تعرفه فصلی راهکار مدیریت واردات برنج

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: عقل و منطق اقتصادی حکم می‌کند که واردات برنج با نظام تعرفه‌ای و به صورت فصلی کنترل و مدیریت شود.

مجتبی خسروتاج – قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت – در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص استفاده از اعمال ممنوعیت فصلی برای کنترل واردات برنج، بیان کرد: استفاده از ابزار تعرفه برای کنترل واردات از جمله واردات برنج، اقدامی اصولی و برپایه تجارب تجاری بین‌المللی است و ما نیز باید با علم روز دنیا حرکت کنیم.

وی در خصوص حمایت از تولید داخلی در مقابل واردات، گفت: قطعا تولید داخل در اولویت قراردارد اما این حمایت باید اصولی و با در نظر گرفتن تمامی جوانب باشد.

رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت افزود: این فرضیه که بیش از نیمی از نیاز کشور به برنج از طریق واردات تامین می‌شود نیاز به تحقیق و تدبیر بیشتر دارد، چرا که گزارش‌های وزارت جهاد کشاورزی در خصوص آمار تولید و مصرف برنج با چالش‌هایی روبرو است، در حالی که در بخش واردات برنج، آمارهای دقیقی وجود دارد.

خسروتاج با اشاره به اینکه براساس قانون انتزاع مسؤلیت بخش‌های مختلف مربوط به برنج به صورت کامل در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرارگرفته‌است، در پاسخ به این سوال که برای مقابله با قاچاق و همچنین مدیریت واردات استفاده از موانع تعرفه‌ای کفایت می‌کند، توضیح‌داد: آن چه مسلم است مقابله و مبارزه با قاچاق علاوه بر کاهش تعرفه، نیازمند مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌های اجرایی درست است.

وی افزود: براین اساس سال گذشته اقداماتی انجام و تعرفه‌ واردات برنج نیز اصلاح شد که متعاقب آن انگیزه برای قاچاق این محصول کاهش یافت.

قائم وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه به عنوان متولی بخش بازرگانی کشور معتقدیم در حوزه واردات نظام تعرفه‌ای کنترل‌شده راه اصولی برای مدیریت واردات است، بیان کرد: باید با استفاده از نظام تعرفه و به صورت فصلی واردات برنج را کنترل کنیم و با استفاده از تجربه دیگر کشورها مطابق با علم روز حرکت کنیم.

انتهای پیام

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *