[ad_1]
مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی از تدوین طرح ملی گیاهان دارویی خبر داد و اعلام کرد: از سال آینده تعرفه واردات گیاهان دارویی افزایش مییابد.
به گزارش ایسنا، پیمان یوسفیآذر از تدوین طرح ملی گیاهان دارویی خبر داد و گفت: این طرح بر پایههای کاشت، داشت و برداشت، حمایت از تولید استاندارد کشور، حمایت از تکنولوژی و فناوریهای نوین در حلقههای فرآوری اولیه و ثانویه، تحقیقات محصول محور و حلقهی بازار استوار است.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی برای ۷۰ هزار نفر، هدفگذاری صادرات ۲.۵ میلیارد دلاری و افزایش ۱۰۰ هزار هکتاری در بخش کاشت سه هدف عمدهی این طرح است، عنوان کرد: باید واردات گیاهان دارویی نیز کنترل شود که افزایش تعرفه واردات از برنامههای پیش بینی شده در این راستاست و این طرح سال بعد اجرایی میشود.
یوسفیآذر با بیان اینکه اقلیم تبریز و تنوع گیاهی آذربایجان پتانسیل بینظیری در سطح خاورمیانه است، اظهار کرد: آذربایجان شرقی پتانسیل تبدیل شدن به هاب تولید گیاهان دارویی منطقه را دارد؛ چرا که چنین اقلیمی در عراق، ترکیه، پاکستان، جمهوری آذربایجان و …وجود ندارد.
وی با تأکید بر اینکه بخش خصوصی و مسئولان باید به پتانسیل تبریز در بخش گیاهان دارویی واقف باشند، گفت: کشور را از نظر گیاهان دارویی به پنج بخش تقسیم کردهایم و یقیناً تبریز را به عنوان یکی از مناطق گیاهان دارویی کشور حمایت خواهیم کرد.
یوسفیآذر با اشاره به پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی اعلام کرد: از برگزاری چنین نمایشگاه و استقبال مردم هیجانزده شدم و انتظار برگزاری چنین نمایشگاه پرباری را نداشتم.
وی تصریح کرد: نمایشگاه ربع رشیدی نشانگر آگاهی مردم است که با یک هماهنگی دولت، در نمایشگاه حضور یافتهاند و خود بنده امروز از این نمایشگاه چندین ایده در سطح سیاستهای ملی گرفتم؛ معتقدم باید از برگزاری چنین نمایشگاه هایی حمایت شود.
مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشور در بازار فروش تمامی بخشها به ویژه گیاهان دارویی دچار مشکل است، گفت: یکی از ترفندهای کشورهای توسعه یافته برای رفع مشکل بازار فروش، برگزاری نمایشگاهها است؛ چرا که نمایشگاهها محل تلاقی تمامی ذینفعان حوزهی مورد نظر است.
وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات آذربایجان شرقی مرکزی را برای هاب گیاهان دارویی اختصاص خواهد داد، گفت: ارتباط مردمی، آموزش مردمی، تحقیقات و … از اهداف پیش بینی شده برای این مرکز است.
مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارسباران ۴۵ سال قبل به عنوان یک منطقهی ذخیرهگاه ژنتیکی در دنیا ثبت شده است، ارسباران منطقهای غنی از گیاهان دارویی نادر است و ابوعلی سینا از همین گیاه سرخدار منطقهی آذربایجان دارویی برای درمان فشار خون درست کرد.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید