صادرات کالا به صورت هوایی

ارسال امن و به موقع بار و انجام کلیه تشریفات صادرات هوایی از ایران به سایر کشور های جهان را به گروه تجاری ققنوس ، معتبر ترین شرکت حمل و نقل بین المللی بسپارید.

خانه » صادرات کالا به صورت هوایی
نمایش ویدیو درباره صادرات-هوایی
فهرست مطالب این سرویس

دریافت اقامت در ۱۵ روز

اگر به دنبال رشد کسب و کار خود هستید و میخواهید یک زندگی سطح بالا در یک کشور با امکانات بینظیر داشته باشید گروه تجاری ققنوس به شما در دریافت اقامت و ثبت شرکت در کشور امارات متحده عربی فقط در طی کمتر از ۱۵ روز کاری کمک خواهد کرد.

world

اقامت برای  فرزند و همسر

اگر به دنبال ایجاد زندگی بهتر و با کیفیت تری برای فرزندان و همسر خود هستید و همیشه به دنبال ساخت آینده بهتری برای خوانواده خود هستید دریافت اقامت کشور امارات متحده عربی اولین و مهمترین قدم برای شما میباشد ما در کل فرایند دریافت اقامت برای خوانواده شما در کنار شما هستیم.

air-cost

افتتاح حساب بانکی

افتتاح حساب در کشور امارات متحده عربی برای ایرانیان یکی از چالش های مهمی میباشد که ایرانیان با ان روبه روز هستند، پس از دریافت اقامت و ثبت شرکت ما برای شما در بانک های مطرح امارات نظیر NBD و… حساب بانکی معتبر افتتاح خواهیم کرد.

support

اجاره دفتر در دبی

نگران اجاره برای محل کسب و کار خود در شهر دبی نباشید،ما در کلیه فرایندهای اجاره دفتر و تجهیز آن در کنار شما هستیم، شما میتوانید با توجه به بودجه خود دفاتر مورد نظر خود را اجاره نمایید و کسب و کار خود را در کمترین زمان ممکن در کشور امارات متحده عربی راه اندازی نمایید.

صادرات-هوایی

مقدمه

شیوه‌های گوناگونی جهت صادرات انواع کالاها وجود دارند؛ اما در میان آنها، صادرات هوایی بار یکی از مطمئن‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها برای نقل و انتقال محموله‌ها از داخل کشور به خارج کشور می‌باشد. صادرات کالا توسط ناوگان هوایی از محبوب‌ترین روش‌ها برای بسیاری از تجار و بازرگانان است و چنین افرادی ترجیح می‌دهند برای ارسال کالاهای حساس و فاسد شدنی مانند محصولات کشاورزی به خارج از کشور، از صادرات هوایی کالا استفاده کنند. صادرات هوایی بار هنگامی از اهمیت بیشتری برخوردار است که مدت زمان حمل کالا بسیار مهم باشد و لازم است محموله را در کمترین زمان ممکن و حفظ امنیت به مقصد برسانیم.

با توجه به این که صادرات هوایی کالا از لحاظ امکان ارسال امن و به موقع کالا نسبت به سایر روش‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است، می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی جهت حمل و نقل محموله‌های باارزش باشد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به صرفه اقتصادی و توسعه فعالیت‌های صادرات خود توجه ویژه‌ای دارند، گروه تجاری ققنوس با تجربه چندین ساله خود آمادگی ارائه خدمات صادرات هوایی بار و انجام کلیه تشریفات گمرکی را دارا می‌باشد. علاوه بر این، تلاش کرده‌ایم در ادامه به برخی از مهمترین سوالات شما در این زمینه پاسخ دهیم؛ بنابراین با ما همراه باشید.

آشنایی با حمل بار از چین به دبی ( امارات )

همه روزه بارهای بسیاری از سرتاسر جهان به صورت هوایی،دریایی، اکسپرس از چین به امارات ارسال میگردد، شرایط خاصی که واردات کالا در دبی دارد از لحاظ پایین بودن میزان هزینه های گمرک و ترانزیت کالا شهر دبی را به عنوان یکی از مهمترین مراکز واردات کالا به ایران تبدیل کرده است،گروه تجاری ققنوس ارائه دهنده سرویس های ویژه حمل بار از کلیه شهرهای و بنادر اصلی چین به شهر دبی (امارات) را دارا میباشد

اگر کالای شما یک کالای تحریمی میباشد شما میتوانید با حمل کالا از کشور چین به دبی و سپس انجام سوییچ bl در دبی کالای خود را بدون هر گونه ترس و نگرانی از تحریم ها به ایران ارسال نمایید

انواع صادرات در رویه های گمرکی

صادرات کالا انواع گوناگونی دارد که هر یک مفهوم خاص خود را دارند. به طور کلی می‌توان گفت صادرات بار در رویه های گمرکی به دو نوع صادرات موقت و صادرات قطعی کالا تقسیم می‌شود و تشریفات گمرکی و مراحل ترخیص کالا برای هر یک از آنها متفاوت خواهد بود. علاوه بر این، کالاها، اسناد، مدارک و مجوزهایی که برای صادرات قطعی یا موقت کالا نیاز دارید نیز در برخی موارد تفاوت‌هایی دارند؛ بنابراین بهترین راه کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر پیش از شروع فعالیت تجاری و استفاده از راهنمایی‌های متخصصان فعال در این زمینه می‌باشد.

همانطور که می‌دانید، بخش مهمی از فرایند ترخیص کالا از گمرک به تهیه و جمع آوری اسناد و مدارک مورد نیاز ترخیص کالا اختصاص دارد؛ به همین منظور شیوه ارسال بار به خارج از کشور در روند تشریفات گمرکی می‌تواند تاثیرگذار باشد و قوانین و مقررات ویژه‌ای برای خروج از گمرکات کشور و ارسال به مقصد کشور دیگری دارند. در نتیجه صادرات کالا در رویه های گمرکی به دو نوع تقسیم می‌شود که عبارتند از:

  • صادرات قطعی کالا
  • صادرات موقت کالا

منظور از صادرات موقت کالا چیست؟

نوع دیگری از صادرات که شرایط خاصی از رویه های گمرکی را شامل می‌شود، صادرات موقت کالا می‌باشد. همانطور که از اسم آن مشخص است، خروج کالا از  این طریق به صورت موقت است و کالا دوباره به کشور بازگردانده خواهد شد. زمانی که کالا به منظور تعمیر، تکمیل، عرضه و نمایش در نمایشگاه ها یا فرآوری از قلمرو گمرکی کشور خارج و مجددا به گمرک کشور وارد گردد، صادرات موقت کالا رخ داده است. معمولا بسیاری از شرکت‌ها برای شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی، اخذ گواهینامه یا استانداردهای مشخص، تعمیر دستگاه خارجی و.. از این شیوه صادرات استفاده می‌کنند. البته توجه داشته باشید صادرات موقت با صادرات مجدد کالا تفاوت دارد.

علاوه بر این، امکان تمدید پروانه صادرات موقت کالا نیز وجود دارد. اگر صاحب کالا صادرات یا خروج موقت محموله را در مدت اعتبار پروانه مربوطه انجام ندهد، می‌تواند تقاضای تمدید مدت اعتبار پروانه را از گمرک صادر کننده آن داشته باشد. گمرک صادر کننده می‌تواند تا سه ماه پروانه صادرات موقت را تمدید کند. واگن، هواپیما، وسائط نقلیه از نوع لوکوموتیو، کشتی‌های ایرانی که مداوم در خطوط بین ایران و سایر کشورها در حرکت هستند و.. از جمله مواردی هستند که مشمول قوانین صادرات موقت می‌شوند. این موارد از انجام تشریفات تسلیم اظهارنامه صادرات موقت نیز معاف هستند و تنها لازم است یک اظهارنامه اجمالی ارائه یا یک نسخه مانیفست تسلیم نمایند.

صادرات کالا چیست؟

برای آشنایی بیشتر با مفهوم صادرات کالا، قصد داریم تعریف جامعی از صادرات و انواع مختلف آن شرح دهیم. به طور کلی می‌توان گفت صادران به معنای خروج کالا از داخل کشور به مقصد سایر کشورها می‌باشد که می‌تواند از طریق حمل و نقل هوایی، زمینی یا حمل دریایی به سمت مقصد صورت بگیرد. صادرات کالا از مهمترین فعالیت‌های تجاری برای هر کشور به شمار می‌رود و یکی از شیوه‌های افزایش تولید ناخالص ملی محسوب می‌شود. علاوه بر این، صادرات کالا می‌تواند در کنار سودآور بودن برای فرد یا شرکت صادر کننده، سبب ورود ارز به کشور و در نهایت بهبود اقتصاد شود.

واردات و صادرات کالا هر دو در بازارهای بین المللی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. از آنجا که کالاهای صادراتی می‌توانند سبب اتلاف سرمایه داخلی و انسانی شوند، رعایت برخی نکات و دستورالعمل‌ها در این میان بسیار حائز اهمیت است و لازم است همانند هر فعالیت تجاری دیگری با آگاهی و شناخت کاملی صورت بگیرند. صادرات کالا در رویه های گمرکی به دو دسته صادرات قطعی و صادرات موقت و از لحاظ دیگر به دو گروه صادرات مستقیم و صادرات غیرمستقیم تقسیم بندی می‌شود که هرکدام از آنها عملکرد و کاربرد خاص خود را دارند. در ادامه به طور دقیق‌تر به سوالات شما در زمینه مراحل و انواع صادرات هوایی بار پاسخ خواهیم داد.

منظور از صادرات قطعی چیست؟

زمانی که ارسال کالا به کشوری دیگر جهت مصرف یا فروش در بازارهای کشور مقصد صورت بگیرد، صادرات قطعی گفته می‌شود. صادرات قطعی در رویه های گمرکی شرایط مخصوص به خود را دارد. به عنوان مثال کالاهایی که به این صورت صادر می‌گردند از پرداخت برخی هزینه‌ها همچون سود بازرگانی، حقوق گمرکی، عوارض و مالیات معاف هستند؛ اما مشمول سایر هزینه های ترخیص کالا از گمرک می‌شوند. بر اساس قوانین و مقررات واردات و صادرات کالا، روند صادرات قطعی می‌تواند از طریق شرکت‌های تعاونی مرزنشینان، تجار و بازارچه های مرزی صورت بگیرد. همچنین تولیدی ها می‌توانند با استفاده از شیوه خرید متقابل و واردات موقت، نسبت به صادرات قطعی هوایی بار اقدام کنند.

جهت صادرات قطعی در روند امور گمرکی همانند واردات کالا، لازم است برخی مراحل را طی و اسناد و مدارک مشخصی را جمع آوری کنید. کارت بازرگانی صادر کننده کالا، پکینگ لیست، مجوز صدور (در صورت نیاز)، گواهی بهداشت، قرنطینه دامی و نباتی و گواهی استاندارد (در صورت نیاز)، معرفی نامه یا وکالت نامه از جمله مهمترین مدارکی هستند که جهت صدور کالا از کشور به کشور دیگر باید تهیه کنید. پس از تهیه این موارد می‌توانید به گمرک مورد نظر مراجعه کرده و سایر مراحل ترخیص کالاهای صادراتی را طی کنید.

تشریفات گمرکی و مراحل ترخیص کالاهای وارداتی و صادراتی با چالش‌هایی همراه است که می‌تواند روند ورود یا صدور کالا را بسیار سخت و دشوار کنند. شما می‌توانید کلیه امور گمرکی خود را به تیم کارشناسان و ترخیص کاران گروه تجاری ققنوس بسپارید تا محموله خود را در سریع‌ترین زمان و کاملا مطمئن، از کشور خارج یا به داخل کشور وارد کنید.

انواع-صادرات-در-رویه-های-گمرکی

انواع روش های حمل و نقل بین المللی کالا (صادرات زمینی، دریایی و صادرات هوایی بار)

جهت صادرات یا واردات بار قطعا به یکی از روش‌های حمل و نقل بین المللی نیاز پیدا خواهید کرد. امکان ارسال کالا از داخل کشور به کشوری دیگر به سه روش صادرات هوایی بار، صادرات زمینی و صادرات دریایی امکان پذیر است؛ بنابراین از آنجا که حمل و نقل در تجارت‌های بین المللی بسیار حائز اهمیت است، لازم است مهمترین فاکتورها در تعیین شیوه مناسب حمل و مزایا و معایب هر یک را بشناسید.

عوامل متعددی هستند که می‌توانند بر انتخاب یکی از روش‌های صادرات هوایی بار، دریایی یا زمینی تاثیر بگذارند. بهتر است پیش از انتخاب یکی از روش‌های ارسال کالا، مواردی همچون ویژگی‌های کالا (اندازه، وزن، نوع کالا)، کشور مبدا و مقصد را مورد توجه و بررسی قرار تا محموله خود را به موقع، در امن‌ترین حالت و با هزینه‌ای به صرفه ارسال کنید. در ادامه به بررسی دقیق‌تر انواع روش‌های ارسال بین المللی کالا خواهیم پرداخت:

صادرات هوایی بار

همانطور که مشخص است، در صادرات هوایی ارسال بار توسط ناوگان‌های هوایی یعنی هواپیماهای باری و مسافری صورت می‌گیرد. علی رغم اینکه صادرات هوایی بار محدودیت‌ها و هزینه‌های بیشتری را شامل می‌شود، سریع‌ترین و مطمئن‌ترین روش جهت حمل و نقل کالا به شمار می‌آید. اگر قصد ارسال هوایی بار مورد نظر خود به خارج از کشور را دارید، گروه تجاری ققنوس با مجوز خدمات بار هوایی، تجربه متفاوتی از حمل و نقل مطمئن و سریع کالا را برای  شما فراهم خواهد کرد. سایر مزایایی که استفاده از این سرویس برای شما به همراه خواهد داشت، عبارتند از:

مزایای صادرات هوایی بار

  • بهترین شیوه حمل جهت ارسال کالا در مسافت های طولانی
  • سریع‌ترین روش حمل و ارسال کالا به خارج از کشور
  • امنیت بالا و امکان حداقلی سرقت بار
  • قابل استفاده برای حمل و نقل طیف گسترده‌ای از انواع کالاها

معایب صادرات هوایی بار

  • هزینه بسیار بالا و مقرون به صرفه نبودن برای ارسال برخی کالاها
  • امکان تاخیر یا لغو پروازها وجود دارد.
  • پرداخت مالیات در هر فرودگاه
  • افزایش احتمال استفاده از سایر روش های حمل و نقل کالا

صادرات دریایی کالا

در این شیوه از ارسال کالا، صادرات بار به صورت دریایی و توسط کشتی‌ها به مقصد مورد نظر انجام می‌گیرد. نکته‌ای که در صادرات دریایی بار باید بیشتر مورد توجه قرار دهید، بیشتر بودن مدت زمان حمل کالا نسبت به سایر روش‌ها می‌باشد و برای حمل کالاهای حجیم و سنگین روش مناسب‌تری به شمار می‌رود؛ بنابراین برای صادرات کالاهایی که زمان بسیار مهم است، روش مناسبی نمی‌باشد. البته یکی از مزایای مهم استفاده از حمل و نقل دریایی، هزینه‌های کمتر می‌باشد که به صرفه جویی در هزینه‌ها کمک بسیاری می‌کند. سایر مزایا و معایب صادرات دریایی بار عبارتند از:

مزایای صادرات دریایی کالا

  • مقرون به صرفه‌ترین شیوه جهت ارسال کالاهای حجیم و سنگین
  • محدودیتی در میزان و وزن کالاها وجود ندارد.
  • برای حمل و نقل مقادیر بسیاری زیادی از کالاها می‌تواند روش مناسبی باشد.
  • امکان استفاده از کانتینرهای دریایی در حمل و نقل جاده‌ای یا ریلی
  • امکان حمل بسیاری از کالاها از جمله آهن، زغال سنگ، پوشاک، تجهیزات برقی، اسباب بازی ها، اتومبیل و.. وجود دارد.

معایب صادرات دریایی بار

  • ارسال بار از طریق حمل و نقل دریایی کندتر از سایر روش‌ها می‌باشد و می‌تواند سبب فساد برخی کالاها شود.
  • معمولا امکان تغییر مسیر و جدول زمان بندی‌ها وجود ندارد.
  • پیگیری وضعیت محموله دشوار است.
  • به پرداخت مالیات و عوارض بندری نیاز دارد.
  • برای ارسال کالاهای خطرناک نیاز به تکمیل تعهدنامه های حمل کالاهای خطرناک دارد.

صادرات زمینی بار

وسایل نقلیه‌ای که در صادرت زمینی  بار مورد استفاده قرار می‌گیرند، اغلب کامیون‌ها و تریلی‌ها هستند که کالاها را جابجا می‌کنند. حمل و نقل زمینی کالا بیشتر هنگام تکمیل مسیر حمل کالاها و همراه با سایر روش‌ها استتفاده می‌شود. به عنوان مثال ممکن است بار توسط حمل و نقل هواپیمایی به فرودگاه مقصد رسیده باشد اما برای ارسال به شهر دیگری از حمل زمینی توسط تریلی یا کامیون استفاده شود. گروه تجاری  ققنوس آمادگی حمل زمینی بار مورد نظر شما به هر دو صورت فول تراک و گروپاژ را دارا می‌باشد. برای  اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مزایای ویژه این سرویس می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مزایای صادرات زمینی کالا

  • مقرون به صرفه و کم هزینه بودن نسبت به سایر روش ها
  • دسترسی راحت‌تر به شبکه‌های گسترده جاده‌ای
  • امکان پیگیری وضعیت محموله و برنامه ریزی جهت ارسال کالا
  • تحویل امن کالا

معایب صادرات زمینی بار

  • جهت حمل کالا در مسیرهای طولانی نیاز به زمان بیشتری دارد.
  • امکان تاخیر در ارسال کالا به دلیل ترافیک ها و خرابی وسیله نقلیه وجود دارد.
  • افزایش احتمال آسیب دیدن کالا به ویژه در مسیرهای طولانی
  • قوانین و مقررات جاده‌ای در برخی کشورها چالش برانگیز است.
  • عوارض های پرداختی در برخی کشورها زیاد است.

کالاهای خطرناک مانند مواد خورنده، مایعات و جامدات قابل اشتعال، مواد منفجره، گازها، مواد رادیو اکتیو، مواد اکسید کننده و.. جهت ارسال زمینی خطرناک‌تر هستند.

اسناد و مدارک مورد نیاز جهت صادرات هوایی بار

مجوز صدور کالا زمانی صادر می‌گردد که بتوانید با ارائه اسناد و مدارکی، مالکیت کالا یا قانونی بودن فعالیت تجاری (غیرتجاری) خود را به اثبات برسانید. شما به عنوان صاحب کالا یا نماینده قانونی وی موظف به تهیه مدارکی هستید که باید به گمرک ارائه داده شوند تا بتوانید سایر تشریفات گمرکی و مراحل صادرات هوایی بار خود را به انجام برسانید. یکی از مهمترین مدارک جهت اخذ مجوز صادرات کالا، اصل و کپی کارت بازرگانی می‌باشد. صادرکنندگان کالا ملزم به داشتن کارت بازرگانی مربوطه که از اتاق بازرگانی و صنایع معدن صادر شده و به تائید وزارت بازرگانی رسیده، هستند. سایر اسناد و مدارکی که باید با خود به همراه داشته باشید عبارتند از:

  • مجوز بهداشت برای صدور مواد غذایی، کشاورزی و..
  • مجوز صدور کالا (در صورت نیاز برای صادرات کالاهای مشروط)
  • گواهی استاندارد (برای کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری میشوند)
  • پکینگ لیست یا فهرست عدل بندی
  • اصل و کپی وکالت نامه از صادر کننده کالا (در صورت نیاز)
  • معرفی نامه رسمی از صاحب بار
  • سایر اسناد و مدارک مورد نیاز مانند گواهی آنالیز آزمایشگاهی

با توجه به این که جهت انجام هر گونه فعالیت تجاری اعم از واردات یا صادرات کالا مستلزم به داشتن کارت بازرگانی هستید، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند از طریق کارشناسان معتبر گروه تجاری ققنوس اقدام به صادرات هوایی بار تجاری مورد نظر خود کنند. همچنین در صورت نیاز به مشاوره درخصوص تهیه و اسناد و مدارک مذکور، می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

مشخصات-و-اطلاعات-لازم-جهت-صادرات-کالا

مشخصات و اطلاعات لازم جهت صادرات کالا

بخش بزرگی از اسناد و مدارکی که تهیه می‌کنید مربوط به تشریفات گمرکی و ترخیص کالاهای صادراتی می‌شوند؛ بنابراین مهمترین قسمت از صادرات هوایی بار و ارسال کالا به کشور مقصد را می‌توان گمرک مبدا و گمرک مقصد در نظر گرفت. جدا از اینکه به عنوان صادر کننده یا صاحب کالا موظف به تهیه برخی اسناد و مدارک هستید، لازم است مشخصاتی را برای انجام هر مرحله از فرایند تجاری یا غیر تجاری خود به همراه داشته باشید. مشخصاتی که ممکن است طی فرایند صادرات کالا نیاز داشته باشید، شامل موارد زیر می‌شود:

  • اطلاعات مربوط به صادر کننده یا نماینده صادر کننده کالا
  • اطلاعات شخصی گیرنده کالا در گمرک مقصد
  • اطلاعات خریدار (در صورتی که گیرنده وجود نداشته باشد)
  • تاریخ، شماره و سایر مشخصات مجوز صدور کالا و سایر مجوزهای ارائه شده مربوط به کالا
  • جزئیات مربوط به کشور مبدا یا تولید کننده کالا
  • جزئیات مربوط به کشور مقصد حمل کالا
  • مقصد نهایی تحویل بار
  • هزینه‌های گمرکی (هزینه های انبارداری، باربری، مهر لاکی، مهر سربی و..) و محاسبه آنها
  • جزئیات و مشخصات کالا (کد تعرفه گمرکی کالا، مقدار یا تعداد کالا، ارزش صادراتی و وزن خالص کالا)
  • جزئیات و مشخصات محموله (نوع، تعداد و ابعاد بسته ها، علامت، شماره و وزن با ظرف بسته)
  • وسیله نقلیه حمل کننده و محل بارگیری
  • اطلاعات گمرک مورد نظر جهت صدور کالا
  • شیوه پرداخت، تحویل کالا و شرایط قرارداد معامله

بارنامه هوایی چیست؟

بارنامه‌ها از مهمترین اسناد در انواع روش‌های حمل و نقل کالا هستند که در مراحل مختلف از ترخیص کالا، تخلیه و بارگیری کالا کاربرد دارند و مورد استفاده شرکت‌های حمل و نقل، گمرک و صاحبان کالا در  فرایندهای تجاری قرار می‌گیرند. اگر قصد استفاده از روش صادرات کالا به صورت هوایی را دارید، بارنامه هوایی از جمله اسنادی است که باید از  شرکت حمل کننده کالا دریافت کنید تا بتوانید تشریفات گمرکی صدور کالای مورد نظر خود را انجام دهید. بارنامه‌های هوایی توسط شرکت حمل و نقل هوایی صادر می‌گردند و اطلاعات مختلفی از شرایط ارسال کالا و شیوه پرداخت هزینه‌ها را شامل می‌شوند.

بارنامه را به نوعی رسید کالا در نظر می‌گیرند و لازم است اطلاعات درج شده در بارنامه هوایی مورد توافق دو طرف قرارداد باشد؛ در غیر این صورت، کلیه موارد ذکر شده در این سند بی ارزش و بدون اعتبار خواهد بود. نام و نام خانوادگی فرستنده، آدرس و شماره تلفن فرستنده، نام و نام خانوادگی، آدرس و مشخصات گیرنده کالا، تعداد بسته‌های حمل شده، ابعاد و اندازه بسته‌ها، وزن کالا و وزن حجمی بار، فرودگاه مبدا و فرودگاه مقصد و.. از جمله اطلاعاتی هستند که در بارنامه هوایی تنظیم می‌شوند.

لازم است بدانید در سمت چپ هر بارنامه هوایی یک کد سه رقمی و در کنار آن یک کد ۸ رقمی نوشته شده است. کد سه رقمی نوشته شده نشان دهنده شرکت هواپیمایی است که فریت بار شما را انجام خواهد داد و کد ۸ رقمی در واقع همان شماره بارنامه است که به صورت برچسب بر روی محموله درج می‌شود و برای انجام تشریفات گمرکی ضروری است.

نحوه تشریفات گمرکی صادرات هوایی بار تجاری

صادرات کالا همانند واردات کالا نیازمند انجام تشریفات گمرکی صادرات قطعی یا موقت جهت خروج قانونی محموله از گمرکات کشور می‌باشد. گمرک فرودگاه امام خمینی بهترین و مناسب‌ترین گمرک فعال در زمینه واردات و صادرات بار هوایی می‌باشد و معمولا تشریفات گمرکی و ترخیص کالاهای حمل شده توسط ناوگان های هوایی از این گمرک صورت می‌گیرد. هنگام انجام تشریفات گمرکی کالاهای صادراتی، می‌توان آنها را به دو گروه کالاهای تجاری و کالاهای غیرتجاری تقسیم بندی کرد که هر کدام از آنها شرایط مخصوص به خود را دارند. کالاهای تجاری به کالاهایی گفته می‌شود که دارای ارزش اقتصادی بالایی هستند و در اغلب مواقع به دلیل فروش و مصرف در کشور دیگر ارسال می‌گردند.

جهت انجام تشریفات گمرکی کالاهای تجاری در صادرات هوایی بار، ابتدا لازم است محموله مورد نظر را از محل مربوطه که می‌تواند کارخانه یا شرکت تولید کننده باشد پیک آپ و به اداره گمرک مد نظر خود ارسال کنید. با ورود بار به گمرک، کالا همراه با خودروی حمل کننده آن وزن خواهد شد و مجوز تخلیه بار در گمرک صادر می‌گردد. پس از تخلیه بار، خودروی حمل کننده کالا مجددا وزن کشی می‌شود تا بتوانید قبض توزین را از واحد باسکول دریافت کنید. با تکمیل اسناد و مدارک مورد نیاز  ترخیص کالا و ارائه آنها به گمرک، کالا در یکی از مسیرهای سبز، زرد یا قرمز گمرکی قرار خواهد گرفت که هر کدام شرایط متفاوتی برای عبور کالا دارند. در نهایت می‌توانید با دریافت بارنامه هوایی از شرکت حمل و نقل هوایی و مجوزهای نهایی، محموله را از گمرک به سوی مقصد ارسال کنید.

صادرات هوایی از گمرک فرودگاه امام خمینی

اصلی‌ترین مرز هوایی کشور، فرودگاه امام خمینی تهران به شمار می‌آید؛ به همین دلیل مهمترین گمرک هوایی فعال در کشور در این فرودگاه واقع شده است. روزانه حجم بالایی از انواع کالاهای متنوع از سراسر دنیا به صورت هوایی وارد گمرک فرودگاه امام خمینی می‌شوند و این گمرک توانایی پذیرش و مدیریت کلیه بارهای هوایی را دارد می‌باشد. اگر شما هم به عنوان صادر کننده یا وارد کننده قصد واردات یا صادرات بار هوایی خود از گمرک فرودگاه امام را دارید، مستلزم به ترخیص و خروج کالای خود از گمرک این فرودگاه جهت دریافت یا ارسال به کشوری دیگر هستید.

پروسه ترخیص و انجام تشریفات گمرکی در گمرک فرودگاه امام خمینی از حساسیت بالایی برخوردار است و همین امر سبب شده تا فرایند ترخیص کالا از این گمرک نسبت به سایر گمرکات کمی دشوارتر و پیچیده‌تر باشد. یکی دیگر از مهمترین دلایلی که باعث افزایش حساسیت رویه های گمرکی در گمرک فرودگاه امام شده است، ارزش بالای کالاهایی است به صورت هوایی به این گمرک وارد یا از این گمرک صادر می‌شوند، است. اگر به صادرات بار خود به صورت هوایی تمایل دارید، گروه تجاری ققنوس با تسلط کامل بر حمل و نقل هوایی بار و ترخیص کالا از گمرک، آماده انجام کلیه امور حمل و نقلی و گمرکی شما می‌باشد.

اهمیت بسته بندی تخصصی در فرایند صادرات هوایی بار

از مهمترین مولفه‌ها در صادرات هوایی بار، شیوه بسته بندی کالاهای صادراتی می‌باشد که هم از لحاظ بازاریابی و فروش بهتر محصول و هم از نظر حفاظت و ایمنی کالا از  اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مقاومت بسته در برابر تغییرات زیاد جوی، عوامل فیزیکی و شیمیایی، مطابقت با معیارهای محیط زیستی، تطابق با قوانین مورد درخواست بازار هدف، شرایط توزیع محصول، مقرون به صرفه بودن نوع بسته بندی، نشان استانداردهای بین المللی و داخلی، کاتالوگ یا بروشور کالا و چاپ اطلاعات تماس از جمله شماره تلفن و ایمیل شرکت از جمله مواردی هستند که در بسته بندی کالاهای صادراتی باید لحاظ شوند.

از آنجا که بسته بندی کالاهای صادراتی یکی از مهمترین و حساس‌ترین موارد در فروش، عرضه، مصرف و حمل و نقل به شمار می‌رود، می‌تواند محتوی و کیفیت برخی محصولات را نیز تحت تاثیر قرار دهد. توجه به شیوه بسته بندی باکیفیت و استاندارد در حمل و نقل بین المللی کالا به ویژه حمل هوایی بار نقش مهمی را ایفا می‌کند. ابعاد بسته بندی، کیفیت مواد اولیه سازنده بسته بندی، کارایی و.. از جمله مواردی هستند که در یک بسته بندی استاندارد باید رعایت شوند تا علاوه بر افزایش امنیت حمل و انتقال کالا، از هزینه‌های اضافی حمل و نقل نیز کاسته شود. بسته بندی مناسب کالاهای صادراتی موجب سهولت جابجایی، بارگیری، افزایش سرعت حمل و نقل کالا و استفاده درست از فضای وسیله نقلیه (هواپیما) خواهد شد.

نحوه تشریفات گمرکی صادرات هوایی کالاهای غیرتجاری

کالاهای تجاری گروه دیگری از کالاها جهت صادرات هوایی بار هستند که برخلاف کالاهای تجاری از ارزش اقتصادی برخوردار نیستند و به منظور بازاریابی به کشور دیگری صادر می‌گردند. برای خروج این گونه کالاها از گمرک نیز لازم است برخی تشریفات گمرکی را انجام دهید که بسیار شبیه به مراحل ترخیص کالاهای غیرتجاری می‌باشد. مراحل صادرات کالاهای غیر تجاری به طور خلاصه عبارت است از:

  • اخذ موافقت نامه جهت ورود خودروی حمل کننده کالا
  • تهیه و تکمیل فرم‌های مربوط به صادرات کالاهای غیرتجاری
  • تخلیه محموله در محوطه گمرک مورد نظر
  • بررسی و ارزیابی محموله توسط کارشناسان گمرک
  • بسته بندی مناسب کالاها جهت حمل و نقل هوایی
  • توزین کالا و اخذ قبض مربوطه از واحد باسکول
  • تنظیم و پرینت اظهارنامه مربوط به صدور کالاهای غیرتجاری
  • مهر و امضا و بررسی اظهارنامه
  • دریافت بارنامه از شرکت حمل و نقل هوایی مورد نظر
  • اخذ مجوزهای نهایی

مزایا و معایب صادرات هوایی بار

برای صادرات کالا به صورت هوایی علاوه بر این که از مزایای ویژه‌ای برخوردار می‌شوید، معایب و محدودیت‌هایی هم وجود دارند که ممکن است فرایند صادرات هوایی بار را با مشکلاتی رو به رو کنند؛ البته توجه داشته باشید این مشکلات با برنامه ریزی درست و شناخت کافی حل خواهند شد. شناخت مزایا و معایب صادرات هوایی کالا یکی از همان مواردی است که به شما جهت انجام راحت‌تر فعالیت تجاری یا غیر تجاری کمک می‌کند. قطعا می‌دانید سرعت بالای حمل و نقل هوایی از اصلی‌ترین مزایای این شیوه از حمل و نقل بین المللی کالا می‌باشد. سرعت بالا و حمل سریع محموله‌ها با ایمنی بالا سبب می‌شود تا به طور چشمگیری در وقت خود صرفه جویی کنید.

علاوه بر مزایای قابل توجهی که صادرات هوایی با خود به همراه دارد، محدودیت‌هایی نیز وجود دارند که سبب ایجاد مشکلاتی در فرایند حمل کالا می‌شوند. علی رغم این که حمل و نقل هوایی از امنیت بسیار بالای برخوردار است، جابجایی برخی اقلام و کالاها ازطریق حمل ونقل هوایی ممنوع می‌باشد؛ به همین منظور پیشنهاد می‌شود برای حمل کالاهای خطرناک از روش دیگری استفاده شود. حمل و نقل دریایی می‌تواند گزینه بسیار مناسب‌تری برای نقل و انتقالات کالاهای خطرناک باشد.

تفاوت بارنامه مستر و بارنامه هاوس در چیست؟

اگر نگاهی به لیست مدارک مورد نیاز برای واردات، حمل و ترخیص کالا انداخته شده باشید، حتما متوجه شده اید که یکی از مهمترین اسنادی که توسط شرکت حمل و نقل بین المللی صادر میگردد و برای ورود کالا به کشور نیاز است، بارنامه حمل کالا میباشد. در میان انواع بارنامه ها، دو بارنامه مستر و بارنامه هاوس را ممکن است دیده باشید که دریافت آنها از شرکت های هواپیمایی ضروری است. از آنجا که بسیاری از افراد هنوز تفاوت میان بارنامه هاوس و مستر را به خوبی نمیدانند، در ابتدا هر یک از این بارنامه ها را معرفی خواهیم کرد و بعد به برسی تفاوت های آنها میپردازیم.

بارنامه مستر یا master airway bill چیست؟ بارنامه مستر MAWWB با اسم بارنامه اصلی هم شناخته میشود و یکی از مهمترین اسنادی است که شرکت حمل کننده بار هوایی بعد از گرفتن محموله از شخص یا شرکت حمل و نقل فورواردی و حمل بار به مقصد مشخص، صادر میکند. به این نکته دقت داشته باشید که معمولا گیرنده مشخص شده در بارنامه مستر، شرکت طرف قرارداد با فورواردر در نقطه مبدا حمل بار میباشد. به عبارتی دیگر، این نوع از بارنامه، قراردادی میان شرکت حمل و نقل کریری و حمل و نقل فورواردی است و جهت صادرات هوایی ممکن است به آن نیاز پیدا کنید. نکته دیگر ای است که در شماره سریال بارنامه مستر، یک کد سه رقمی به شرکت هواپیمایی اختصاص دارد و ۷ رقم بعدی مربوط به شماره محموله هستند.

بارنامه هاوس چیست؟ برخلاف بارنامه مستر، بارنامه هاوس به اسم بارنامه فرعی نیز شناخته میشود. در صورتی که شرکت های فورواردر، بار را از فرستنده اصلی تحویل بگیرند و به مقصد مشخص شده حمل کنند، بارنامه هاوس را صادر خواهند کرد. به عبارتی دیگر، گیرنده مشخص شده در این بارنامه، هماان تحویل گیرنده اصلی کالا میباشد.

در رابطه با تفاوت دو بارنامه مستر و بارنامه هاوس باید بگوییم که هر دوی این بارنامه ها از نظر اعتبار کاملا شبیه به هم هستند، اما تفاوت اینجاست که گیرنده بار در بارنامه هاوس، همان مالک اصلی کالا میباشد. بارنامه مستر از این بابت بر بارنامه هاوس ارجعیت دارد؛ چرا که توسط شرکت های هواپیمایی در ازای تحویل کالا صادر میگردد.  در واقع، محموله تا زمانی که به مقصد مورد نظر برسد، در کنترل ایرلاین ها خواهد بود و شرکت فرواردر به آن دسترسی نخواهد داشت. از طرفی دیگر، معمولا شرکت های تجمیع کننده جهت دریافت سود و یهره مندی بیشتر، محموله های مختلف را مبدا، مقصد و تاریخ حمل آنها یکسان است را با هم در یک کلاس ارزان قیمت جمع میکنند؛ از این رو، با تحویل بار به شرکت های هواپیمایی، یک بارنامه مستر صادر میشود و برای هر یک از صادر کننده ها، یک بارنامه هاوس مستقل صادر میگردد.

چالش های مرتبط با صادرات هوایی کالا در گمرک چیست؟

پیش از آن که موفق به خروج و صدور کالا از گمرکات کشور شوید، نیاز به انجام تشریفات ترخیص کالای صادراتی دارید؛ اما همواره شاهد آن بوده ایم که صاحبان کالا و صادر کنندگان با چالش های زیادی در گمرکات مواجه میشوند و همین امر سبب شده تا روند ترخیص بار صادراتی و در ادامه انجام فرایند صادرات هوایی، با تاخیر و خیلی کند انجام شود. چالش های بسیاری هستند که ممکن است موانع زیادی را بر سر راه شما ایجاد کنند، اما اگر بتوانید این موانع رایج در گمرکات ایران را به خوبی بشناسید و از کارگزاران حرفه ای فعال در این حوزه کمک بگیرید، قطعا روند صادرات موفق تری را تجربه خواهید کرد. کارشناسان ما در هر مرحله از صادرات هوایی کالا در کنار شما هستند تا بتوانید با استفاده دانش و تجربیات آن، بار را از کشور خارج و به مقصد مورد نظر برسانید.

برخی از رایج ترین مشکلات در گمرکات کشور جهت واردات و صادرات بار، عبارتند از:

عدم ارائه امکانات ترخیص درصدی کالا برای تولید کنندگان داخلی

طبق مصوباتی که به سازمان گمرک ابلاغ میشوند، گمرکات اجرایی فقط میتوانند بخشی از کالاهایی که در صف تامین ارز قرار دارند را ترخیص کنند. این موارد شامل اظهارنامه های تولیدی و تجاری میشود و با اجرای این مصوبه، ترخیص درصدی در حال حاضر امکان پذیر است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. به علاوه، گمرک با ترخیص درصدی کالاهای مورد نیاز فوری و اساسی بدون نیاز به پرداخت حقوق ورودی مربوطه موافقت کرده است و صاحبان چنین کالاهایی میتوانند بدون اتلاف وقت، نسبت به ترخیص و خروج کالاهای خود از گمرکات کشور به طور درصدی (حتی تا ۹۰ درصد) اقدام نمایند. البته، گمرک این اجازه را ندارد که نسبت به ترخیص درصدی اقلامی که در صف تخصیص ارز هستند، اقدام کند.

روند طولانی بررسی اظهارنامه گمرکی توسط کارشناسان مجازی گمرک

از دیگر چالش هایی که زمان صادرات هوایی و خروج بار از گمرک ممکن است با آن رو به رو شوید، مدت زمان طولانی است که صرف بررسی اظهارنامه گمرکی توسط کارشناسان مجازی میشود و سبب طولانی تر شدن روند ترخیص کالا از گمرک میگردد. در رابطه با اظهارنامه های وارداتی باید بگوییم که بیشتر از ۵۰ درصد آنها در اولین دفعه، در مسیر سبز گمرکی قرار میگیرند که در این صورت، به بررسی توسط کارشناس مجازی نیاز نخواهند داشت. به علاوه، کارشناسان مجازی موظف هستند تا تمامی اظهارنامه های ارجاعی را به طور کامل بررسی کنند و هر گونه نقصی را از طریق درج نظر مشروح و مستند در سامانه مربوطه به صاحب کالا اعلام نماید.

از طرفی دیگر، متوسط زمانی که کارشناسان مجازی برای بررسی اسناد و اظهارنامه ها صرف میکنند، به علاوه خروج آنها از صف و استخراج و درج در کارتابل اتوماسیون اداری، حدود یک روز طول میکشد. بنابراین اگر نقص و مشکلی در اسناد و اطلاعات ثبت شده در اظهارنامه نباشد، این پروسه خیلی سریع تر به اتمام خواهد رسید.

سایر مشکلات در روند ترخیص کالای صادراتی از گمرک شامل موارد زیر میشوند:

  • ارزش غیرواقعی پایه کالاها در گمرکات
  • عدم تعیین مسیر کالاهای وارداتی در گمرکات
  • قطعی های سامانه یکپارچه و سامانه جامع امور گمرکی
  • هزینه های بالای انبارداری و نگهداری کالا
  • عدم توجه کارشناسان مجازی به اظهارات ارزیاب گمرک و صاحب کالا
  • سخت گیری های بسیار در زمینه ارزش گذاری کالا و تعرفه ها
  • عدم توجه به فاسد شدن برخی کالاهای حساس
  • وجود ضعف در زیرساخت های گمرکات کشور و سیستم های الکترونیکی
  • عدم ثبات و پایداری در دستورالعمل ها و دستورات صادر شده
  • و..

مهمترین نکاتی که درباره صادرات کالا از ایران باید بدانید

صادرات کالا از ایران زمانی میتواند موفقیت آمیز و پرسود باشد که بتوانید به اندازه کافی از شرایط اقتصادی کشور مقصد، بازارهای کشور مقصد، ارتباطات اقتصادی و سیاسی میان دو کشور و غیره مطلع شوید و با شناخت کامل از موانع و قوانینی که وجود دارد، نسبت به انجام آن اقدام نمایید. برای این که بتوانید در صادرات کالا موفق عمل کنید، کارشناسان ما در گروه تجاری ققنوس با تسلط بر تمامی نکات و دستورالعمل ها همراه شما هستند. در ادامه چند نکته مهم را نیز معرفی خواهیم کرد که موفقیت هر چه بیشتر شما کمک خواهد کرد، البته فراموش نکنید که تجربه قطعا نقش مهمی را در روند صادرات و ترخیص کالا ایفا میکند.

  • تحقیقات بازار کشور مقصد: شناخت و بررسی نیازهای بازاری که قصد صدور کالا به آن را دارید، از مهمترین نکات در صادرات هر گونه کالایی است. آمار و ارقام مربوط به مصرف و واردات محصولات کمک بسیاری خواهد کرد.
  • برنامه ریزی و استفاده از فرصت ها: پیش از اقدام به صدور کالا، به استراتژی های مد نظر خود جهت صادرات فکر کنید و برنامه ریزی داشته باشید؛ چرا که به شما کمک خواهد کرد تا تقاضای بازار را به خوبی بشناسید.
  • تعیین روش های عرضه محصولات به بازار: از آنجا که معمولا فروش مستقیم به بازار گزینه مناسبی نیست، استفاده از کمک نمایندگان و توزیع کنندگان برای بازاریابی میتواند ایده آل باشد.
  • تعیین روش های بازاریابی: میتوانیم بگوییم که بازاریابی اینترنتی قطعا کمک زیادی میتواند به موفقیت شما در صادرات کالا از ایران بکند.
  • فرصت ها را جستجو کنید.
  • بازارهای داخلی کشور هدف را به خوبی مورد تحقیق و بررسی قرار دهید.
  • اسناد و مدارک لازم برای صادرات را بشناسید.

هزینه صادرات هوایی کالا به چه عواملی بستگی دارد؟

احتمالا تعرفه صادرات بار هوایی یکی از اولین مواردی است که به دنبال آن هستید. نرخ حمل هوایی به عوامل متعددی بستگی دارد، اما معمولا دو عامل تعرفه شرکت هواپیمایی و قیمت ارز در کشور تاثیر بیشتری نسبت به سایر عوامل بر تغییرات هزینه حمل و نقل هوایی دارند؛ در نتیجه اگر نرخ ارز در کشوری مناسب باشد، احتمال این که هزینه‌های صادرات هوایی بار و فریت بار شما کمتر باشد، بیشتر است. از آنجا که کشور ما با مسئله تورم ارزی شدیدی رو به رو است، همین امر سبب شده تا هزینه‌های پرداختی بسیار متغیر باشد.

یکی دیگر از عوامل مهمی که بر تعرفه صادرات هوایی بار تاثیرگذار است، وزن کالا می‌باشد. اغلب شرکت‌های هواپیمایی در این خصوص قوانینی را تعریف کرده‌اند و بر همین اساس هزینه فریت بار را محاسبه می‌کنند. هزینه بسته بندی کالا، هزینه‌های ترخیص کالا و تشریفات گمرکی، هزینه‌های مربوط به فرودگاه مبدا و صدور بارنامه هوایی، هزینه فریت بار که طبق نرخ هوایی محاسبه می‌گردد و.. از دیگر عواملی هستند که بر تعرفه صادرات هوایی موثرند.

 مدیریت و برنامه ریزی برای بسیاری از هزینه‌هایی که لازم است پرداخت کنید، نقش مهمی را در کاهش و حذف هزینه‌های اضافی ایفا می‌کند. به عنوان مثال اگر قصد چند کالای کوچ را به خارج از کشور بفرستید، می‌توانید خودتان براساس استانداردها و شیوه‌ای مناسب آنها را بسته بندی و ارسال کنید که تاثیر بسزایی در کاهش هزینه‌ها خواهد داشت. علاوه بر این، انتخاب یک شرکت حمل و نقل هوایی مناسب بسیار مهم است. گروه تجاری ققنوس اولین شرکت بازرگانی با مجوز حمل هوایی بار می‌باشد که بهترین کیفیت را همراه با قیمت‌های رقابتی به شما مشتریان عزیز ارائه میدهد.

گروه-تجاری-ققنوس-به-کدام-کشورها-صادرات-هوایی-بار-انجام-میدهد؟

گروه تجاری ققنوس به کدام کشورها صادرات هوایی بار انجام میدهد؟

اگر حمل و نقل هوایی را برای صادرات بار خود به خارج از کشور انتخاب کرده‌اید، استفاده از سرویس صادرات بار هوایی گروه تجاری ققنوس به شما پیشنهاد می‌شود. تیم کارشناسان و کارگزاران حمل و نقل بین المللی گروه تجاری ققنوس، آمادگی کامل انجام کلیه امور حمل بار هوایی شما به تمام کشورهای اروپایی، چین، کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و کانادا را دارا می‌باشند. جهت صادرات هوایی محموله مورد نظر خود در مدت زمانی کوتاه و در شرایطی ایمن به هر یک از کشورهای لیست زیر، می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید:

  • فرانسه
  • آلمان
  • سوئد
  • مجارستان
  • انگلیس
  • ترکیه
  • ایتالیا
  • اتریش
  • مجارستان
  • لهستان
  • حمل بار هوایی به چین چین و تمام کشورهای آسیای شرقی
  • کانادا
  • آمریکا

در مورد صادرات بار هوایی سوال دارید؟

از مزایای صادرات کالا هم برای صاحب کالا و تولیدی ها و هم برای اقتصاد کشور نمیتوان چشم پوشی کرد. صادرات کالا مانند پروسه واردات و ترخیص کالا مراحل متعددی را شامل میشود که باید به ترتیب و با دانش کافی انجام بگیرند تا علاوه بر جلوگیری از بروز مشکل در گمرک مبدا و مقصد، سبب سودآوری شود. برای شروع مراحل صادرات کالا ابتدا لازم است زیرساخت های لازم را تامین کنید، سپس نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام نمایید. در ادامه باید استراتژی صادرات را تعیین و بازار هدف و رقبا را به خوبی بررسی نمایید. در آخرین مراحل صادرات کالا لازم است ارزیابی و تبلیغات در بازار هدف را شروع و نسبت به بررسی زیرساخت های انتقال ارز حاصل ازصادرات و تشریفات ترخیص کالا اقدام کنید.

منبع یابی استراتژیک یکی از روش های محبوب در بین تاجران و فعالان اقتصادی در امر سورسینگ کالا می باشد. مراحل منبع یابی در روش استراتژیک به این صورت می باشد: ۱- بررسی چرخه های خرید فعلی در کشور ۲- بررسی اقلام حاضر در بازار ۳- تحلیل و بررسی هزینه ها ۴- ارزیابی فروشندگان و تامین کنندگان و انتخاب یکی از آن ها بر اساس قیمت، کیفیت و …. ۵- استفاده از فرصت ها و ترفند های استراتژی جدید ۶- مذاکره با تامین کنندگان و بررسی میزان سود ۷- به روز ارتباطات و پیدا کردن منابع جدید. برای اولین بار شرکت جنرال موتور از روش استراتژیک برای سورسینگ کالا استفاده کرد.

صادرات در رویه های گمرکی به دو گروه صادرات قطعی و صادرات موقت تقسیم میشود که تشریفات گمرکی و اسناد و مدارک مورد نیاز برای هر یک از آنها دارای تفاوت هایی است. اگر قصد ارسال کالاهای خود به کشور هدف به منظور مصرف یا فروش را دارید، لازم است مراحل صادرات قطعی کالا را در رویه های گمرکی دنبال کنید. در صورتی که کالا را به طور موقت از کشور خارج کنید و قصد بازگرداندن آن به کشور را داشته باشید، صادرات موقت گفته میشود. کالاهای نمایشگاهی، تعمیر دستگاه های خارجی و.. مشمول صادرات موقت در رویه های گمرکی میشوند. توجه داشته که برخی کالاها چه در صادرات موقت و چه در صادرات قطعی از انجام برخی مراحل ترخیص کالاهای صادراتی معاف هستند.

امکان ارسال بار به خارج از کشور به سه روش صادرات هوایی، زمینی و دریایی قابل انجام است. شما براساس بودجه و نوع کالاهای خود میتوانید یکی از سرویس های حمل و نقل بین المللی گروه تجاری ققنوس را جهت ارسال بار خود انتخاب نمایید. صادرات هوایی بار سریع ترین شیوه از ارسال کالا و البته گران ترین انهاست. صادرات دریایی بار امکان حمل امن و کم هزینه کالاهای صادراتی شما را فراهم میکند، اما به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و از روش صادرات زمینی بار برای ارسال کالا به کشورهای همسایه یا اروپایی میتوانید استفاده کنید. روش های مختلف حمل و نقل کالاهای صادراتی مزایا و معایبی دارند که در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

امکان ارسال کالاهای تجاری و غیرتجاری که در داخل کشور یا کشور مقصد دارای ممنوعیت یا محدودیت های خاصی نیستند، وجود دارد. اما نکته‌ای که در پاسخ به این سوال باید توجه داشته باشید، تفاوت تشریفات گمرکی و ترخیص کالاهای تجاری و غیرتجاری از گمرک است. کالاهای تجاری کالاهایی هستند که از ارزش اقتصادی بالایی برخوردارند و اغلب اوقات جهت مصرف یا فروش در کشورهای دیگر صادر میشوند. کالاهای غیرتجاری دارای ارزش اقتصادی نیستند و هدف از صادرات آنها بازاریابی است؛ در نتیجه برای ترخیص انواع بارهای تجاری و غیرتجاری صادراتی، به مجوزهای و مراحل متفاوتی برای ترخیص کالا نیاز دارید.

جواب این سوال تا حد زیادی به شرایط شما و ماهیت کالا بستگی دارد و در صورتی که شرایط مالی و زمانی شما اجازه انتخاب روش دیگری را ندهد، حق انتخاب زیادی نخواهید داشت. به طور کلی پیشنهاد ما برای صادرات کالاهای باارزش که باید با امنیت بسیاری حمل شوند یا سرعت نقل و انتقال از اهمیت زیادی برخودار است، صادرات هوایی بار میباشد. اگر به دنبال کاهش هزینه های حمل و نقل هستید و زمان کافی برای ارسال و صادرات کالا در اختیار دارید، سرویس حمل بار دریایی امکان حمل و جابجایی بار ارسالی شما در امن ترین حالت ممکن و بدون هزینه های طاقت فرسا فراهم میکند.

هزینه های صادرات کالا سوال بسیاری از تجاری است که قصد فعالیت در این زمینه را دارند. اگر میخواهید از هزینه های صادرات کالاهای خود مطلع شوید، باید به مواردی همچون قیمت ارز، تعرفه های شرکت حمل کننده، هزینه های ترخیص کالا، هزینه های اخذ مجوزهای قانونی و نوع بسته بندی مورد نظر و.. توجه داشته باشید. نوسانات ارز تاثیرات بسیاری بر هزینه های صادرات کالا دارد؛ پیشنهاد میکنیم جهت فعالیت در حوزه صادرات کالا حتما با مشاوران بازرگانی مشورت کنید و با انتخاب مناسبترین روش حمل بار، هزینه ها را تا حد زیادی مدیریت کنید.

به طور کلی بدون به همراه داشتن کارت بازرگانی قادر به انجام فعالیت های تجاری جهت صادرات کالا نمیباشید. علاوه بر کارت بازرگانی، براساس نوع کالای خود باید به تهیه و جمع آوری اسناد و مدارکی از جمله مجوزهای بهداشت برای صادرات مواد غذایی و فاسد شدنی، مجوز صادرات کالا، گواهی های استاندارد، پکینگ لیست، بارنامه، مدارک مورد نیاز ترخیص کالاهای صادراتی و.. اقدام نمایید. همچنین، اطلاعات مربوط به صادر کننده، گیرنده کالا، کشور مبدا و مقصد، مقصد نهایی تحویل کالا، اسناد حمل و پرداخت هزینه های حمل و نقل و گمرکی هم برای صادرات کالا ضروری میباشند.

جمع بندی

اهمیت صادرات کالا بر کسی پوشیده نیست و قطعا می‌دانید یکی از مهمترین فعالیت‌ها جهت توسعه اقتصادی کشور و بهبود کسب و کارهای تجاری می‌باشد. در این میان صادرات کالا به صورت هوایی یکی از بهترین، امن‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها جهت ارسال بار به خارج از کشور می‌باشد. صادرات هوایی بار با امتیازات ویژه‌ای که با خود به همراه دارد، مورد توجه بسیاری از تجار و صادر کنندگان قرار گرفته است؛ برخی عوامل همچون تغییرات نرخ ارز، عدم توجه به قوانین صادرات کالا و کشور مقصد، تشریفات گمرکی و.. می‌توانند فراین ارسال بار را با مشکلاتی مواجه کنند.

با توجه به این که یکی از پرچالش‌ترین و البته دشوارترین مراحل حمل و نقل بین المللی کالا به ویژه حمل هوایی ترخیص کالا از گمرک می‌باشد، حضور شرکت‌های ترخیص کالا فعال در این زمینه می‌تواند بسیار سودمند باشد. گروه تجاری ققنوس با ارائه خدمات حمل بار هوایی و ترخیص کالاهای صادراتی، در انجام کلیه امور حمل و نقل و ارسال کالای شما به سوی مقصد همراه شما خواهد بود تا بدون نگرانی از هر گونه مشکلی، محموله خود را به مقصد مورد نظر تحویل دهید.

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای