[ad_1]
…، قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: این موضوع دستاوردی مهم برای بانک مرکزی در ایجاد فضای اطمینان و آرامش در سطح اقتصاد کلان، حفظ نظام قیمت های نسبی کارا و کسب اعتبار بین المللی بوده و نمی توان نقش آن را در دستیابی به دیگر اهداف از جمله ثبات بازار ارز و کمک به رشد اقتصادی نادیده گرفت. وی در ادامه گفت: با وجود موفقیت های حاصله در زمینه کاهش مستمر نرخ تورم و حفظ این دستاورد در چهار سال گذشته …
درصد بالاتر از سود قابل پرداخت در نظام بانکی است. در عین حال که نرخ سود انصرافی باید یک ساله بوده و خودروسازان هم پایبند به فرمول تعیین شده باشند. اگر اینگونه رفتار نکنند تسهیلاتی که قرار است از نظام بانکی دریافت کنند و یا دریافت کرده اند کاملا منتفی خواهد شد. **جنگ قیمتی بانک ها ناشی از مشکل تامین نقدینگی است …
…: این موضوع دستاوردی مهم برای بانک مرکزی در ایجاد فضای اطمینان و آرامش در سطح اقتصاد کلان، حفظ نظام قیمت های نسبی کارا و کسب اعتبار بین المللی بوده و نمی توان نقش آن را در دستیابی به دیگر اهداف از جمله ثبات بازار ارز و کمک به رشد اقتصادی نادیده گرفت. وی در ادامه گفت: با وجود موفقیت های حاصله در زمینه کاهش مستمر نرخ تورم و حفظ این دستاورد در چهار سال گذشته، افزایش نرخ تورم به ۱۰. …
خودروسازان در بروز رقابت با بانک ها برای جذب سپرده از دستورالعملی خبر داد که طی آن شرایط جذب سپرده و همچنین پرداخت سود در خودروسازی ها محدود شده است. وجود سودهای موهوم در بانک ها/ الزام ایجاد نهاد نظارت مالی وزیر اقتصاد بار دیگر نارضایتی خود از نرخ های فعلی سود بانکی را اعلام و شرایط موجود را عاملی برای شناسایی سودها و درآمدهای موهوم از سوی بانک ها دانست. …
خبراقتصادی – بهروز هادی زنوز عصر امروز در میزگرد سیاستی سیاست ارزی در راستای حفظ ثبات مالی و رشد اقتصادی در بیست و هفتمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی گفت: بحران ارزی که سال های گذشته در کشور پیش آمد به دنبال یک رونق نفتی بود که در آن دوران سیاست دولت تزریق منابع حاصل از نفت به اقتصاد بود و مازاد منابع در ترازنامه رسوب می کرد. …
تعادل بازار بدهی، راهکارهای رفع آثار نامطلوب بودجه دولت بر ثبات مالی مورد توجه و بررسی قرار می گیرد. همچنین عوامل موثر بر همگرایی و واگرایی نرخ ها در بازارهای مالی، راهکارهای ایجاد همگرایی میان نرخ ها در بازارهای مالی، رقابت قیمتی کنترل نشده (جنگ قیمتی) و تاثیر آن بر ریسک بانکی از جمله مباحثی است که در محور ساماندهی نرخ ها در بازارهای مالی (بازار سپرده، بازار بین بانکی و بازار بدهی …
سود حقیقی با توجه به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود قابل مشاهده است. زمان زاده اظهار کرد: اکنون واگرایی بین رشد نقدینگی و تورم رخ داده است؛ به نحوی که کیفیت نقدینگی نیز کاهش یافته، بنابراین افزایش سپرده های نوع دو و افزایش ناترازی باعث کاهش کیفیت نقدینگی شده است. …
…، ثبات سیاسی کشور در داخل و خارج و سیاست مناسب ارزی عنان هدف گذاری تورمی را در اختیار گیرد. نقش غیرقابل انکار انتظارات تورمی در حال حاضر بالا ماندن نرخ سود بانکی، یکی از معضلات اصلی اقتصاد محسوب می شود. در این خصوص بسیاری از کارشناسان برضرورت کاهش نرخ سود برای حمایت از تولید تاکید کردند، اما اتخاذ رویکردهای دستوری و غیردستوری سیاستگذاران در سال های اخیر نیز …
…، نرخ های سود حقیقی با توجه به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود قابل مشاهده است. زمان زاده اظهار کرد: اکنون واگرایی بین رشد نقدینگی و تورم رخ داده است؛ به نحوی که کیفیت نقدینگی نیز کاهش یافته، بنابراین افزایش سپرده های نوع دو و افزایش ناترازی باعث کاهش کیفیت نقدینگی شده است. …
…، ثبات سیاسی کشور در داخل و خارج و سیاست مناسب ارزی عنان هدف گذاری تورمی را در اختیار گیرد. نقش غیرقابل انکار انتظارات تورمی در حال حاضر بالا ماندن نرخ سود بانکی ، یکی از معضلات اصلی اقتصاد محسوب می شود. در این خصوص بسیاری از کارشناسان برضرورت کاهش نرخ سود برای حمایت از تولید تاکید کردند، اما اتخاذ رویکردهای دستوری و غیردستوری سیاست گذاران در سال های اخیر …
…، نه ثروت آن را اکنون داریم و نه توجیه دارد، بنابراین باید به این نکته توجه داشت که ۲۰ سال است که نرخ سود تسهیلات بالای ۲۵ درصد است، این در حالی است که باید نرخ سود از هزینه پول بالاتر باشد، یعنی وقتی بدهی بانکها به بانک مرکزی ۳۵ درصد است و بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ترازنامه بانکها درآمدزا نیستند، …
بالایی که به سپرده گذاران پرداخت می کنند متضرر نشوند. وی در مورد میزان کاهش نرخ سود بانکی گفت: سود بانکی باید متناسب با وضعیت تورم باشد و نرخ فعلی مورد قبول نظام بانکی نیست. اگر نرخ ها کاهش پیدا نمی کند به دلیل ایرادهای ساختاری در اقتصاد و ترازنامه بانک ها و مشکلات تامین اعتباری است که عملا موجب می شود کاهش دلخواه نرخ سود بانکی تحقق پیدا نکند. علاوه بر این ناهماهنگی هایی در نرخ های سود …
…، موضوع سود بانکی مورد بررسی قرار گرفت. در این باره عقیلی کرمانی – مدیرعامل بانک خاورمیانه – تاکید کرد که با دستور نمی توان نرخ سود را کاهش داد. باید بتوانیم از بازار سرمایه استفاده کرده و در جهت تامین نقدینگی، اتکای کامل به منابع بانکی را تعدیل کرد. وی با اعتقاد به اینکه ایجاد بازار …
به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود قابل مشاهده است. زمان زاده اظهار کرد: اکنون واگرایی بین رشد نقدینگی و تورم رخ داده است؛ به نحوی که کیفیت نقدینگی نیز کاهش یافته، بنابراین افزایش سپرده های نوع دو و افزایش ناترازی باعث کاهش کیفیت نقدینگی شده است. …
22-۲۴درصدحسب دوره سپرده گذاری پرداخت کرده و از سوی دیگر با درنظر گرفتن سود انصراف از تحویل خودرو دقیقاً معادل نرخ سود مشارکت، جریمه ای برای بدون برایانصراف از خرید اعمال نکرده اند. این عوامل چسبندگی نرخ سود در بازار پول و تإثیر گذاری آن را بر سایر بازارها تشدید می کند. لذا چنین اقدامی از سوی خودروسازان، مشخصا ورود به سازوکار سپرده گیری بانکی بوده و در حقیقت به مثابه ورود یک تولیدکننده به حیطه …
…، نه ثروت آن را اکنون داریم و نه توجیه دارد، بنابراین باید به این نکته توجه داشت که ۲۰ سال است که نرخ سود تسهیلات بالای ۲۵ درصد است، این در حالی است که باید نرخ سود از هزینه پول بالاتر باشد، یعنی وقتی بدهی بانکها به بانک مرکزی ۳۵ درصد است و بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ترازنامه بانکها درآمدزا نیستند، …
…. ولی اله سیف رییس کل بانک مرکزی نیز با تاکید بر اهمیت حفظ ثبات بازار ارز و پیگیری سیاست یکسان سازی نرخ ارز به فعالیت موسسات اعتباری غیر مجاز اشاره و بر اهمیت تقویت بعد نظارتی بانک مرکزی تاکید کرد. …
در حالی است که باید نرخ سود از هزینه پول بالاتر باشد، یعنی وقتی بدهی بانکها به بانک مرکزی ۳۵ درصد است و بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ترازنامه بانکها درآمدزا نیستند، معلوم است که تعداد زیادی از بانکها با کمبود منابع روبرو هستند و خواهند بود، بنابراین زمانی که بانک مرکزی بابت بدهی بانکها به خود سود ۳۵ درصدی می گیرد، بانکها وارد بازار شده و با نرخ ۲۴ درصد سپرده از بازار بین بانکی می گیرند. …
سود حقیقی با توجه به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود قابل مشاهده است. زمان زاده اظهار کرد: اکنون واگرایی بین رشد نقدینگی و تورم رخ داده است؛ به نحوی که کیفیت نقدینگی نیز کاهش یافته، بنابراین افزایش سپرده های نوع دو و افزایش ناترازی باعث کاهش کیفیت نقدینگی شده است. …
…، این در حالی است که باید نرخ سود از هزینه پول بالاتر باشد، یعنی وقتی بدهی بانکها به بانک مرکزی ۳۵ درصد است و بین ۳۰ تا ۵۰ درصد ترازنامه بانکها درآمدزا نیستند، معلوم است که تعداد زیادی از بانکها با کمبود منابع روبرو هستند و خواهند بود، بنابراین زمانی که بانک مرکزی بابت بدهی بانکها به خود سود ۳۵ درصدی می گیرد، بانکها وارد بازار شده و با نرخ ۲۴ درصد سپرده از بازار بین بانکی می گیرند …
ترازنامه بانک ها درجه نقدشوندگی پایین این دارایی ها و مکلف کردن بانک ها به سرمایه گذاری در پروژه های کم بازده سبب شده جریان نقدینگی ناشی از دارایی ها کاهش یافته و اجرای مأموریت بانک ها با مشکل مواجه شود. سیف ادامه داد: فعالیت مؤسسات اعتباری غیرمجاز موجب شده بانک ها برای ادامه فعالیت به رقابت غیراصولی بر سر نرخ سود بانکی روی آورند. …
پایدار اقتصادی ضرورت گریز ناپذیر برای اقتصاد ایران است که نیازمند بازار ثبات مالی است. وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد کرد نهاد نظارت مالی برای هماهنگی بازارهای مالی و نرخ های سود تشکیل شود. طیب نیا افزود: سال ۱۳۹۶ سال شروع برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی کشور است که در آن برای سال های اجرای برنامه رشد اقتصادی هشت درصدی، نرخ بیکاری و نرخ تورم تک رقمی پیش بینی شده است. …
…، دارایی های موهوم کنار گذاشته شود، آن گاه ترازنامه دیگر تراز نیست. وی در بخشی از سخنانش بیان کرد: نرخ سود سپرده، اسناد خزانه دولت و هم نرخ سود بین بانکی به لحاظ حقیقی منفی بوده و پایین تر از نرخ تورم است. از سال ۱۳۹۲ به بعد، نرخ های سود حقیقی با توجه به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود …
خبراقتصادی – علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه نرخ بالای سود بانکی و نرخ سود در بازار مالی به یک مانع مهم برای رونق سرمایه گذاری و اشتغال و به عنوان یک منبع ثبات زدا تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: نرخ اسمی سود تناسبی با نرخ تورم ندارد از این رو هزینه های مالی واحدهای تولیدی افزایش و قدرت رقابت تولیدات داخلی کاهش یافته است.همزمان با افزایش نرخ سود تسهیلات، …
مدیریت مناسب نقدینگی و ارتقای انضباط پولی را در زمره مهم ترین اهداف بانک مرکزی در حوزه ثبات پولی و کنترل تورم دانست و عنوان کرد: حصول به موفقیت کامل در این زمینه مستلزم ارتقای انضباط مالی و بودجه ای دولت خواهد بود و تلاش های بانک مرکزی در این زمینه به تنهایی نمی تواند ثمربخش باشد. با این وجود، با توجه به پویایی های نرخ تورم در سال های گذشته و پیش بینی های موجود از روند تحولات آتی آن، …
نرخ انصراف نیز باید اصلاح شود. بنابراین مجاز به پرداخت سود ماهانه هم نخواهند بود. وی افزود: اگر اینها به نرخ سود مصوب پایبند نباشند حتما با آنها برخورد خواهد شد. وزیر صنعت هم تعهد داده که این ساماندهی را انجام دهد، پس نگاه ما این است که بتوانیم با مجموعه اقداماتی که در شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی، در سال جاری شاهد شکستن این سد نرخ ها شویم و چسبندگی نرخ ها کاهش یابد و شاهد بازگشت به …
ستادی تحت عنوان ثبات مالی تشکیل شود تا برای نیروهای مخل در بازار چاره اندیشی کند. دیواندری توضیح داد تشکیل این ستاد با هدف کاهش یافتن نرخ سود سپرده هاست و باعث حرکتی در ترازنامه ها در جهت وصول مطالبات شده و جریان نقدی در بانک ها شکل می گیرد. وی با بیان اینکه اقتصاددانان و علما نرخ بالای سود را برای اقتصاد مفید نمی دانند، افزود: موضوع جدیدی که در همایش امروز درباره آن بحث شد، تشکیل شورای ثبات مالی …
…، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی امروز در بیست و هفتمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی با رویکرد ثبات مالی و بستر رشد اقتصادی پایدار ابراز امیدواری کرد با سیاست های در پیش گرفته نرخ تورم به زودی مجدداً تک رقمی شود. وی تأکید کرد: سیاست های ارزی بانک مرکزی هم راستا با بهبود رشد اقتصادی است. …
…: نرخ سود سپرده، اسناد خزانه دولت و هم نرخ سود بین بانکی به لحاظ حقیقی منفی بوده و پایین تر از نرخ تورم است. از سال ۱۳۹۲ به بعد، نرخ های سود حقیقی با توجه به کاهش نرخ تورم، به شدت افزایش یافته و در مقاطعی ۱۵ درصد هم بالاتر از نرخ تورم، پرداخت شده است. پس از سال ۱۳۹۲ به بعد، افزایش نرخ سود قابل مشاهده است. زمان زاده اظهار کرد: اکنون واگرایی بین رشد نقدینگی و تورم رخ داده است؛ به نحوی که کیفیت نقدینگی نیز کاهش یافته، بنابراین افزایش سپرده های نوع دو و افزایش ناترازی باعث کاهش کیفیت نقدینگی شده است. …
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید