[ad_1]
روابط عمومی گروه تجاری ققنوس – سپیده قاسمی؛ حسن افشار در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوسبا بیان اینکه رقم صادراتی در نظر گرفته شده از سال آینده اجرایی خواهد شد، اظهار کرد: در حال حاضر فقط ۱۰هزارتن قارچ معادل ۱۰درصد تولید کشور صادر میشود که رقم اندکی در مقابل میزان تولید است.
وی یادآور شد: روزانه ۵۰۰ تا ۵۵۰ تن و سالانه ۱۶۵ هزار تن قارچ خوارکی در کشور تولید میشود.
افشار با تاکید بر اینکه افزایش نرخ دلار فرصتی برای بهبود صادرات و افزایش ارزآوری به کشور است، افزود: صنعت تولید قارچ در کشور ظرفیت بالایی برای صادرات و ارزآوری دارد و میتواند علاوه بر تولیدکنندگان برای اقتصاد کشور نیز بسیار سودآور باشد.
به گفته وی؛ هم اکنون هر کیلوگرم قارچ در بازار جهانی ۲.۵دلار معامله میشود در حالی که قیمت آن در بازار داخلی تنها ۱۲ هزارتومان است.
افشار اضافه کرد: اگر قیمت دلار را حدود ۱۲ هزارتومان در نظر بگیریم تفاوت قیمت قارچ در بازار داخلی و خارجی ۱۸ هزارتومان میشود که این رقم علاوه بر پوشش هزینههای بسته بندی و حمل و نقل سود بسیار مناسبی برای تولیدکنندگان به همراه دارد که منافع آن نصیب اقتصاد کشور نیز میشود.
رییس انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش صادرات تامین و قیمت قارچ در بازار داخلی را با مشکل رو به رو نخواهد کرد؟، گفت: تعیین رقم ۳۰ هزارتن برای خروج سالانه قارچ از کشور کارشناسی شده است تا علاوه بر ارزآوری تعادل را به بازار قارچ بگرداند.
افشار در پایان یادآور شد: در حال حاضر بازار قارچ در کشور به دلیل مازاد تولید دچار نوسانات زیادی میشود و قیمت این محصول ثبات ندارند.
[ad_2]
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید