واردات کالا (راهنمای جامع ۱۴۰۲)

انجام ۰ تا ۱۰۰ خدمات واردات کالا از جمله، تامین و منبع یابی کالا، حمل و نقل بین المللی از کلیه کشور ها به ایران و ترخیص کالای وارداتی از کلیه گمرکات کشور با بهترین هزینه و در کمترین زمان ممکن.

خانه » واردات کالا
نمایش ویدیو درباره واردات-کالا-(-راهنمای-جامع-۱۴۰۲-)
فهرست مطالب این سرویس

دریافت اقامت در ۱۵ روز

اگر به دنبال رشد کسب و کار خود هستید و میخواهید یک زندگی سطح بالا در یک کشور با امکانات بینظیر داشته باشید گروه تجاری ققنوس به شما در دریافت اقامت و ثبت شرکت در کشور امارات متحده عربی فقط در طی کمتر از ۱۵ روز کاری کمک خواهد کرد.

world

اقامت برای  فرزند و همسر

اگر به دنبال ایجاد زندگی بهتر و با کیفیت تری برای فرزندان و همسر خود هستید و همیشه به دنبال ساخت آینده بهتری برای خوانواده خود هستید دریافت اقامت کشور امارات متحده عربی اولین و مهمترین قدم برای شما میباشد ما در کل فرایند دریافت اقامت برای خوانواده شما در کنار شما هستیم.

air-cost

افتتاح حساب بانکی

افتتاح حساب در کشور امارات متحده عربی برای ایرانیان یکی از چالش های مهمی میباشد که ایرانیان با ان روبه روز هستند، پس از دریافت اقامت و ثبت شرکت ما برای شما در بانک های مطرح امارات نظیر NBD و… حساب بانکی معتبر افتتاح خواهیم کرد.

support

اجاره دفتر در دبی

نگران اجاره برای محل کسب و کار خود در شهر دبی نباشید،ما در کلیه فرایندهای اجاره دفتر و تجهیز آن در کنار شما هستیم، شما میتوانید با توجه به بودجه خود دفاتر مورد نظر خود را اجاره نمایید و کسب و کار خود را در کمترین زمان ممکن در کشور امارات متحده عربی راه اندازی نمایید.

واردات-کالا

مقدمه : مراحل واردات کالا

مرحله اول :  انتخاب بهترین کالا برای واردات کالا

در اولین مرحله از فرایند واردات کالا باید شما کالای مناسبی را برای واردات انتخاب کنید، شما زمانی که تصمیم به واردات یک کالا میکنید طبیعتا به دنبال کسب سود از ان هستید، لذا انتخاب صحیح کالا برای واردات یکی از مهمترین مراحل واردات کالا میباشد، انتخاب کالای اشتباه باعث  افزایش ریسک واردات کالا میباش به صورتی که ممکن است اگر کالای اشتباهی را برای واردات به ایران انتخاب کنید پس از ورود به کشور امکان فروش انرا به بازار هدف خود نداشته باشید و نهایتا کسب و کار شما به مشکل برخورد کند

در انتخاب کالای مناسب برای واردات شما باید به عوامل زیادی توجه نمایید نظیر:

  • میزان عرضه و تقاضا در بازار
  • حاشیه سود حداقل ۳۰ الی ۵۰ درصدی
  • اطمینان از امکان ارائه گارانتی به مشتریان  برای کالای فوق
  • هزینه های نگهداری پایین در زمان خرید و تامین، حمل و نقل و انبارداری
  • عدم مغایرت کالا با قوانین جاری کشور ایران
  • بررسی میزان هزینه های از قبیل حقوق ورودی و مجوزات مورد نیاز برای واردات

این موارد فقط برخی از عوامل مهم و تاثیر گزار در امر انتخاب کالای مناسب برای واردات کالا میباشند، اگر شما هنوز کالای خاصی را برای انتخاب کالای خاصی برای واردات کالا انتخاب نکرده اید میتوانید با کارشناسان گروه تجاری ققنوس تماس حاصل نمایید

لیست برخی از کالاهای مناسب برای واردات کالا به ایران

ما بر اساس تجربه خود  و شناختی که از بازار ایران داریم چندین کالایی که بسیاری از ایرانیان در پروسه واردات کالا از کشورهایی نظیر چین ، امارات به ایران انجام میدهند را آماده کرده ایم:

  • ابزار آرایش
  • وسایل آشپزخانه
  • محصولات ورزشی
  •  لوازم جانبی گوشی
  • لوازم جانبی مد
  • پد ساحلی
  • کوله پشتی هوشمند
  • سالن بادی
  • چادر فضایی قلعه برای کودکان
  • خودکار
  • تی شرت
  • لباس حیوانات خانگی
  • اسباب بازی های لگو ارزان
  • مژه مصنوعی
  • عینک آفتابی
  • پوشک حیوانات خانگی یکبار مصرف / پدهای یکبار مصرف حیوان خانگی
  • چتر معکوس
  • جوراب
  • نی استیل ضد زنگ
  • قاب عکس
  • چادر اتوماتیک
  • کیف های دستی
  • بطری مسافرتی سیلیکونی
  • اقلام کوچک در آشپزخانه
  • تسمه های متحرک
  • ابزار پخت سیلیکونی

مرحله دوم :  انتخاب بهترین کشور برای واردات کالا به ایران

یکی از اصلی ترین سوالاتی که ذهن هر وارد کننده ای رو  به خودش درگیر میکنه معمولا این است که از چه کشوری واردات کالا به ایران رو انجام بدهند؟

طبیعتا بسیار شنیده اید که واردات کالا از چین، امارات متحده عربی و یا برخی کشورهای اروپایی به ایران انجام میگیرد، برای پاسخ به این سوال شما میتونید از جدول زیر استفتاده کنید

ما در جدول زیر لیست ۱۰ کشور که بیشترین صادارت رو در جهان دارند ذکر میکنیم به همراه حجم صادرات کالا از این کشورها، لذا با ک تحلیل ساده میتوانید به این موضوع پی ببرید که کشورهایی که بیشترین صادرات رو دارند یکی از جذاب ترین کشورها برای واردات کالا از اون کشورها میباشد.

نوع کالا حمل بار هوایی از چین به دبی ( فرودگاه به فرودگاه ) حمل بار دریایی از چین به دبی ( بندر به بندر ) حمل بار هوایی به صورت درب به درب از چین به دبی حمل بار دریایی به صورت درب به درب از چین به دبی
کالای نرمال ( فاقد برند،باتری،مگنت) بله بله بله بله
کالاهای برند بله بله بله بله
کالای دارای باتری بله بله بله بله
کالای دارای موتور بله بله بله بله
کالای دارای مگنت بله بله بله بله
مواد شیمایی خیر بله خیر بله
لوازم الکترونیکی بله بله بله بله
لوازم ارایشی بهداشتی خیر بله بله بله
مواد غذایی بله بله بله بله
پوشاک بله بله بله بله
کالای دیجیتال دست دوم ( استوک ) بله بله بله بله

همینطور در جدول زیر شما میتواید لیست ۱۰ کشوری که بیشترین حجم واردات کالا به ایران دارند رو مشاهده کنید:

رتبه حجم واردات به ایران ارزش کالای وارداتی در سال امکان واردات مستقیم میباشد؟
چین $۱۰.۲۵B بله
آلمان $۲.۶۵B بله
فرانسه $۲.۵۸B بله
ژاپن $۲.۴۵B بله
انگلیس $۲.۱۰B خیر
امارات متحده عربی $۲.۰۵B بله
کره جنوبی $۱.۳۴B بله
سنگاپور $۱.۱۴B بله
ایتالیا $۱.۰۹B بله
هلند $۱.۰۶B بله

بر اساس اطلاعات جداول فوق کاملا مشخص است کشورهای چین ؛ ترکیه ؛ آلمان ؛ ژاپن، امارات متحده عربی بهترین کشورها برای تجار و واردکنندگان ایرانی میباشد و اگر شما تصمیم به واردات کالا دارید شما میتوانید بهترین قیمت برای خرید و تامین کالا و تجهیزات مورد نظر خود را از این کشورها بیابید و اقدام به واردات کالا نمایید.

در تصویر زیر شما میتوانید اصلی ترین شرکای تجاری ایران را در امر واردات کالا مشاهده نمایید:

انتخاب-بهترین-کالا-برای-واردات-کالا

چرا چین را برای واردات کالا انتخاب کنید؟

دلایل بسیار زیادی برای شروع فرایند واردات کالا از چین به ایران وجود دارد ، حتما بسیار شنیده اید که بازار ایران مملو از اجناس چینی میباشد

همه روزه ایرانیان بسیاری به چین سفر میکنند تا با مذاکره با فروشندگان چینی بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را خریداری و سپس به ایران وارد نمایند

کشور چین اولین و بزرگترین شریک تجاری ایران میباشد و کالاهای وارداتی از چین به ایران از طریق هوایی،دریایی و ریلی به کشور وارد میگردد

دلایل بسیاری برای اینکه چرا کالاهای مورد نیاز خود را از چین خریداری کنید وجود دارد که به شرح زیر میباشد:

پایین بودن هزینه های واردات کالا از چین

اگر به روال واردات کالا از چین آشنا باشید و یا تجربه ای خرید و واردات از چین را داشته باشید میدانید که شما با یک سفر به چین و شهرهای مختلف ان میتوانید یک کالای خاص را با قیمت ها و کیفیت های مختلی خریداری کنید، لذا شما به عنوان یک واردکننده میتوانید بازه مختلفتی از کیفیت و قیمت را در دست داشته باشید

به عنوان مثال اگر واردکننده لوازم جانبی تلفن همراه هستید میتوانید با مراجعه به بازارهای فروش عمده در شهر شنژن تنوع بسیاری را مشاهده نمایید و با توجه به بودجه خودتان اقدام به ثبت سفارش کنید

پایین بودن هزینه های تولید در چین

دلیل اصلی قیمت مناسب کالاها در چین پایین بودن هزینه تولید در چین نسبت به ایران میباشد، نیروی کار ارزان ، مشوق های دولتی به تولید کنندگان و مواد اولیه ارزان منجر به کاهش قیمت تمام شده کالاهای تولیدی توسط کارخانجات چینی میشود

عرضه محصولات باکیفیت به بازار

یکی دیگر از برجسته ترین مزایایی که برای واردات کالا به کشور میتوانیم نام ببریم، ورود محصولاتی با کیفیت بالا به بازارهای داخلی است. در واقع، خیلی از کارآفرینان موفق وقتی به خارج از کشور سفر میکنند، از مراکز فروش محصولات و کارخانه ها بازدید میکنند، تا بتوانند محصولاتی باکیفیت و استاندارد را شناسایی و به کشور وارد کنند. یکی از بهترین خدماتی که در این راستا میتوانید استفاده کنید، خدمات منبع یابی کالا توسط کارشناسان گروه تجاری ققنوس است که به شما این اطمینان را میدهند تا بهترین و معتبرترین فروشندگان و محصولات را جهت واردات شناسایی و بررسی کنند.

مزایای استفاده از شرکت های وارداتی چیست؟

اگر در انجام تجارت های بین الملل، تازه کار یا کم تجربه هستید، باید بدانید که ریسک های بسیاری در این حوزه وجود دارند و هر گونه بی اطلاعی و اشتباهی میتواند منجر به خسارت های هنگفتی شود؛ علی رغم این که اگر اصولی و برنامه ریزی شده صورت بگیرند، سودهای کلانی به همراه خواهند داشت. بهترین راه برای این که بتوانید سود بیشتری دریافت کنید و خسارت ها را به حداقل برسانید، استفاده از خدمات شرکت های بازرگانی و وارداتی میباشد. با استفاده از کمک شرکت هایی نظیر گروه تجاری ققنوس، میتوانید تا حد زیادی از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری کنید و از مزایا و خدمات ما جهت واردات، منبع یابی، انبارداری، حمل بار بین المللی و ترخیص کالا بهره مند شوید. به عللاوه، میتوانیمدر تنظیم و ثبت اظهارنامه های گمرکی و ترخیص تخصصی و سریع کالاهایتان به شما کمک کنیم و با خیالی آسوده، به فعالیت تجاری خود بپردازید.

برخی دیگر از مزایای استفاده از خدمات گروه تجاری ققنوس، عبارتند از:

ارسال سالم و مطمئن کالا

گروه تجاری ققنوس با ارائه خدمات واردات و حمل و نقل بین المللی کالا، به شما در هدایت پروسه پیچیده واردات و صادرات کالا کمک میکند. ممکن است این فعالیت ها برای شما ساده به نظر برسند، اما زمانی که خودتان با این مراحل سر و کار داشته باشید، متوجه خواهید شد که با چه مشکلات و محدودیت های مختلفی مواجه هستید. با توجه به این که کارگزاران و کارشناسان ما با تمامی مراحل اداری، مجوزها و مقررات داخلی و بین المللی آشنا هستند، میتوانند در کاهش هزینه های گمرکی و جلوگیری از هر گونه تاخیری در روند حمل بار و ترخیص کالا نقش ویژه ای داشته باشند و محموله شما را در سلامت کامل به مقصد برسانند.

اگر قصد استفاده از خدمات حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی به روش های مختلف و برای انواع کالاهای خطرناک و نرمال دارید، برای انتخاب سریع ترین، امن ترین و مقرون به صرفه ترین روش ها، با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا علاوه بر راهنمایی شما، تمامی تدارکات لازم را برای حمل محموله شما فراهم کنند.

انبارداری، نگهداری و توزیع بار با تجهیزات کامل

میتوانید مطمئن باشید که گروه تجاری ققنوس با ارائه خدمات انبارداری، به حفظ و نگهداری از کالاهای شما تا زمان ترخیص و حمل بار کمک خواهد کرد. نمایندگان ما در تمام مدت از محموله شما حفاظت خواهند کرد و امنیت آنها را در طول شبانه روز تضمین میکنند تا بتوانید فرایند ترخیص کالا از گمرک را به اتمام برسانید.

ارائه خدمات درب به درب (door to door)

خدمات درب به درب یا همان door to door از محبوب ترین سرویس های حمل و نقل گروه تجاری ققنوس است که امکان حمل محموله شما از انبار مبدا به انبار مقصد را در سریع ترین زمان ممکن فراهم میکند. در واقع تمامی تشریفات و فعالیت های مورد نیاز جهت حمل بار از مبدا به مقصد توسط کارگزارن ما صورت میگیرد و تمامی مسئولیت های بارگیری، حمل بار، ترخیص کالا و تخلیه با تیم ققنوس خواهد بود؛ بنابراین، خیال شما از بابت تمامی مراحل واردات کالا راحت خواهد بود.

خرید از تامین کننده های غیرقابل اعتماد

از دیگر چالش ها و مشکلات رایج بین وارد کنندگان ایرانی این است که تامین کنندگان غرقابل اعتماد چینی را جهت خرید و واردات از این کشور انتخاب میکنند. از آنجا که شما به عنوان وارد کننده، مسئول محصولی هستید که وارد میکنید؛ بنابراین، میتوانید با استفاده از خدمات منبع یابی و سورسینگ کالا توسط گروه تجاری ققنوس، از بابت انتخاب تامین کننده ای معتبر و خرید کالایی باکیفیت مطمئن باشید. بهتر است قبل از این که اقدام به واردات نایید، نمونه کالاها را دریافت و بررسی کنید و با بازرسی کالا در چین، کیفیت و کمیت محصولات را با استانداردهای مورد نظر خود بسنجید.

هزینه های مربوط به واردات کالا به ایران چیست؟

پس از این که پروفرما و سایر مدارک مورد نیاز جهت واردات را تهیه کردید، میتوانید قیمت و هزینه های واردات کالا را محاسبه یا با کمک کارشناسان، از قیمت تقریبی آن مطلع شوید. شما میتوانید همین حالا پروفرما، پکینگ لیست و کاتالوگ کالاهای خریداری شده را برای کارشناسان گروه تجاری ققنوس بفرستید تا در سریع ترین زمان ممکن، قیمت تقریبی حمل و ترخیص کالاهای وارداتی را به شما اعلام نمایند.

یکی از مهمترین فاکتورهایی که هنگام محاسبه هزینه های واردات کالا باید در نظر داشته باشید، تامین ارز و پولی است که برای آن قرار است پرداخت کنید. انواع رایجی از ارز جهت واردات کالا توسط تجار و بازرگانان ایرانی مورد استفاده قرار میگیرند که بسته به شرایط خود میتوانید از آنها استفاده کنید؛ در واقع، دسترسی به برخی از انواع ارز برای همه امکان پذیر نیست.

ارز آزاد: قیمت آن در بازار و متناسب با شرایط تعیین میگردد. این ارز را میتوانید از بانک ها و صرافی ها تهیه کنید.

ارز نیمایی: این ارز فقط به واردات برخی کالاها تعلق میگیرد و برای دریافت آن باید از سامانه نیمه درخواست خود را ثبت نمایید.

ارز مبادلاتی: برای تامین کالاهای اساسی از طرف دولت عرضه میگردد.

ارز حاصل از صادرات کالا: افرادی که درآمد ارزی دارند، میتوانند جهت واردات کالا از همان درآمد استفاده کنند.

در ادامه، فهرستی از مهمترین هزینه هایی که واردات کالا بهکشور با خود به همراه دارد را فهرست کرده ایم، البته هزینه های جزئی بسیاری مانند تماس با فروشندگان، خرید تمبر، مراجعه حضوری و.. نیز وجود دارند که باید در نظر گرفته شوند.

هزینه های اخذ مجوز ثبت سفارش: این هزینه ها معادل نیم هزارم قیمت سفارش در پیش فاکتور میباشد.

قیمت کالا که به فروشنده پرداخت میگردد (ارزش مبادله ای کالا)

کارمزد پرداخت هزینه ها به فروشنده کالا: در صورتی که از اعتبارات اسنادی یا پرداخت نقدی حواله ای استفاده میکنید، باید مبلغی را به عنوان کارمزد به بانک مربوطه پرداخت نمایید

حقوق ورودی کالا: ۴ درصد حقوق گمرکی است. به عنوان مثال، اگر حقوق ورودی یک کالا ۳۲ درصد باشد، ۴ درصد از این مبلغ برای حقوق گمرکی و ۲۸ درصد آن برای سود بازرگانی میباشد.

ارزش سیف کالا (ریالی): از مجموع قیمت کالا، هزینه حمل بار تا ایران، هزینه های بیمه و ضرب در نرخ رسمی ارز به دست می آید.

مالیات بر ارزش افزوده: مبلغ پرداختی به عنوان مالیات از طریق مجموع ارزش سیف کالا و حقوق ورودی و ضرب در درصد مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) محاسبه میگردد.

مالیات علی الحساب: مقدار این مالیات ۴ درصد میباشد و از ضرب آن در مجموع عوارض گمرکی و ارزش سیف کالا به دست می آید.

سهم هلال احمر و سایر ارگان ها: جهت واردات کالاها موظف به پرداخت مبلغی تحت عنوان سهم هلال احمر هستید. این مبلغ از ضرب سهم نهاد مربوطه در حقوق ورودی کالا محاسبه میشود.

هزینه های بیمه و حمل بار: هزینه های حمل و نقل بین المللی کالا (دریایی، زمینی یا هوایی) و هزینه بیمه باربری از مهمترین هزینه های مربوط به حمل کالا هستند.

هزینه بازرسی کالا: برای اطمینان از کیفیت و کمیت کالای ارسال شده میتوانید از خدمات بازرسی کالا در چین توسط نمایندگانگروه تجاری ققنوس استفاده کنید؛ البته ارائه گواهی های بازرسی برای ترخیص برخی کالاها الزامی میباشد و هزینه هایی را با خود به همراه دارد.

هزینه های انبارداری: تعرفه های انبارداری بسته به نوع کالا و مدت زمان نگهداری آن در انبارهای گمرکی، متغیر است.

هزینه دموراژ: در صورتی که کالا در مدت زمان معین ترخیص نشود، مشمول جریمه ای تحت عنوان دموراژ خواهد شد.

هزینه صدور برگه ترخیصیه و حق توقف کالا: برای ترخیص کالا نیاز به برگه ترخیصیه دارید.

هزینه های حمل نهایی بار، بعد از ترخیص کالا

انواع مختلف واردات کالا

واردات قطعی و موقت کالا چیست؟ چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ واردات کالا به کشور به دو صورت قطعی و موقت میتوان انجام بگیرد که هر کدام از آنها شرایط و مراحل خاص خود را دارند. از آنجا که پیش از ورود کالا به کشور باید براساس نوع واردات و استفاده محصولات در کشور، اقدام به واردات و ترخیص نمایید، لازم است تا هر دو را به خوبی بشناسید.

واردات قطعی کالا به چه معناست؟

به واردات قطعی کالا، واردات مصرف داخلی نیز گفته میشود که در این نوع از ورود کالا به کشور، تمامی عوارض گمرک جهت ترخیص کالا از گمرک بر آنها اعمال میگردد. کالاهایی که اغلب برای مصارف داخلی مردم وارد کشور میشوند، اغلب کالاهای واردات قطعی هستند و باید پس از ورود به گمرک، سریع مراحل و تشریفات گمرکی را آغاز کرد. از آنجا که برای واردات قطعی کالا باید تمامی مراحل ترخیص بار از گمرک را سپری کرد، به اسناد و مدارک مشخصی نیاز داریم تا بتوانیم این پروسه را در گمرکات مختلف کشور به نمایندگی از شما به عنوان صاحب کالا، به اتمام برسانیم. اسناد و مدارکی که جهت واردات قطعی لازم است، عبارتند از:

  • پروفرما: فاکتور خرید یا پروفرما توسط فروشنده برای شما پس از خرید کالا، ارسال خواهد شد. در پروفرما، اطلاعاتی نظیر تعداد کالا، مشخصات فنی و ظاهری کالا، مشخصات فروشنده و خریدار، قیمت و نحوه خرید و ارسال درج میشوند که برای واردات قطعی و ترخیص کالا ضروری هستند.
  • کارت بازرگانی: برای هر فعالیتی که مربوط به واردات و صادرات کالاست، به کارت بازرگانی نیاز داریم. در واقع، این کارت نشان دهنده دریافت مجوزهای قانونی لازم برای انجام تجارت های خارجی میباشد.
  • اعلامیه ارز: ارائه اعلامیه ارز در برخی مواقع الزامی نیست، اما برای خرید و فروش های اعتباری ضروری است. سند مبلغ خرید و فروش کالا، همین اعلامه میباشد.
  • پکینگ لیست: اطلاعات کامل بار و مشخصات آن در پکینگ لیست که از طرف فروشنده صادر میگردد، درج میشوند.
  • بیمه نامه: ارائه بیمه نامه به منظور جبران خسارت های احتمالی به کالا و بار، جهت واردات قطعی کالا الزامی است.
  • گواهی مبدا: گواهی مبدا یک سند بین المللی است که مبدا تولید و ارسال کالا را نشان میدهد. صادر کننده کالا موظف به ارائه گواهی مبدا میباشد و برای او به عنوان اظهارنامه کالا شناخته میشود.
  • مجوز ثبت سفارش: ثبت سفارش کالا و دریافت مجوز با شماره ۸ رقمی، از اولین مراحل و مهمترین بخش از پروسه واردات کالا به شمار میرود.
  • بارنامه حمل: بارنامه حمل توسط شرکت حمل و نقل تنظیم میگردد و اطلاعاتی نظیر نحوه حمل کالا و اطلاعات بار را شامل میشود. به علاوه، ارائه بارنامه جهت ترخیص کالا از گمرک ضروری است.
  • اظهارنامه گمرکی: از دیگر مدارکی که در روند واردات قطعی باید به همراه داشته باشیم، اظهارنامه است که باید در سامانه تجارت تنظیم و ثبت شود.

واردات موقت کالا به چه معناست؟

واردات موقت برای برخی از کالاهای خاص و از پیش تعریف شده کاربرد دارد. در این نوع از واردات، ترخیص کالا باید به سرعت و در مدت زمان مشخصی صورت بگیرد و تمامی کالاهایی که به صورت موقت وارد کشور شده‌اند، باید پس از اتمام مهلت معین، از کشور خارج شوند. نکته اینجاست که ترخیص کالاهای ورود موقت بدون پرداخت مالیات و هزینه میباشد و برای واردات موقت، وارد کنندگان کالا باید دلایل خاصی داشته باشند تا بتوانند نسبت به ورود و ترخیص بار اقدام نمایند؛ در غیر این صورت، امکان پذیر نخواهد بود.

مهمترین سیستمی که جهت اخذ مجوز واردات موقت در سطح بین المللی وجود دارد، گواهینامه ATA میباشد. این گواهینامه به یک زنجیره بین المللی از ارگان های تضمین کننده تعلق دارد و این چنین سازمان هایی، امنیت هزینه ها و مالیات ورود موقت کالا که باید در مدت زمان معینی برگشت داده شوند را تامین میکنند.

از آنجا که واردات موقت کالا شرایط خاصی دارد، باید به منظور یکی از دلایل مشخص شده صورت گرفته باشد. کالاهای لازم جهت حضور در کنفرانس ها و نمایشگاه های بین المللی، کالاهایی که برای انجام پروژه های عمرانی مثل ساخت و ساز راه ها و جاده ها مورد استفاده قرار میگیرند، جهت انجام آزمایشات علمی، تحقیقاتی و پژوهش ها، خودروهای شخصی و همچنین، برای پردازش مواد اولیه، لوازم و قطعاتی که در تکمیل و تعمیر کالاهای صادراتی لازم هستند، میتوان از واردات موقت کالا استفاده کرد. مراحلی که برای ورود موقت بار نیز باید طی کنید، به صورت زیر است:

  • دریافت گواهینامه ATA از انجمن تضمین کننده واردات موقت کالا
  • ارائه ضمانت و سپرده از شخص وارد کننده کالا
  • تحویل گواهینامه ATA به گمرک مورد نظر
  • ورود بار به قلمروی گمرکی کشور
  • بازرسی و بررسی کالا توسط کارشناسان گمرک
  • انجام تشریفات ترخیص کالا از گمرک

اگر شما عزیزان طی انجام هر یک از مراحل واردات یا ترخیص کالا به مشکل خوردید یا نیاز به خدمات واردات کالا داشتید، کارشناسان ما برای ارائه خدمات منبع یابی و سورسینگ کالا، حمل و نقل بین المللی بار از تمامی کشورها و ترخیص کالاهای وارداتی از گمرکات کشور با به صرفه ترین هزینه ها بالاترین کیفیت، همراه شما هستند.

مزایای واردات کالا به جای تولید چیست؟

ممکن است برای شما این سوال ایجاد شود که واردات کالا چه مزایایی دارد و چرا میتواند به توسعه تجارت شما به جای تولید در داخل کشور کمک کند؟ میدانیم که منظور از واردات به کشور، خرید کالا یا محصولات از یک کشور خارجی و انتقال آن به وسیله سیستم های حمل و نقل بین المللی و شرکت های واسطه به بازارهای داخلی کشور میباشد. از آنجا که این محصولات و خدمات در داخل کشور به مشتری ها عرضه میشوند، گزینه های خرید را افزایش میدهند و به علاوه بر این موارد، مزایای دیگری هم دارند که در ادامه بررسی میکنیم.

معرفی کالاهای جدید به بازارهای داخلی

بسیاری از تولیدی ها و کسب و کارها در کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه هستند که تمایل به تولید محصولات برای بازارهای خارجی آسیایی، اروپایی و حتی کشورهای آمریکای شمالی دارند. دلیل چنین ویژگی هایی، قدرت خرید مردم و وسعت بازارهای این کشورها در سراسر دنیا میباشد. به عنوان مثال، زمانی که محصولی جدید در چین تولید میشود، در صورتی که برای واردات کالا از نظر بازرگانان ایرانی جذاب باشد، میتوانند آن را وارد کشور کرده و به مشتریان خاص خود بفروشند. به علاوه، امکان تحقیقات اینترنتی نیز وجود دارد و تجار و وارد کنندگان میتوانند بیش از این که نسبت به واردات کالای خاصی اقدام کنند، ببینند که آیا بازار به چنین کالایی نیاز دارد یا نه و اگر موجود نیست، با یک استراتژی بازاریابی موثر، به توسعه و گسترش کسب و کار خود بپردازد.

مدیریت قسمتی از بازارهای داخلی به وسیله واردات کالا

با واردات اصولی کالا به کشور، میتوانید به یک فرد بانفوذ در بازار صنعت مورد نظر خودتان تبدیل شوید و بازار را در دست بگیرید. تولید محصولات جدید و متنوع در دنیا بسیار سریع است و اگر هوشیار باشید، میتوانید از این فرصت استفاده کنید و قبل از رقبای خود، نسبت به واردات چنین کالاهایی اقدام نمایید. اگر شما اولین نفری باشید که کالای جدیدی را وارد کشور کرده است، قطعا پیشرو در این زمینه خواهید بود و از بسیاری از رقبای خود، پیشی خواهید گرفت.

کم شدن هزینه ها

هزینه ساخت و تولید بسیاری از کالاها بالاست و تولید انها در داخل به صرفه نمیباشد؛ از این رو، یکی از مزایای قابل توجه واردات کالا به صورت عمده، کاهش هزینه های تولید و ساخت چنین محصولاتی است. ممکن است بنا به دلایل مختلفی نظیر هزینه بالای نیروی کار داخلی، گران بودن مواد اولیه در داخل کشور و..، هزینه های تولید محصولات بالا باشد؛ قطعا در این شرایط، واردات کالا بسیار مقرون به صرفه تر از ساخت آنها خواهد بود. در برخی موارد نیز کارآفرینان ترجیح میدهند به جای سرمایه گذاری بر روی ماشین آلات گران قیمت تولید، واردات کالا انجام دهند.

چالش های واردات کالا به ایران چیست؟

پروسه واردات کالا به ویژه واردات از چین به ایران با چالش های بسیاری همراه است که در اغلب مواقع، اگر به تنهایی نسبت به انجام آن اقدام کنید، قطعا با مشکلات زیادی رو به رو خواهید شد. یکی از بهترین کارهایی که به شما جهت موفقیت در واردات به ایران کمک میکند، شناخت و بررسی چالش ها و مشکلاتی است که ممکن است باعث ایجاد موانعی در انجام فعالیت های واردات و ترخیص کالا شوند. از آنجا که بسیاری از تجار ایرانی با مشکلات مشابهی جهت واردات و ترخیص کالا مواجه میشوند، برخی از مهمترین آنها را برای آشنایی بیشتر شما در ادامه لیست کرده ایم:

عدم شناخت قوانین و مقررات مربوطه

بخش مهمی از تمامی فعالیت های واردات و صادرات، به دانستن و شناخت قوانین تجارت داخلی و بین المللی کالایی که وارد میکنید، تعلق دارد. با توجه به این که دریافت و خرید کالاهای بی کیفیت غیرمعمول نیست، توصیه میکنیم حتما قوانین و مقررات هر دو کشور وارد کننده و صادر کننده کالا را به خوبی بشناسید. اگر قصد واردات کالا از چین را دارید، اطمینان حاصل کنید که کالاهای مورد نظر شما جهت خرید، از استانداردهای لازم برخوردار است؛ بدین ترتیب، میتوانید از بسیاری از مشکلات و تاخیر در روند ترخیص کالا از گمرک جلوگیری کنید.

انتخاب اشتباه قواعد اینکوترمز

اینکوترمز چیست؟ اینکوترمز مجموعه ای وسیع از قواعد و شرایطی است که طرفین معاملات بین المللی (وارد کننده و صادر کننده / خریدار و فروشنده) موظف به رعایت آنها هستند. رعایت قواعد اینکوترمز در مدیریت بسیاری از مسئولیت ها، هزینه ها، ریسک ها و خطرات میان وارد کننده و صادر کننده کالا نقش اساسی دارند؛ بنابراین، هنگامی که تصمیم به واردات کالا از کشوری به ایران را دارید، به مزایا و معایب اینکوترمزی که انتخاب میکنید توجه داشته باشید، چرا که در افزایش و کاهش هزینه ها و خسارت ها بسیار تاثیر گذار است.

  • ترم FOB
  • ترم CIF
  • ترم EXW

این سه مورد از رایج ترین اینکوترمز جهت واردات کالا از چین به ایران هستند که هر کدام از آنها، مزایا و معایب خاص خود را دارند و نقش زیادی در هزینه های واردات شما ایفا میکنند. پیشنهاد میکنیم برای این که انتخاب درستی در تقسیم مسئولیت ها و اینکوترم مناسب داشته باشید، با کارشناسان ما در گروه تجاری ققنوس در ارتباط باشید.

چگونه ریسک خود را هنگام واردات کالا از کشورهای دیگر کاهش می دهید؟

همانطور که تا الان متوجه شدید، واردات کالا و به ویژه ترخیص از گمرک در ایران با چالش ها و البته ریسک های زیادی رو به روست که میتوانند سبب بروز خسارت های جدی برای وارد کنندگان و تجار شوند. مهمترین راهکاری که در مدیریت ریسک ها و چالش ها به شما کمک خواهد کرد، شناخت مراحل و ضوابطی است که در طول واردات کالا به ایران با آنها سر و کار دارید. در گام بعدی، حضور افراد متخصص در این مسیر به شما کمک خواهد کرد تا با استفاده از تخصص و تجربیات آنها، درگیر مشکلات احتمالی نشوید و تمامی مراحل از پیدا کردن فروشنده معتبر تا خروج کالا از گمرکات کشور را به راحتی انجام دهید.

شما با استفاده از کمک شرکت های بازرگانی نظیرگروه تجاری ققنوس، به راحتی میتوانید کالا یا کالاهای مورد نظر خود را به صورت خرده و عمده خریداری و تامین نمایید و سپس، برای ارسال و انتقال کالا به مقصد مورد نظر، از خدمات ویژه حمل بار دریایی، هوایی و زمینی ما به روش های مختلف بهره مند شوید. گروه تجاری ققنوس آماده است تا خرید و تامین کالا، بازرسی کالا، منبع یابی کالا، حمل بار و ترخیص کالا را با بهترین قیمت ها و امن ترین شرایط برای شما به انجام برسانند.

واردات-کالا-به-ایران

بیشترین کالاهای وارداتی به ایران

با توجه به آمارهایی که از میزان واردات و صادرات کالا در ایران موجود است، میتوانید لیست کالاهای وارداتی پرسود به ایران را مشاهده و بررسی کنید. چنین آمارهایی به شما کمک خواهد کرد تا کالایی مناسب را برای واردات به کشور انتخاب و سود خوبی هم از این راه کسب نمایید. وسایل نقلیه، گندم، برنج های پاکستانی و هندی، سویا، ورقه های آهنی و آلومینیومی، ضایعات باقی مانده از تولید سویا برای مصرف دام، انواع تلفن های همراه و لوازم جانبی آنها، گوشت های یخ زده و برخی از محصولات مصرفی و.. بخشی از مهمترین و رایج ترین کالاها برای واردات به ایران هستند.

بیشترین میزان واردات کالا از کدام کشورها صورت میگیرد؟ برای پاسخ به این سوال هم باید بگوییم که به ترتیب، چین، امارات متحده عربی، هند، کره جنوبی، سوئیس، بریتانیا، آلمان و.. بیشترین حجم کالاهای وارداتی به ایران را به خود اختصاص داده اند. واردات و ترخیص کالا از چین و امارات متحده بیش از بقیه مورد توجه تجار و وارد کنندگان ایرانی میباشد و مزایای بسیار خوبی مانند هزینه های کم خرید کالا و حمل بار نیز با خود به همراه دارند.

در مورد واردات کالا به ایران سوال دارید؟

واردات کالا با توجه به نوع و شرایط ورود کالا به کشور انواع مختلفی دارد و میتواند به روش های متفاوتی صورت بگیرد که پیش از شروع فعالیت تجاری یا غیرتجاری خود باید مورد توجه قراربدهید. اگر قصد دارید کالایی را برای مصرف قطعی در داخل کشور وارد کنید، نیاز به انجام رویه واردات قطعی کالا در گمرک دارید. در شرایطی که کالا به طور موقت وارد کشور میشود و باید پس از مدت زمان مشخصی از کشور خارج گردد، واردات موقت صورت گرفته که اغلب برای کالاهای آزمایشگاهی یا نمایشگاهی به کار گرفته میشود. البته برای انجام هر دو شیوه واردات قطعی و موقت در رویه های گمرکی میتوانید از روش های واردات بار دریایی، زمینی یا هوایی برای نقل و انتقال بار خود به قلمرو گمرکی کشور استفاده کنید که به نوع کالا، زمان و سرمایه شما بستگی دارد.

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که واردات کالا هزینه های بسیاری را شامل میشود، اما با کمک مشاوران و کارشناسان مجرب و خدمات حمل و نقل سریع و مقرون به صرفه، قطعا تجربه بهتر و پرسودتری خواهد بود. هزینه خرید کالا بیشترین هزینه واردات را به خود اختصاص میدهد. علاوه بر این، هزینه بازرسی کیفی و خدمات حمل و نقل بین المللی از دیگر هزینه ها و مهمترین فاکتورها در روند واردات کالا هستند که بسته به نوع کالا و شیوه انجام آنها، میتوانند کم یا زیاد شوند. هزینه بازرسی کالا در گمرک و بیمه باربری از دیگر هزینه هایی هستند که واردات کالا با خود به همراه دارد. هزینه های انبارداری و هزینه های گمرکی که خود شامل حقوق گمرکی، سود بازرگانی، هزینه تخلیه و بارگیری و.. میشوند جهت واردات و ترخیص کالا ضروری هستند. نحوه محاسبه تمامی این هزینه ها تا حد زیادی به نوع و مقدار کالا بستگی دارد.

مهمترین و حساس ترین مرحله از واردات کالا، ترخیص کالا از گمرک میباشد که به اسناد و مدارک مهمی نیاز دارد. البته از اولین مرحله واردات یعنی خرید کالا باید برخی اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید تا بتوانید کالای مورد نظر خود را خریداری و به گمرک مقصد انتقال دهید. از جمله مهمترین مدارکی که در روند واردات و ترخیص کالا نیاز پیدا خواهید کرد، شامل پروفرما یا فاکتور تجاری، گواهی مبدا، پکینگ لیست، بارنامه حمل، مدارک شخصی صاحب کالا، وکالت نامه (نماینده قانونی صاحب کالا)، کارت بازرگانی و مجوز ثبت سفارش میشوند. دقت داشته باشید که بدون کارت بازرگانی قادر به واردات کالا نخواهید بود؛ بنابراین حتما با کارشناسان متخصص در این زمینه مشورت نمایید.

به چند دلیل واردات برخی کالاها به داخل کشور ممنوع میباشد و امکان ترخیص آنها از گمرک وجود ندارد. پیش ازشروع فعالیت تجاری خود، حتما این موارد و لیست کالاهای ممنوع الورود را بررسی کنید تا دچار اشتباه و ضرر و زیان های مالی نشوید. کالاهایی که از نظر اخلاقی و شرعی اجازه ورود به کشور را ندارند و برخی از کالاهایی که مشابه داخلی آنها در داخل کشور وجود دارد و نیازی به واردات این گونه کالاها نیست، ازجمله دلایل ممنوعیت واردات بعضی از کالاها میباشند. به علاوه، ممکن است واردات بعضی از محصولات مطابق استانداردهای کیفی ایران نباشد یا ارز کافی برای واردات آنها وجود نداشته باشد. در چنین شرایطی نیز مجوز ورود برای این گونه کالاها صادر نخواهد شد.

مهمترین و اولین شرط برای انجام فعالیت های تجاری و بازرگانی اعم از واردات کالا، داشتن کارت بازرگانی میباشد؛ به همین دلیل تمامی افراد واجد شرایط که دارای کارت بازرگانی هستند، میتوانند نسبت به واردات سا صادرات کالا اقدام نمایند. البته به غیر از چند مورد خاص معافیت از داشتن کارت بازرگانی، این مورد برای سایرین الزامی میباشد. اگر دارای کارت بازرگانی هستید، میتوانید برای واردات محموله های مورد نیاز خود اقدام کرده و مراحل تجاری مانند ثبت سفارش بازرگانی را به انجام برسانید؛ اما در غیر این صورت هم جای نگرانی نیست و شرکت هایی هستند که کارت بازرگانی خود را اجاره میدهند یا شما میتوانید از خدمات شرکت های بازرگانی نظیر گروه تجاری ققنوس برای انجام صفر تا صد مراحل واردات و ترخیص کالا بهره مند شوید و دیگر نگران چالش ها و دردسرهای احتمالی این مسیر نشوید.

مدت زمان واردات کالا تا حد زیادی به تسلط شما بر مراحل واردات، روش حمل و نقل محموله وارداتی و ترخیص کالا از گمرک بستگی دارد. اگر بتوانید مراحل اولیه واردات مانند خرید و تامین کالا را با سرعت مناسبی و با کمک متخصصان این حوزه به انجام برسانید، با برنامه ریزی دقیق و بهره مندی از خدمات کارگزاران فعال در زمینه حمل و نقل و ترخیص کالا میتوانید سرعت زیادی به فرایند واردات کالا ببخشید. حمل بار دریایی از چین حدود ۱۵ تا ۲۰ روز و حمل بار هوایی از چین توسط گروه تجاری ققنوس حدود ۱ تا ۱۲ روز کاری طول میکشد.

به غیر از این، مراحل ترخیص کالا مدت زمان زیادی را از این فرایند به خود اختصاص میدهد؛ بنابراین پیشنهاد میشود با آگاهی و به صورت اصولی و با تسلط بر قوانین گمرکی نسبت به تهیه اسناد و مدارک، اخذ مجوزهای قانونی ترخیص کالا، پرداخت هزینه های گمرکی و دریافت مجوز ثبت سفارش و.. اقدام نمایید.

کالاهای وارداتی به ایران در دو دسته مجاز و ممنوع وارداتی قرار میگیرند. محصولات دارویی و بهداشتی، صنایع ماشین سازی، تجهیزات فلزی و تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، انواع لوله و اتصالات فلزی، صنایع برق و الکترونیک اعم از تجهیزات پزشکی و تجهیزات مخابراتی، صنایع حمل و نقل خودرو، صنایع نساجی و صنایع فلزی و لوازم خانگی اعم از محصولات مسی، آلومینیومی و… از جمله محصولات مجاز وارداتی به ایران هستند که امکان اخذ مجوز واردات برای آنها فراهم است.

مجوزها مهمترین اسنادی هستند که برای واردات کالا بسته به نوع و ماهیت کالاهای وارداتی باید اخذ نمایید. به عنوان مثال، اگر کالاهای وارداتی شما مشمول استاندارد اجباری هستند، اخذ مجوز استاندارد ضروری است. علاوه بر این، برای واردات بار به ایران به مدارک دیگری از جمله پروفرمای خرید کالا، مجوز ثبت سفارش بازرگانی، پکینگ لیست، شرح کالا و کاتالوگ کالا نیاز دارید که باید به شرکت بازرگانی، شرکت حمل کننده بار و گمرک ارائه شوند.

بسته به اینکه محموله خود را از کدام کشور وارد میکنید، بهترین شیوه حمل بار را کارشناسان گروه تجاری ققنوس به شما پیشنهاد خواهند داد. البته، وزن و حجم کالا از فاکتورهای اساسی هستند که در انتخاب شیوه حمل کالاهای وارداتی تاثیرگذارند. گروه تجاری ققنوس توانایی ارائه خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی، زمینی و هوایی به صورت درب به درب و.. را از مبدا چین، هنگ کنگ، کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا دارا میباشد. اگر محدودیتی از بابت زمان ندارید و وزن محموله شما بالاست، خدمات حمل بار دریایی بهترین گزینه است و در غیر این صورت، خدمات حمل بار هوایی از محبوب ترین و سریع ترین سرویس های ققنوس میباشد.

برای پرداخت هزینه های واردات کالا به ویژه هزینه های بین المللی و پرداخت های خارجی، میتوانید از روش پیش پرداخت نقدی، اعتبار اسنادی و روش حساب باز استفاده کنید. در حال حاضر، گشایش اعتبار اسنادی را یکی از بهترین و امن ترین روش ها برای پرداخت های خارجی میدانیم که با استفاده از خدمات گروه تجاری ققنوس میتوانید به انجام برسانید و از مزایای ویژه آن در سطح بین المللی بهره مند شوید.

جمع بندی

واردات بخشی جدایی ناپذیر از فعالیت های تجاری و بازرگانی تجار و بازرگانان ایرانی میباشد که در بسیاری از حوزه ها، روز به روز در حال افزایش است. با توجه به چالش ها و ریسک هایی که در مراحل واردات کالا، وارد کنندگان ایرانی را درگیر خود کرده است، بهترین راهکار همکاری با یک شرکت بازرگانی معتبر میباشد که با دانش و روابط حرفه ای خود، توانایی انجام تمامی مراحل را بدون هیچگونه نگرانی دارا میباشد. گروه تجاری ققنوس از جمله شرکت های بازرگانی باسابقه در این زمینه میباشد که صفر تا صد امور واردات کالا به ایران، از تامین و منبع یابی کالا گرفته تا ترخیص کالای وارداتی از کلیه گمرکات کشور را برای تجار و بازرگانان عزیز ایرانی با بهترین نرخ به انجام میرساند.

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *