چه کسانی در تعطیل شدن صادرات هوایی از فرودگاه امام مسئول هستند

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

به گزارش تراز ،سید رضا نورانی  اظهار داشت: معمولا بیشتر کالاهایی که از طریق هوایی انجام می شود، محصولات فساد پذیر مثل گل و گیاه و میوه و تره بار است که به دلیل اخذ هزینه های نابجا از صادر کنندگان درفرودگاه امام ، رغبت صادرات از مسیر هوایی را کاهش داده است.

وی با اشاره به اینکه صادر کننده بجای اینکه تشویق شود تنبیه می شود گفت: باید پرسید که چه کسانی در تعطیل شدن صادرات هوایی از فرودگاه امام مسئول یا مقصر هستند، در حال حاضر برای صدور یک گواهی قرنطینه ای بار شما چه ۳۰۰ کیلو یا هزار کیلو باشد باید ۱۲۰ هزار تومان پرداخت شود.

وی افزود :همچنین برای تخلیه و بارگیری کیلویی ۵۰ تومان گرفته می شود و برای اینکه کالایی را از سیستم ایکس ری عبور دهند یک پالت ۱۴- ۱۵ هزار تومان اجاره داده می شود و کیلویی نزدیک ۶۰- ۷۰ تومان بابت ایکس ری از صادر کننده گرفته می شود ، به عبارتی اگرکالایی مثل سبزیجات را بخواهید صادرکنید خرید سبزی که کیلویی ۳۰۰ تومان تومان می شود با احتساب هزینه های متفرقه کیلویی ۴۰۰ تومان در فرودگاه امام تمام می شود و این متاسفانه نقطه رکود ما در بخش صادرات هوایی است، علاوه بر آن ۹ درصد هم مالیات بر ارزش افزوده باید پرداخت شود که همه اینها اجحاف به صادر کننده است تا نتواند کالایش را صادر کند.

درهیچ جای دنیا اینگونه نیست که برای ایکس ری از صادر کننده پول گرفته شود، برای اینکه هزینه امنیت پرواز را نباید صادر کننده بپردازد. وقتی مسافر می خواهد از گیت عبور کند همه بدنش را از ایکس ری عبور می دهند و هزینه ای هم نمی گیرند در حالیکه مسافر ارز بر است نه ارز آور ، اما با وجودیکه صادرات ارزآور است هزینه های نابجایی را از آن می گیرند . متاسفانه آنقدر موانع و هزینه جلوی پای صادر کننده قرارمی دهیم که صادر کننده منصرف از صادرات می شود . باید ببینیم چه کسانی مسئول متوقف شدن صادرات محصولات فساد پذیر از فرودگاه امام هستند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران تا کید کرد: وقتی ما ۲۴ ساعته در فرودگاه به مسافران خدمات می دهیم این خدمات باید به صادرکنندگان هم ارائه شود ،علاوه بر آن برای سهولت کار صادرکنندگان باید از سازمانهای مختلف از جمله اتاق بازرگانی برای صدور گواهی مبدا ،‌سازمان حفظ نباتات و سازمان استاندارد درفرودگاه حضور داشته باشند تا مجوزهای لازم صادر شود. اما متاسفانه متولی برای صادرات نداریم و تصمیم گیری های یک شبه به صادرت لطمه می زند.

نورانی گفت :اگر قرار است صادراتی درزمینه محصولات کشاورزی صورت بگیرد باید ابتدا ازطریق هوا انجام شود تا بتوانیم بازار ها را جذب کنیم و بعد برویم سراغ مسیر دریا و جاده ،‌یعنی اصلی ترین مسیر صادراتی ما برا ی محصولات فساد پذیر باید از راه هوا باشد . متاسفانه ناوگان باری هوایی (هواپیمای کارگو ) نداریم و انتظار ما این است که خرید هواپیمای باری هم در میان قرار دادهای خرید هواپیما دیده شود تا زیرساخت های ما تقویت شود.

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *