جولان صادرکنندگان غیرواقعی در بازار/ خطر کاهش درآمدهای دولت از محل صادرات و مالیات

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس – فاطمه اکبرخانی؛ محمدحسن شمس فرد در گفت‌و گو با خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوسبا گلایه از بخشنامه‌های صادراتی اظهار کرد: مدتی است که صادرکنندگان واقعی به دلیل مشکلاتی که با پیمان سپاری ارزی دارند نمی‌توانند تجارت کنند و این موضوع عرصه را برای صادرکنندگان غیرواقعی که فقط یک بار با کارت بازرگانی یکبار مصرف صادرات و کالای خود را با قیمتی بسیار بالا عرضه می‌کنند، باز شده است.

این عضو اتاق بازرگانی درباره تفاوت نرخ ارز برای خرید کالا و فروش آن در نیما بیان کرد: صادرکننده مجبور است کالای خود را با دلار ۱۴هزار تومانی بخرد و ارز حاصل از صادراتش را با نرخ ۹تومان به نیما عرضه کند، حتی اکنون که نرخ ارز تا حدودی کاهش پیدا کرده در نهایت صادرات برای ما با نرخ ۱۲هزار تومان تمام می‌شود و نه ۹هزار تومان که این برای صادرکننده چیزی جز ضرر نیست.

رییس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار درباره مشکلات بخشنامه پیمان‌سپاری ارزی توضیح داد: اولا کالای صادرات ما که با دلار ۱۲هزار تومانی وارد شده هیچ گاه با این نرخ خریداری نمی‌شود و ثانیا این که در این بخشنامه عطف ماسبق شده و با وجود این که قرار بود از اول مهر اجرا شود، بانک مرکزی اعلام کرد همه صادراتی که از ابتدای سال انجام شده مشمول این بخشنامه می‌شود.

شمس‌فرد با گلایه از عدم کاهش قیمت کالا همپای نرخ ارز تصریح کرد: با افزایش نرخ ارز به سرعت قیمت کالا گران شد اما با کاهش آن هیچ تغییر نکرد به طوری که قیمت پسته اکنون بین کیلویی ۹۰تا ۱۵۰هزار تومان است که این قیمت با دلار ۱۴هزار تومانی مطابقت دارد.

عضو کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران تاکید کرد: اگر دولت با همین رویه پیش برود، در آینده‌ای نه چندان دور نه مالیات خواهد داشت و نه صادرکننده واقعی.

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *