اوپک در افزایش تولید نفت ناکام ماند

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس: رویترز روز جمعه گزارش داد که دفتر مرکزی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در سندی داخلی از ناتوانی اعضای این نهاد و متحدانش در افزایش سطح تولید به میزان مورد انتظار خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی گروه تجاری ققنوس ، سند مذکور که در دستور کار نشست روز جمعه یک هیات فنی این سازمان بود، نشانه دیگری از نبود ظرفیت کافی برای جایگزینی سهم ایران در بازار جهانی است.
رویترز در همین ارتباط نوشت: اعضای اوپک و متحدانش در اجلاس ماه ژوئن (تیر) توافق کرده بودند که سطح تولید را افزایش دهند. در آن زمان وزیر انرژی عربستان گفته بود که کشورها برای اجرای این توافق، سطح تولید را نزدیک به یک میلیون بشکه در روز افزایش خواهند داد.
اکنون با گذشت بیش از چهار ماه، آمار منتشر شده حاکی از نبود ظرفیت کافی برای افزایش سطح تولید است.
رویترز اعلام کرد ، اعضای این سازمان به استثنای نیجریه، لیبی و کنگو، در ماه سپتامبر ( شهریور – مهر) تنها ۴۲۸ هزار بشکه نفت بیشتر از ماه مه (اردیبهشت – خرداد) تولید داشته‌اند.
عربستان سعودی بیشترین افزایش تولید را داشته و کویت، عراق و امارات هم صادرات خود را افزایش داده‌اند. همزمان تولید برخی کشورها از جمله ونزوئلا، ایران و آنگولا کاهش یافته است.
بر مبنای این سند، از میان کشورهای غیر اوپک روسیه تولید نفت خود را ۲۹۶ هزار بشکه در روز افزایش داده است؛ اما کشورهای قزاقستان، مکزیک و مالزی کاهش تولید داشته‌اند.
آمریکا در ماه‌های گذشته در تلاش برای ترغیب کشورها به افزایش سطح تولید برای جایگزینی نفت ایران در بازار جهانی بوده، اما در اهداف خود ناکام مانده است.
آژانس بین‌المللی انرژی هفته گذشته در گزارش ماهیانه خود هشدار داده بود که ظرفیت تولید مازاد نفت جهان به ۲ درصد سطح تقاضا رسیده است و کشورها دیگر توانی برای افزایش تولید ندارند.
در گزارش جدید این نهاد همچنین شیب نمودار صعودی تقاضا برای خرید نفت در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ کاهش یافته و پیش‌بینی‌های قبلی اصلاح شده است.
بر این مبنا انتظار می‌رود سطح تقاضا با سرعت کمتری افزایش یافته و در سال جاری میلادی و نیز سال آینده (۲۰۱۹) به ترتیب رشدی ۱.۳ و ۱.۴ میلیون بشکه‌ای (در میانگین روزانه) داشته باشد.
این نهاد پیشتر هشدار داده بود که تحریم نفت ایران می‌تواند بازار نفت و اقتصاد جهانی را دچار اخلال کند.

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *