[ad_1]
به گزارش «اویل پرایس»، صادرات نفت و میعانات گازی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از ۲۵ میلیون و ۴۲۴ هزار بشکه در روز در ماه مه به ۲۵ میلیون و ۱۸۷ هزار بشکه در روز در ماه ژوئن رسید.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، البته صادات نفت عربستان و لیبی در در این مقطع افزایش یافت.
**صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری نیجریه در قراردادهای نفتی
به گزارش رویترز، شرکت ملی نفت نیجریه (ان ان پی سی)، در بیانیه ای اعلام کرد که این شرکت با احیای قراردادهای بالادست نفت در قالب مفاد جدید، در سال گذشته دو میلیارد دلار در هزنیه های بالادستی صرفه جویی کرده و هزینه های عملیاتی تولید نفت را از ۲۷ دلار برای هر بشکه به ۲۲ دلار رسانده است.
با توجه به حملات نظامی به تاسیسات نفتی و کاهش تولید در نیجریه عضو سازمان اوپک، این شرکت می کوشد صنعت نفت این کشور را که ستون اقتصادی نیجریه است، احیا کند.
**رئیس آژانس بین المللی انرژی: بازار نفت در نیمه دوم ۲۰۱۷ میلادی متوازن می شود
به گزارش رویترز،« فاتح بیرول» رئیس آژانس بین المللی انرژی گفت: انتظار می رود بازار جهانی نفت در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ میلادی به توازن برسد، اما افزایش تولید از سوی کشورهایی چون نیجریه و لیبی ممکن است این روند را مختل کند.
به گفته وی، آنچه سازمان اوپک انجام دهد تا قیمت نفت را بالاتر ببرد، به نفع تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا خواهد بود و آنها واکنش نشان خواهند داد.
**افزایش چشمگیر صادرات نفت جمهوری آذربایجان از مسیر روسیه
به گزارش رویترز، شرکت ملی نفت جمهوری آذربایجان «سوکار»، اعلام کرد، صادرات نفت این کشور از مسیر روسیه در نیمه نخست سال جاری میلادی به ۷۳۳ هزار و ۶۶۴ تن افزایش یافت، این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۴۷۹ هزار و ۷۳۰ تن بوده است.
علت این افزایش، استفاده نکردن سوکار از خط لوله باکو-نووروسیسک برای صادرات نفت در ماه های ژانویه و فوریه سال ۲۰۱۵ عنوان شده است.
**گازپروم عرضه گاز به چین را از مسیر سیبری به زودی آغاز می کند
به گزارش رویترز، «الکسی میلر»، مدیرعامل گازپروم، بزرگترین تولیدکننده گاز روسیه، خبر داد این شرکت از دسامبر ۲۰۱۹ میلادی عرضه گاز به چین را از مسیر سیبری آغاز خواهد کرد. روسیه این توافق را به منظور رقابت با بزرگ ترین صادرکننده ال ان جی جهان، قطر، امضا خواهد کرد.
**مدیرعامل شل: شرکت های نفتی باید در جریان خطرات تغییر جو قرار بگیرند
به گزارش رویترز، «بن وان بوردن» مدیرعامل شرکت انگلیسی – هلندی شل گفت: تغییرات جوی را بزرگترین خطر بلندمدت برای شرکت ها و اقتصادهای جهانی به ویژه ابرشرکت های نفت و گاز عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه باید آگاه باشیم این خطر چگونه بر ما تاثیر خواهد گذاشت، افزود: این شرکت تاثیر خطرات تغییر جو بر شل را بررسی کرده اما تاکنون جزئیات و زیان های مالی احتمالی ناشی از آن را بازگو نکرده است.
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید