مکانیسم روپیه تجارت هند با ایران را گسترش خواهد داد

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

به گزارش روزنامه ‘تایمز او ایندیا’، در این بیانیه آمده است: تجارت با ارز روپیه از طریق بانک یوکو می تواند تجارت کنونی میان دو کشور را حفظ کند. این تجارت ظرفیت گسترش را دارد زیرا هند می تواند از فرصت ایجاد شده استفاده کند و برای کاهش کسری تجاری خود با ایران، صادرات کالاهایی که ایران احتیاج دارد را افزایش دهد.

به گزارش روابط عمومی گروه تجاری ققنوس به نقل از ایرنا، موهیت سینها رییس شورای ترویج تجارت هند گفت: تصمیم شجاعانه ای که هند در مقابل ایران و روسیه گرفته است تصویر دهلی نو به عنوان یک بازیگر میانه رو را تحکیم خواهد بخشید. تجارت با روپیه می تواند یک مسیر جدید تجاری و خارج از وابستگی به دلار آمریکا باشد.

مکانیسم روپیه-ریال میان هند و ایران در سال ۲۰۱۲ پس از تحریم های اقتصادی غرب علیه ایران ایجاد شد. بر اساس این توافق، ۴۵ درصد از پول نفت ایران به صورت روپیه در حساب بانک یوکو قرار می گرفت و ایران با استفاده از آن اقدام به خرید کالاهای هندی می کرد.

پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران یا برجام در ماه مه (اردیبهشت)، این کشور به سایر ملت ها فشار وارد کرده است تا واردات نفت خود از ایران را متوقف کنند. بخشی از تحریم های آمریکا علیه ایران در تاریخ ۶ ماه اوت (۱۵ مرداد) اجرایی شدند درحالی که تحریم های ایران در بخش انرژی در چهارم ماه نوامبر (۱۳ آبان) به اجرا گذاشته شدند.

آمریکا روز دوشنبه هفته گذشته با اعطای معافیت به ۸ کشور از جمله هند جهت ادامه واردات نفت از ایران موافقت کرد.

آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که تنها به کشورهایی معافیت خواهد داد که واردات نفت خود از ایران را به صورت قابل توجهی کاهش دهند.

ایران سومین صادر کننده بزرگ نفت به هند است. ارزش صادرات هند به ایران در سال ۲۰۱۷-۱۸ به مقدار ۳.۳۷ میلیارد دلار بود درحالی که واردات نفت هند از ایران در مدت مشابه، ۱۱.۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

[ad_2]

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *