[ad_1]
آقای زنگنه به عنوان شخصی که موفق شد و این قرارداد را به ثمر رساند، مورد توجه افکار عمومی و هیات دولت قرار می گیرد. دو، سه سال شبانه روزی این مسئله هدایت شده تا به اینجا رسیده و یک عده نمی خواهند این موفقیت را ببینند. این موفقیت را شخصی می بینند. در حالی که این موفقیت کشور و صنعت نفت کشور است، نه موفقیت شخصی آقای زنگنه. به گزارش ایسنا، روزنامه شرق نوشت: قرارداد توتال امضا شد اما هنوز …
وزیر نفت در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) با تشریح چگونگی انعقاد قرارداد توسعه فراساحل فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: قرارداد توتال برای ما امنیت زا است و اگر به هر دلیلی در حین اجرا پیمانکار کار را متوقف یا رها کند هیچ پرداخت و یا خسارتی داده نمی شود. وی با توضیح شرایط و ویژگی های قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی با توتال، گفت: مجموعه تعهداتی که دولت با مصوبه شورای اقتصاد دارد، ۱۲ میلیارد و ۹ میلیون دلار …
…، بیژن زنگنه در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس در پاسخ به اظهارات نمایندگان در مورد قرارداد توتال گفت: افتخار نظام ما این است که با یکدیگر می نشینیم و همه حرف ها زده می شود و تصمیمی که گرفته می شود اجماع ایجاد می کند. ان شاءالله تحت رهبری مقام معظم رهبری برای توسعه کشور تلاش کنیم و کشور را جلو بیریم. وی افزود: آقای شهریاری گفتند که ای پی سی خلاف قانون اساسی است …
… این عضو کابینه افزود: در ۱۰ سال گذشته بالای ۲۰۰ میلیارد دلار انرژی در نیروگاه ها و شرکت های وابسته مصرف شده؛ این در حالی است که اگر پارس جنوبی به موقع تکمیل می شد،لازم نبود دلارهای کشور سوزانده شود. زنگنه ادامه داد: رشد ظرفیت های تحقیقاتی و دانشگاهی نیز در این قرارداد لحاظ شده و با توجه به اینکه یک پژوهشکده وابسته به وزارت نفت مسئول مطالعات پارس جنوبی بوده مقرر شده است؛ توتال …
11 پارس جنوبی قرارداد داشت اما تا سال ۸۷ هیچ کاری انجام نداد و نمی گذاشت کس دیگری نیز این فاز را انجام دهد این در حالی است که کشور همسایه از میدان مشترک برداشت خود را انجام می داد. حاجی دلیگانی ادامه داد: براساس صحبت های وزیر نفت هر ساله درآمد فاز ۱۱ پارس جنوبی ۵ میلیارد دلار است که با محاسبه اجرای این فاز از سال ۷۹ تاکنون در واقع ۹۰ میلیارد دلار ضرر به ملت ایران وارد شده است. شرکت توتال …
دهه ۸۰ با قرارداد ۲ میلیارد دلاری وارد فاز مقدماتی پارس جنوبی شد، عنوان کرد: اکنون مجددا پای این شرکت در یک قرارداد که ۶ برابر قرارداد قبلی است، باز شده است. نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بنده، دوستان و ملت ولایت مدار نگران تاثیر آتی حضور این شرکت و اقداماتش هستیم، بیان داشت: این شرکت ۱۱ سال ما را معطل نگه داشت تا شریک قطری اش بیشترین برداشت از منابع مشترک …
…،همچنین در ادامه این الگو و ساختار قطعی شد و اجماعی در کشور به وجود آمد مذاکرات را با کشورهای خارجی و داخلی برای عقد قرارداد شروع کردیم. وی افزود: یکی از این قراردادها ،عقد قرارداد فاز ۱۱ پارس جنوبی بود که در تاریخ ۸ بهمن ۹۴ یادداشت تفاهم میان شرکت ملی نفت و توتال …
همکارانی که امضا کردیم مخالف سرمایه گذاری خارجی در کشور نیستیم اما توتال یک شرکت بدعهد است و از سال ۷۹ همین شرکت و همین فاز ۱۱ پارس جنوبی را قرار داد داشت اما از سال ۸۷ هیچ کاری انجام نداد و در حالی که کشور همسایه چون میدان مشترک است از آن برداشت خود را انجام میداد، اگر هر سال ۵ میلیارد دلار برداشت این این فاز است، این سالهایی که توتال نگذاشت ما برداشتی بکنیم، ۹۰ میلیارد دلار عدم النفع برای ما به …
…. مشکل ما ۵۰۰ میلیون دلار نیست که بخواهیم طی ۲۰ سال سرمایه گذاری کنیم و کشور را محدود نماییم. وی ادامه داد: از طرف دیگر تنها توتال دو فاز پارس جنوبی را به سرانجام می رساند اما فرزندان رشید و غیور این ملت ۷۰ درصد کارها را به سرانجام رسانده، آنها خدمات خریده و پولش را پرداخت کرده اند نه اینکه ۵۰ سال کشور را …
… حاجی دلیگانی ادامه داد: براساس صحبت های وزیر نفت هر ساله درآمد فاز ۱۱ پارس جنوبی ۵ میلیارد دلار است که با محاسبه اجرای این فاز از سال ۷۹ تاکنون در واقع ۹۰ میلیارد دلار ضرر به ملت ایران وارد شده است. شرکت توتال در این دوران ۲۱۰ میلیون دلار درآمد بالاسری و پول باد آورده به جیب زد. این عضو کمیسیون برنامه و بودجه درباره فوریت این طرح گفت: قرارداد توتال ۱۲/ ۴/ …
زنگنه امروز در صحن علنی مجلس گفت: یک سال تاخیر در هر فاز پارس جنوبی ۵ میلیارد دلار ضرربه اقتصاد کشور است و تا به حال ۲۲ میلیارد دلار ضرر وارد شده است. توضیحات او را در ویدئوی زیر بشنوید.
بعد از امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی به رهبری شرکت فرانسوی توتال، واکنش های زیادی صورت گرفت. اما یکی از مشترکات واکنش های موافقان و مخالفان این بود که قرارداد با توتال مولود برجام و در راستای اجرایی شدن برجام است. نکته ای که در ظاهر درست به نظر می رسد اما با بررسی دقیق مشخص می شود که آنچه که اتفاق افتاده نه تنها مبتنی بر برجام نیست بلکه متناقض با متن …
فرانسه امضا شد تا کارهای مطالعاتی انجام شود در آن روز هم ما قرارداد رازداری و محرمانگی را با شرکت توتال به جهت اینکه اطلاعاتی باید در اختیار این شرکت قرار می گرفت، امضا کردیم. زنگنه ادامه داد: در ۱۸/ ۸/ ۹۵ بعد از اینکه الگوی قرارداد تصویب شد، این قرارداد به سمت نهایی شدن پیش رفت که سهم شرکت توتال ۵۰.۱ درصد و شرکت ملی نفت چین ۳۰ درصد و شرکت پترو پارس ایران ۱۹.۹ درصد در این قرارداد تنظیم شد …
… زنگنه در مقایسه این فاز با هزینه های فازهای پارس جنوبی گفت: در فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی برنامه ما چهار سال و نیم بود و طرف قرارداد توتال، پتروناس مالزی و گاز پروم بودند و مبلغ ۲ میلیارد دلار بود، انجام شد، فازهای چهار و پنج با شرکت انی ایتالیا که چهار سال و نیم که مبلغ دو هزار میلیون دلار بود که در این حدود تمام شد، فازهای ۶، هفت و هشت نیز چهار سال و نیم بود کمتر از …
…، امیر حسین زمانی نیا معاونت وزیر نفت در امور بین الملل، گفت: دولت ایران در حال مذاکره با ۲۷ شرکت خارجی برای قراردادهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار است و برخی از این معاملات به زودی اجرایی خواهد شد. بر اساس این گزارش، شرکت فرانسوی توتال و شرکت چینی سی ان پی سی هفته گذشته قرارداد چند میلیارد دلاری را برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امضا کردند. …
…. مشکل ما ۵۰۰ میلیون دلار نیست که بخواهیم طی ۲۰ سال سرمایه گذاری کنیم و کشور را محدود نماییم. وی ادامه داد: از طرف دیگر تنها توتال دو فاز پارس جنوبی را به سرانجام می رساند اما فرزندان رشید و غیور این ملت ۷۰ درصد کارها را به سرانجام رسانده، آنها خدمات خریده و پولش را پرداخت کرده اند نه اینکه ۵۰ سال کشور را …
… نوروزی خاطرنشان کرد: قرارداد ایران با توتال دارای سه فساد اصلی است، توتال به خاطر اینکه منافع خود را در قطر به حداکثر برساند به ایران آمد، از طرفی فاز ۱۱ پارس جنوبی را می توانستیم به راحتی با توان داخلی به انجام برسانیم و بسازیم اما متأسفانه دولت آن را به توتال تقدیم کرد در حالی که هزاران مهندس در کشور ما بیکار هستند ولی دولت بدون …
…> بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده است که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دهند. سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد ۵۰٫۱ درصد است. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب ۳۰ و ۱۹٫۹ درصد سهم دارند. این طرح با هدف تولید حداکثری و پایدار روزانه ۲ میلیارد فوت مکعب (برابر با حدود ۵۶ میلیون مترمکعب) گاز غنی ترش از منابع بخش فراساحل فاز ۱۱ میدان گازی مشترک پارس جنوبی و انتقال آن به خشکی اجرا می شود. …
اقتصادگردان – بیژن زنگنه در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس در پاسخ به اظهارات نمایندگان در مورد قرارداد توتال گفت: افتخار نظام ما این است که با یکدیگر می نشینیم و همه حرف ها زده می شود و تصمیمی که گرفته می شود اجماع ایجاد می کند. ان شاءالله تحت رهبری مقام معظم رهبری برای توسعه کشور تلاش کنیم و کشور را جلو بیریم. وی افزود: آقای شهریاری گفتند که ای پی سی خلاف قانون اساسی است. …
…، امیر حسین زمانی نیا معاونت وزیر نفت در امور بین الملل، گفت: دولت ایران در حال مذاکره با ۲۷ شرکت خارجی برای قراردادهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار است و برخی از این معاملات به زودی اجرایی خواهد شد. بر اساس این گزارش، شرکت فرانسوی توتال و شرکت چینی سی ان پی سی هفته گذشته قرارداد چند میلیارد دلاری را برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امضا کردند. …
دلار قرارداد فاینانس داریم که اکثرا نگران بازگشت تحریم ها هستند. وی با تاکید بر اینکه اصول حقوقی و توجه به فناوری بومی در جریان عقد قرارداد با توتال رعایت شده است، خاطرنشان کرد: ما باید ۲۰۰ میلیارد دلار در صنعت نفت خود سرمایه گذاری می کردیم؛ این مبلغ را از کجا می خواستیم تامین کنیم؟ فلاحت پیشه در ادامه گفت: امروز در برداشت نفت از میادین مشترک با قطر سر به سر شده ایم در حالی …
را کاهش می دهد حضور رقیب قوی در مناقصه است که در این قرارداد وجود ندارد. قدرت چانه زنی شرکت خارجی پس از انعقاد قرارداد تا زمانی که سرمایه گذاری مهمی در پروژه انجام نشده است همچنان زیاد است. به همین دلیل در سال های گذشته، شرکت های توتال و CNPC پیش از سرمایه گذاری در فاز ۱۱ توانستند به راحتی این قرارداد را ترک کنند. در گذشته نیز برخی از قراردادهای بیع متقابل نظیر سیری A و E، فازهای ۲ و ۳ میدان پارس …
… بر اساس این گزارش، شرکت فرانسوی توتال و شرکت چینی سی ان پی سی هفته گذشته قرارداد چند میلیارد دلاری را برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امضا کردند. که این نخستین سرمایه گذاری از زمان لغو تحریم های بین المللی در سال گذشته است. امیرحسین زمانی نیا معاون وزیر نفت در امور بین الملل در حاشیه کنگره بین المللی نفت در استانبول در گفت وگو با خبرنگار …
حداکثر ۲ درصد به طرف خارجی داده می شود و اهمیت این قرارداد نیز سدشکنی با طرف چینی و توتال است. فلاحت پیشه با بیان اینکه اصول حاکمیت ملی و تضمین فنی در این قرارداد رعایت شده است، گفت: تا همین سال گذشته قطری ها روزانه ۱۲۳ میلیارد تومان بیشتری از ما از پارس جنوبی برداشت می کرده اند. وی با بیان اینکه باید به مسئولان کشور اعتماد کنیم، عنوان کرد: این قرارداد در قالب قانون ایران بسته شده …
بیژن زنگنه در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس با توضیح شرایط و ویژگی های قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی با توتال، گفت: مجموعه تعهداتی که دولت با مصوبه شورای اقتصاد دارد، ۱۲ میلیارد و ۹ میلیون دلار است و این که گفته می شود دولت رفته قراردادی بسته که در طول ۲۰ سال،۵۰ درصد تولید میدان را به شرکت خارجی می دهد، حرف نادرستی است. …
نه سال پیش، وقتی تحریم های جامعه بین المللی علیه ایران اعمال می شد توتال واپسین کمپانی غربی بود که فعالیت های اش در ایران را متوقف کرد. حالا پس از برداشته شدن تحریم ها در ژانویه ۲۰۱۶، توتال اولین کمپانی غربی است که به بازار انرژی ایران باز می گردد. ۳ جولای این شرکت فرانسوی اعلام کرد قراردادی برای توسعه و تولید گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی (اس پی ۱۱) ، بزرگترین میدانی گازی جهان، امضا کرده است. …
… شهریاری تاکید کرد: نیروهای داخلی ما و قرارگاه خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله وسلم می توانستند فاز ۱۱ را انجام دهند. فرانسوی ها در دوران تحریم ها ما را آزار دادند. سرمایه گذاری شرکت های خارجی در کشور ما خوب است اما به شرطی که با یک شرکت مطمئن و خوش نام وارد قرارداد شویم. وی در پایان خاطرنشان کرد: ما نگران این هستیم که اگر توتال دوباره وارد ایران شود، مفاسدش در کشور را به وجود بیاورد. به نظر می آید که شرکت توتال با توجه به منافعی که در طرف مقابل دارد، منافع خودش را به خاطر ما به خطر نمی اندازد. امیدوارم که این قرارداد باعث پیروزی و عزتمندی ما شود. …
…> وی با اشاره به اینکه تقسیم سهم هر یک از طرفین قرارداد نفتی بسیار نگران کننده است، اظهار کرد: وزارت نفت در تاریخ ۱۲ تیرماه امسال درقالب الگوی جدید قراردادهای نفتی قراردادی به منظور توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به مبلغ۸/۴ میلیارد دلار با کنسرسیوم توتال با سهم ۵۰.۰۱ درصد و شرکت ملی نفت چین با سهم ۳۰ درصد و شرکت پترو پارس ایران با سهم ۱۹.۰۹ درصد به مدت ۲۵ سال منعقد کرده است و این تقسیم سهم نگران کننده است …
. این مصوبه مربوط به بعد از امضای MOUبود. البته توتال یک بار در سال ۲۰۰۸ اطلاعات کامل مخزن و فاز ۱۱ پارس جنوبی را از دولت وقت دریافت کرده بود و ما اطلاعات جدیدی به این شرکت ندادیم. ضمن آنکه اولین بار مطالعه مخزن پارس جنوبی را هم این شرکت برای ایران انجام داده بود. سکوت هیات تطبیق قراردادهای نفتی و شورای عالی امنیت ملی این پاسخ معاون زنگنه به موضوع تصویب متن سند نمونه رازداری و …
…، اسدالله قره خانی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در جلسه علنی امروز چهارشنبه ۲۱ تیر قوه مقننه پس از ارائه گزارش وزیر نفت درباره قرارداد با توتال گفت: امروز نمایندگان نقش نظارتی خود را ایفا می کنند. وی با بیان اینکه روز گذشته آقای زنگنه با حضور در کمیسیون به برخی از ابهامات در قرارداد با توتال پاسخ داد، افزود: البته نگرانی هایی نیز همچنان وجود دارد که امروز آقای زنگنه …
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید