آنچه در این مقاله میخوانید

خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

چهار دلیل برای آن‌که گوشی آی‌فون X اپل را نخریم!

[ad_1]

به گزارش تراز ، چندی پیش مقاله‌ای با عنوان پنج دلیل برای آن‌که گوشی آی‌فون X اپل را بخریم برای شما همراهان گرامی منتشر کردیم ولی در این مقاله قصد داریم به کاستی‌ها و محدودیت‌های این دستگاه نگاهی بیاندازیم و به علاقمندان تکنولوژی ثابت کنیم که اسمارت‌فون جدید اپل، آن‌طور هم که کمپانی سازنده تاکید می‌کند، خاص و تمام عیار نیست.

با ما در آی‌تی‌رسان همراه باشید تا چهار دلیل مهم را برای این‌که بدانید آیا گوشی آی‌فون X اپل مناسب شما هست یا خیر، بازگو کنیم…

۱. نمایشگری که هم کوچک‌تر است هم کم کیفیت‌تر!

با وجود این‌که امسال اپل برخلاف عادت همیشگی تصمیم گرفت از پنل‌های Super AMOLED به‌جای LCD استفاده کند ولی وقتی نگاهی دقیق‌تر به نمایشگر این دستگاه بیاندازیم، متوجه می‌شویم که پنل مورد استفاده در این دستگاه از دیگر همتایان خود در بازار اندکی عقب‌تر است.

اپل برای آی‌فون X نمایشگری ۵.۸ اینچی را درنظر گرفته که تراکم ۴۴۸ پیکسل در هر اینچ را برای کاربر فراهم می‌آورد ولی رقیبان جدی این پرچمدار یعنی گلکسی نوت ۸ و ال‌جی V30 با نمایشگری به مراتب بزرگ‌تر و رزولوشن QHD همراه شده‌اند که تراکم پیکسل بالاتری را ارایه می‌دهند، بنابراین مطمئنا لذت بیشتری را هنگام تماشای محتوای ویدیویی در صفحه نمایش رقبای اندرویدی احساس خواهید کرد.

از سوی دیگر یکپارچه نبودن پنل جلویی آی‌فون ۱۰ شاید بتوان به‌عنوان ایراد بعدی نمایشگر این دستگاه دانست چرا که همواره در حین کار با اپلیکیشن‌های سازگار نشده بی‌استفاده باقی می‌ماند و عملا کاربرد خاصی ندارد و فقط زیبایی و یک‌دست بودن بخش روبرویی دستگاه را از بین برده است.

۲. باتری ضعیفی که هیچ حرفی برای گفتن ندارد!

اپل همیشه از گفتن مقدار ظرفیت باتری به‌کار گرفته شده در گوشی‌های آی‌فون خودداری می‌کند و عادت کرده‌ایم که وقتی به بخش معرفی باتری آی‌فون می‌رسیم، با جمله همیشگی و تکراری “باتری آی‌فون بهترین در نوع خودش است” روبرو شویم. به جرات می‌توان بیان کرد که اهالی کوپرتینو خودشان هم می‌دانند در بخش باتری حرفی برای گفتن ندارند و گوشی‌های اپل حداقل در این بخش در پشت سر رقبای اندرویدی قرار می‌گیرند.

درحالی‌که بهره‌گیری از باتری‌های ۳۰۰۰ میلی‌آمپری و بالاتر به امری رایج و عادی در محصولات اندرویدی تبدیل شده، انرژی مورد نیاز آی‌فون X از طریق یک باتری ۲۷۱۶ میلی‌آمپری تامین می‌شود که باتوجه به بهره‌گیری از سخت‌افزاری قدرتمند و نمایشگری بزرگ، بعید است برای استفاده یک روز کاربر کافی باشد و در صورت استفاده سنگین، احتمالا در میانه‌های روز دست‌تان را در حنا بگذارد!

باید عنوان کرد که رقبای اندرویدی مانند: ال‌جی V30 با یک باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری همچنین دیگر همتای کره‌ای با ظرفیت ۳۳۰۰ میلی‌آمپری در بخش باتری و حتی شیائومی می میکس ۲ با یک باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپری با مجهز شدن به باتری‌های حجیم‌تر باعث می‌شوند تا در این بخش آی‌فون ۱۰ تنها بازنده میدان باشد و کاربرانی که به طور متوسط استفاده بیشتری از گوشی‌های خود دارند، تصمیم به خرید یک پرچمدار اندرویدی بگیرند.

۳. قیمت بالا؛ مهم‌ترین دلیل!

همه ما می‌دانیم که برای خرید یک محصول همواره اولین سوال‌مان از فروشنده درباره قیمت آن دستگاه است و چه بسا دفعات زیادی که به‌خاطر قیمت قید خرید یک اسمارت‌فون را زده‌ایم و ترجیح داده‌ایم به سراغ خرید گوشی‌های ارزان‌تر برویم. این‌بار نیز طبق روال همیشگی، آی‌دیوایس‌های اپل با افزایش قیمتی چشمگیر مواجه شده‌اند. آی‌فون ۱۰ با قیمت پایه ۱۰۰۰ دلار روانه بازار خواهد شد و شایعات حاکی از آن است که این دستگاه در بازار کشورمان با قیمت نجومی ۱۱ میلیون تومانی به فروش خواهد رسید! آن هم زمانی که قیمت تمام شده برای ساخت این اسمارت‌فون تنها ۴۱۲ دلار بوده است.

حال انتخاب با شماست! اگر مقدار زیادی پول باد آورده نداشته باشید، احتمالا به جای صرف چنین هزینه گزافی، نسبت به خرید پرچمداران اندرویدی با قیمتی معقول‌تر و به مراتب کمتر اقدام می‌نمایید. زیرا وقتی اسمارت‌فون‌هایی مثل:‌ شیائومی می میکس ۲ با برچسب قیمت ۵۰۶ دلار و ال‌جی V30 با قیمت ۸۴۰ دلار عرضه می‌شوند و به نمایشگر بزرگ‌تر و باتری قدرتمندی مجهز گشته‌اند و از نظر بقیه مشخصات نیز مشابه جدیدترین دستاورد اپل هستند، چرا باید قیمت بسیار بالای یک سیب گاز زده را توجیه نمود!

۴. ناقص‌تر از همیشه!

شاید نتوان مطالبی را که در این قسمت بیان می‌کنیم هر کدام را به صورت جداگانه یک دلیل برای نخریدن آی‌فون X دانست ولی مطمئنا وقتی آنها را کنار هم قرار می‌دهید، با دلیل قانع‌کننده‌ای مواجه خواهید شد.

اگر به مشخصات ذکر شده آی‌فون ۱۰ سری بزنید، در بخش باتری پشتیبانی از فناوری شارژ سریع توجه‌تان را به‌خودش جلب می‌کند اما موضوع زمانی غیرقابل توجیه می‌شود که بدانید کابل و شارژری که در جعبه آی‌فون‌های سال جاری وجود دارد با این قابلیت سازگار نیست و هنگامی که ۱۱۵۰ دلار برای بهترین مدل از آی‌فون ۱۰ هزینه می‌کنید، بازهم خبری از شارژ سریع نبوده و باید هزینه جداگانه‌ای را برای تهیه شارژر مناسب بپردازید.

همچنین باید افزود که برخلاف محصولات اندرویدی، قابلیت بهره‌گیری از کارت حافظه در آی‌فون‌ ۱۰ وجود ندارد و اگر جز آن دسته از افرادی هستید که به دانلود و تماشای فیلم و اجرای بازی‌های حجیم علاقه دارید احتمالا هر از چند گاهی با کمبود فضا مواجه می‌شوید و باید حافظه دستگاه خود را پاکسازی کنید.

مجهز نبودن به قلم، تنوع رنگ اندک، نبود امکان شخصی‌سازی در سیستم‌عامل iOS اپل و آزادی عمل بسیار کمتر در مقایسه با اندروید از دیگر مواردی است که باید به آنها اشاره کرد. البته دردسرهای حذف جک ۳.۵ میلی‌متری صدا که دیگر جای خودش را دارد.

البته یکی‌دیگر از مواردی که فعلا نمی‌توان با قطعیت درباره آن صحبت کرد، قابلیت فیس آی‌دی به‌کار گرفته شده در آی‌فون ۱۰ است که به تنها امکان امنیتی این اسمارت‌فون تبدیل گشته و اگر نتواند آن‌طور که اپل ادعا می‌کند، سریع و ایمن عمل کند احتمالا باعث دلسردی بسیاری از مشتاقان آی‌فون ۱۰ خواهد شد. این مورد زمانی جدی‌تر می‌شود که در زمان مراسم رونمایی از ویژگی مورد بحث، چهره کرگ فدریگی توسط فیس‌آی‌دی شناسایی نشد و او برای گذر از قفل صفحه از پسورد استفاده کرد!!

شکی نیست که آی‌فون X بهترین دستاورد اپل تا به امروز است ولی هنوز هم کامل نیست و قبل از خرید این پرچمدار بهتر است نیم‌نگاهی هم به رقیبان اندرویدی موجود در بازار داشته باشید تا بتوانید تصمیم درستی را هنگام خرید اسمارت‌فون دل‌خواه‌تان گرفته و شاید مقداری هم از پول خود را ذخیره کنید!
 

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *