آنچه در این مقاله میخوانید

خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

سرمایه‌گذاری ۸۰ درصدی روس‌ها در تولید مشترک واگن با ایران

[ad_1]

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) می‌گوید حجم سرمایه‌گذاری روس‌ها در قرارداد تولید مشترک واگن با ایران معادل ۸۰ درصد است.

به گزارش ایسنا، منصور معظمی در مراسم امضای قرارداد مشارکت تولید واگن بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و شرکت ترنس مش هلدینگ روسیه که ظهر امروز با حضور عراقچی، نعمت‌زاده، سفیر روسیه در ایران و هیاتی از این شرکت روسی در محل ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد با بیان این که شرکت ترنس مش هلدینگ روسیه بزرگ ترین شرکت ساخت اتومبیل در این کشور است، اظهار کرد: در توافق‌نامه صورت گرفته ۸۰ درصد سرمایه‌گذاری توسط شرکت روسی و ۲۰ درصد توسط طرف ایرانی مدنظر قرار می‌گیرد.

وی در مورد محورهای مورد نظر در قرارداد مشترک تولید واگن بین ایدرو و شرکت ترنس مش هلدینگ روسیه، عنوان کرد: از محورهای مورد نظر در این توافق‌نامه این است که حداکثر ساخت داخل با استفاده از توانمندی‌های کشور مدنظر قرار می‌گیرد و مدیریت به صورت چرخشی خواهد بود. علاوه بر این منابع مالی از طریق شرکت مشترک تامین خواهد بود که از طریق شرکت روسی تامین می‌شود.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به این که طبق برنامه ششم توسعه و تاکید دولت صنایع ریلی جزو صنایع اولویت‌دار کشور محسوب می‌شود، گفت: سال گذشته شورای اقتصاد مصوبه‌ای برای ساخت ۲۰۰۰ دستگاه واگن جهت استفاده در مترو مصوب کرد که هماهنگی این کار برعهده سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است. طبق نیازسنجی‌های صورت گرفته توسط وزارت کشور به هشت تا ۱۰ هزار واگن نیازمندیم و این تعداد جدای از میزان واگن‌های مورد نیاز شهری است.

معظمی همچنین در مورد جزئیات این قرارداد مشترک، خاطرنشان کرد: اتفاق دیگر این توافق‌نامه مربوط به خرید کارخانه ساخت لوکوموتیو توسط شرکت ترنس مش هلدینگ است تا از طریق سرمایه‌ گذاری و خرید یک شرکت واگن ساز به مشارکت با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بپردازد، بحث خرید کارخانه نهایی شده است و امیدواریم مشارکت مربوطه به یک همکاری گسترده بین دو کشور منجر شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم منصور معظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که آلستون شرکت بسیار بزرگی محسوب می‌شود که در زمینه‌های مختلف فعال است، اظهار کرد: قراردادی که با آلستون به امضاء رساندیم صرفا در زمینه‌ واگن بود و با توجه به این که نیاز کشور حدود ۲۰ هزار دستگاه برآورد می‌شود بنابراین در قالب یک شرکت حل مساله معنا و مفهوم ندارد.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ادامه داد: بنابراین ما چند مشارکت را در دستور کار قرار داده‌ایم تا بتوانیم کار را تقسیم کرده و نیاز کشور را برآورده کنیم.

وی به یکی از بحث‌های اقتصاد مقاومتی که تاکید بسیاری روی آن صورت گرفته، اشاره کرد و گفت: متنوع کردن و استفاده کردن از منابع بیرونی از جمله مواردی است که در اقتصاد مقاومتی بر آن تاکید شده است. بنابراین در مشارکت‌هایی که توسط ایدرو مدنظر قرار می‌گیرد تمامی فاینانس توسط طرف خارجی و سهم ایران به کمترین میزان است.

معظمی همچنین در مورد وضعیت واگن پارس نیز اعلام کرد: واگن پارس آورده طرف مقابل است و رقم مورد نظر براساس قیمت کارشناسی پرداخت خواهد شد. سازمان گسترش سازمان توسعه‌ای است و بنایی بر بنگاهداری ندارد. ما شرایط را فراهم می‌کنیم که شرکت‌های خارجی و یا شرکت‌های داخلی سرمایه‌ گذاری را انجام دهند و توسعه صنعت در کشور رونق یابد. این کار در حوزه خودرو انجام شده و در حال حاضر شرکت‌های بزرگ با سرمایه‌ گذاری تولیدات خود را به بازار ایران وارد کرده‌اند.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به مقوله صادرات نیز یادآور شد: در قراردادهای امضاء شده بندهایی آورده‌ایم که مسوولیت صادرات برعهده آلستون یا ترنس مش هلدینگ است، چرا که به شبکه جهانی وصل هستند و خودشان جزو صادرکنندگان عمده به حساب می‌آیند.

معظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر واردات ۶۰۰۰ دستگاه واگن باری که قرار بود توسط وزارت راه و شهرسازی از روسیه به ایران وارد شود، تصریح کرد: قرار بر این شده است که ۱۱۰۰ دستگاه واگن به صورت آماده خریداری و نزدیک به ۵۰۰۰ دستگاه دیگر با مشارکت در داخل کشور تولید شود.

وی در خصوص این که چه اتفاقی رخ داد که قرار بر این شد که ۶۰۰۰ دستگاه به کشور وارد نشود و به ۱۱۰۰ دستگاه کاهش یابد و سایر دستگاه‌های باقی‌مانده در داخل تولید شود، بیان کرد: آقای نعمت زاده عنوان کرده بودند که روی ریل می‌خوابند و اجازه نمی‌دهند که این اتفاق صورت گیرد، اما در نهایت بدون این‌که بر روی ریل بخوابند مساله حل شد.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، اظهار کرد: با صحبت‌هایی که با وزارت راه و شهرسازی صورت گرفت بدون این که واردات واگن‌های باری به کشور صورت گیرد قرار بر این شد که ۱۱۰۰ دستگاه واگن وارد شده و مابقی آن با مشارکت در داخل تولید شود.

انتهای پیام

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *