[ad_1]
به گزارش تراز ،آقای ساعدی میگوید: در فضای کنونی کشور که اقتصاد دچار رکود نسبی شده و اشتغالزایی درحد کارمندی و چند شغل دیگر محدود شده تکیه بر توانایی و همچنین ظرفیتهای موجود در کشور و هر منطقه میتواند اقتصاد را پویا کرده و گره بیکاری را باز کند.
او میگوید: به منظور جلوگیری از تخریب سیبهای باغ خود و منطقه اقدام به راهاندازی کارگاه صنایع تبدیلی در فضای ۵۰ متری نمودم.
وی ادامه داد: سیبهای سایر باغدارها را هم به قیمت هر کیلوگرم ۳۰۰ تومان خریداری کردم و در کنار سیبهای خودم فرآیند تولید سرکه را شروع کردم.این کارآفرین سمیرمی همچنین اظهار داشت: به ازای هر لیتر سرکه سیب هشت هزار تومان درآمد کسب میکنم که پیشبینی میشود در ماه حدود ۱۲ میلیون تومان به دست آورم.
ساعدی میگوید: من در رشته مکانیک خودرو فارغالتحصیل شدم به دلیل علاقهای که به کشاورزی دارم به فکر افتادم که این کار را ادامه دهم از این رو به باغداری رو آوردم و در ضمن در کنار آن دامپروری هم انجام میدهم.وی افزود: تاکنون ۳۳ واحد تولید سرکه سیب در سمیرم راهاندازی شده که به همین دلیل سمیرم را به قطب تولید سرکه سیب تبدیل کرده است.
سالانه ۷۰ تن سرکه سیب در سمیرم تولید و ۵ تن آن به کشورهای خارجی صادر میشود. برای تولید هر لیتر سرکه ۳ یا ۴ کیلوگرم سیب لازم است، در واقع سرکه سیب حداقل ۶ برابر فروش سیب به صورت معمولی درآمد و ارزش افزوده دارد.گفتنی است در سال ۹۴ در سمیرم ۲۳۰ هزار تن سیب از باغات برداشت شد که ۵۰ هزار تن آن (۲۰ درصد) بصورت ضایعات از بین رفت.در سال بعد ۲۶۰ هزار تن سیب تولید شد و با کاهش ۵ درصدی، میزان ضایعات به رقم ۴۰ هزار تن رسیده است، لذا با توجه به اشتغالزایی، خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی سرکه سیب که علاوه بر حفظ سلامتی و زیبایی بدن و تمیزی محیط اطرافمان، نیاز به توجه بیشتر مسئولین و دستاندرکاران دارد.
[ad_2]
Source link
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید