارجی خرید کاغذ از ایران به صرفه بوده است.

وی ادامه داد: بیشتر صنایع بسته‌بندی در صنایع غذایی و مصرفی جامعه متمرکز می‌شود. در این راستا از حدود دو ماه قبل صادرات کاغذ منع شد، اما دوباره این تصمیم به اجرا گذاشته شده است.

مدیرعامل شرکت کارتن‌سازی ایران همچنین با اشاره به عدم تخصیص ارز دولتی برای واردات کاغذ افزود: در حال حاضر تولید یخچال یا گاز و هر کالای دیگری اگر به درستی بسته‌بندی نشود، مشکلاتی را برای تولیدکننده و مصرف‌کننده در بر خواهد داشت و این موضوع باعث شده، تا امروز کارخانجات تولید لوازم خانگی با مشکلات دو چندان مواجه باشند.

وی با بیان اینکه شرکت کارتن‌سازی ایران در سال ۱۳۳۸ راه‌اندازی شده است، افزود: در سال‌های گذشته استراتژی تناژمحور در شرکت کارتن‌سازی ایران در حالی حاکم بود که با استقرار استراتژی سودمحور ضمن کاهش آسیب‌های احتمالی و بهینه سازی انرژی نسبت به کاهش نرخ استهلاک و همچنین وصول مطالبات شرکت اقدام شده است.

مدیرعامل این شرکت بورس همچنین از انعقاد قرارداد بلندمدت با صنایع بالادستی کاغذسازی به منظور خرید کاغذ با نرخی کمتر از قیمت بازار آزاد خبر داد و گفت: با وجود پذیرش ورق کاغذ در بورس کالا اما به دلیل کمبود تولیدات و مواد اولیه، امکان عرضه این کالا در بورس فراهم نشد.

وی افزود: ۸۰ درصد مشتریان کارتن‌سازی ایران شامل شرکت‌های معتبر بورسی از جمله در زمینه پالایش روغن، شوینده‌ها و شرکت‌های غذایی هستند و برنامه افزایش سرمایه صد درصدی از محل آورده نقدی و حتی بررسی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی‌ دارایی‌های ثابت را در دستورکار خود دارد.

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های این شرکت در زمینه تجاری‌سازی و ارائه محصولات جدید در زمینه بسته‌بندی و حمل و نقل وسایل نیز گفت: خرید ماشین‌آلاتی همچون دستگاه رنگساز و یا واگذاری دارایی‌های غیرمولد و مازاد در دستور کار شرکت بوده که می‌تواند به پیشبرد استراتژی سودمحور شرکت کمک نماید.

انتهای پیام/

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *