[ad_1]
به گزارش خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوس، یو جانگ هیان، درهمایش چشم انداز روابط تجارى ایران و کره جنوبى اشاره به ظرفیت هاى غنى ایران اظهار کرد: یکى از کشورهاى مهم خاورمیانه محسوب مى شود و ایران و کره به عنوان دو دوست روابط خود را حفظ خواهند کرد.
با اشاره به اینکه تلاشهای بسیاری برای اخذ معافیت از تحریمهای آمریکا صورت پذیرفته، افزود: تجارت این دو کشور تا کنون بیشتر نفت، لوازم خانگى و خودرو بوده اما اگر به فکر توسعه روابط این دو کشور هستیم باید در حوزه هاى مختلف همچون فرهنگ نیز با هم همکارى داشته باشیم.
سفیر کره جنوبى تصریح کرد: شرایط اقتصادى خیلى با ثبات نیست اما کره جنوبى تاکید بر حفظ روابط با ایران داشته و امیدواریم که این رابطه ادامه دار باشد.
استفاده از فرصت بندر چابهار برای توسعه روابط
حسین تنهایى، رییس اتاق مشترک ایران و چین نیز در این همایش گفت: در شرایط فعلى تحریم ها، باید بیش از هرچیز به توسعه روابط بانکى و حمل و نقل بین ایران و کره جنوبى اهمیت قائل شویم.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه از فرصتهایی مانند بندر چابهار برای توسعه روابط استفاده شود، بیان کرد: ۵۱سال است که با کشور کره در حال فعالیت هستیم که در سال ۲۰۱۷، ۸میلیارد دلار صادرات نفتى و کمتر از ۴میلیارد دلار واردات انجام شده است.
وى با تاکید بر ارتباط خوب ایران و کره افزود: امسال میزان صادرات به این کشور ۳.۷میلیارد دلار و واردات به ۲میلیارد دلار رسیده است.
تنهایى ادامه داد: بیشتر کالاهاى وارداتى از کره کالاهاى مصرفى است و مردم از آن راضى بوده اند اما صادرات ما به این کشور کالاهاى زیربنایى بوده بنابراین مردم کره کالاهاى ما را نمى شناسند بنابراین پیشنهاد کرده ایم که کره اى ها به ایران بیایند تا بیشتر با فرهنگ ایران بیشتر آشنا شوند.
او خاطرنشان کرد: ما الان در شرایط سختى قرار داریم و در این دوران دوستى ها خودش را نشان مى دهد بنابراین در این وضعیت ارتباط و مراودات مالى و بانکى و همچنین حمل و نقل توسعه پیدا کند که با توجه به مشکل بانکى ما پیشنهاد ایجاد صندوق مشترک بین دو کشور جهت تسهیل ارتباطات مالى را داده ایم.
روابط شرکتهای کرهای با ایران محدود شد
پدرام سلطانى، نایب رییس اتاق ایران نیز گفت: ما در شرایط تحریم ها توانسته ایم شبکه مویرگى تجارت خارجى ایجاد کنیم و اعلام مى کنیم هر سیاستى که براى این شبکه خلل ایجاد کند به اقتصاد کشور لطمه خواهد زد.
وى افزود: کره تا کنون توانسته با فرازهاى بیشتر و فرودهاى کمتر مسیر صنعتى و پساصنعتى شدن خود را طى کند و مى تواند سرمشق خوبى براى مسئولین بخش خصوصى ما باشد.
نایب رییس اتاق ایران اظهار کرد:ما دوران سختى را در اقتصاد کشورمان مى گذرانیم و رویکردى که آمریکا علیه ما اتخاذ کرده نه تنها به ایران بلکه به همه کشورها هشدار مى دهد که خطر بر هم زدن ثبات سیاسى و امنیتى در جهان وجود دارد.
سلطانى تصریح کرد: اقدامى که توسط سایر کشورهاى هاى متحد ایران در برجام جهت حفظ برجام و روابط ایران و آن کشورها انجام شده نه فقط به خاطر ایران بلکه به نفع اقتصاد خودشان نیز بوده است.
نائب رییس اتاق ایران خاطرنشان کرد: شرکت هاى کره جنوبى على الرغم علاقه اى که به بازارهاى ایران دارند اما به جهت در خطر بودن منافعشان از طریق آمریکا روابط خود با ایران را محدود کرده اند.
سلطانى با بیان این که ما در شرایط تحریم ها توانسته ایم شبکه مویرگى تجارت خارجى ایجاد کنیم، تاکید کرد: به بانک مرکزى اعلام مى کنیم که هر سیاستى که براى این شبکه خلل ایجاد کند به اقتصاد کشور لطمه خواهد زد، پیمان سپارى ارزى یکى از آن مواردى است که مانع توسعه این شبکه خواهد شد.
[ad_2]
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید