[ad_1]
‘ فرامرز مداح’ افزود: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، میزان واردات از مرزهای جادهای ۸ درصد افزایش و میزان صادرات نیز یک درصد افزایش داشته است. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، به گفته وی ، از میان مرزهای جادهای کشور، مرز بازرگان با سهم ۶۲ درصدی فعالترین مرز در زمینه واردات کالا به کشور به شمار میرود و پس از آن مرزهای میرجاوه و آستارا با ۱۴ و ۱۰ درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
این مقام مسئول افزود: عملکرد مرزهای جادهای در زمینه صادرات کالا از کشور نشان میدهد در مدت مذکور مرز بازرگان با ۲۳ درصد در رده نخست و پس از آن مرزهای میلک با ۲۲ درصد و دوغارون با ۹ درصد قرار دارند.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری اظهارداشت: در این مدت سهم کامیونهای ایرانی در صادرات کالا ۶۷ درصد و در جابهجایی واردات کالا ۴۳ درصد بوده است.
وی با اشاره به این که طی این مدت ۹۲ هزار نفر مسافر توسط ۱۳ هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری وارد کشور شدند، افزود: در جابهجایی این مسافران سهم اتوبوس ۲۲ درصد، مینیبوس ۲۵ درصد و سواری ۵۳ درصد بوده است، همچنین تعداد ۱۰۵ هزار نفر توسط ۱۴ هزار دستگاه وسیله نقلیه مسافری از کشور خارج شدند که سهم اتوبوس ۳۸ درصد، مینیبوس ۱۱ درصد و سواری ۵۱ درصد بوده است.
مداح درخصوص آمار تردد وسایلنقلیه مسافری در مرزهای کشور گفت: در مدت مذکور، بیشترین تردد ورودی وسایل نقلیه مسافری در مرزهای دوغارون با ۳۳ درصد و رازی با ۱۴ درصد و بیشترین تردد خروجی در مرزهای دوغارون ۲۹ درصد و بازرگان با ۱۴ درصد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع مسافران وارد شده به کشور ۳۱ هزار نفر مسافر خارجی و ۶۱ هزار نفر مسافر ایرانی بوده و از مجموع مسافران خارج شده از کشور ۲۶ هزار نفر مسافر خارجی و ۷۹ هزار نفر مسافر ایرانی از مرزهای جادهای کشور خارج شدند.
هم اکنون تعداد پایانه های مرزی کشور به بیش از ۲۴ پایانه افزایش یافته است.
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید