آنچه در این مقاله میخوانید

خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

روایت بانک مرکزی از متغیرهای پولی

[ad_1]

به گزارش تراز ، بانک مرکزی دقایقی قبل نماگرهای اقتصادی سال ۹۵ را منتشر کرد. بر این اساس، تراز حساب جاری خارجی کشور ۱۶۳۸۸ میلیون دلار و کل بدهی‌های خارجی در پایان دوره، ۸۴۸۱ میلیون دلار بوده است. همچنین تراز بازرگانی(حساب کالا) به ۲۰۸۴۳ میلیون دلار، صادرات کالا بر اساس نرخ فوب ۸۳ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار، واردات کالا بر اساس نرخ فوب ۶۳ هزار و ۱۳۵ میلیون دلار بوده است.

همچنین کل بدهی‌های خارجی در پایان دوره به ۸۴۸۱ میلیون دلار رسید که البته نرخ دلار آمریکا به طور متوسط در بازار بین بانکی ۳۱ هزار و ۳۸۹ ریال بوده است.

روایت بانک مرکزی از رشد متغیرهای بخش پولی

در این میان نرخ رشد متغیرهای بخش پولی در اسفندماه سال ۹۵ نسبت به پایان سال قبل نیز حکایت از آن دارد که نقدینگی ۲۳.۲ درصد، پول۱۹.۳ درصد و شبه‌پول ۲۳.۸ درصد رشد داشته است.

در این مدت همچنین، سپرده‌های بخش غیردولتی با ۲۳.۹ درصد افزایش روبرو بوده است.

وضع مالی دولت

نماگرهای اقتصادی سال گذشته در حوزه وضع مالی دولت حکایت از آن دارد که درآمدها ۱۴۵۹.۹ هزار میلیارد ریال، پرداخت‌های هزینه‌ای ۲۰۷۰.۲ هزار میلیارد ریال، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای ۷۴۲.۸هزار میلیارد ریال و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۴۲۱ هزار میلیارد ریال بوده است.

در این میان کسری تراز عملیاتی و سرمایه‌ای به ۲۸۸.۵ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بورس اوراق بهادار تهران

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در سه ماهه ابتدای سال جاری ۷۷ هزار و ۲۳۰ واحد را نشان می‌دهد که بر این اساس، ارزش سهام و حق تقدم معامله‌شده ۵۳۷.۹ هزار میلیارد ریال بوده است.

در این مدت، حجم سهام و حق تقدم معامله‌شده نیز ۲۵۲.۶ میلیارد سهم بوده است.

رشد تولید ناخالص داخلی

نماگرهای اقتصادی عمده سال ۹۵ حکایت از آن دارد که رشد تولید ناخالص داخلی با نفت ۱۲.۵ درصد و بدون نفت ۳.۳ درصد بوده است. در این میان تولید ناخالص داخلی به قیمت پایه ۱۲میلیون و۷۲۳ هزار میلیارد ریال بوده است.

تشکیل سرمایه ثابت ناخالص ۲ میلیون و ۶۶۴ هزار میلیارد ریال، هزینه‌های مصرفی بخش‌خصوصی ۶ میلیون و ۴۹۵ هزار میلیارد ریال را نشان می‌دهد.

در این میان هزینه‌های مصرفی بخش دولتی نیز یک میلیون و ۷۵۲ هزار میلیارد ریال را نشان می‌دهد.

تغییرات شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی

متوسط نرخ تورم در سال ۹۵ نسبت به متوسط سال ۹۴ معادل ۹ درصد بوده این در حالی است که شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در اسفندماه سال گذشته نسبت به ماه قبل ۲ درصد و در اسفندماه نسبت به ماه مشابه سال قبل آن نیز ۱۱.۹ درصد بوده است.

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *