بدهی دولت به گندم‌کاران ۳۰۰۰ میلیارد تومان شد

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از آغاز فصل برداشت گندم تاکنون چهار میلیون و ۶ هزار تن گندم از ٢٧ استان کشور و ۱۲۶ هزار تن دانه روغنی کلزا با رشد دو برابری نسبت به سال گذشته خریداری شده است.

یزدان سیف اظهار کرد: ارزش گندم خریداری شده از گندمکاران ۶۰ هزار میلیارد ریال است که تاکنون نزدیک ۵ درصد مطالبات پرداخت شده است و بقیه این مبلغ بزودی به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

وی افزود: خوزستان با خرید یک میلیون و ٣۴٨ هزار تن گندم در رتبه نخست قرار دارد و پس از آن گلستان با یک میلیون و ۵ هزارتن، فارس با ۶۶ هزارتن، کرمان با ٢ ۶ هزارتن، خراسان رضوی با ٢ ٣ هزار تن و اردبیل با ٢ هزار تن جایگاه های بعدی را از آن خود کردند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران خبر داد: میزان خرید گندم کرمان تا امروز رکورد پارسال را که نزدیک ٢ ۵ هزارتن بود، شکسته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۵٢٣ مرکز فعال در سراسر کشور گندم می‌خرند که تاکنون ٢۰ هزار تن گندم های خریداری شده دوروم (ماکارونی) است.

سیف تولید امسال گندم را ١۴ میلیون تن و خرید تضمینی آن را ۱۱ میلیون تن پیش بینی کرد و گفت: خودکفایی کشور در گندم استمرار می‌یابد.

وی عنوان کرد که  امسال براساس مصوبه شورای اقتصاد هر کیلوگرم گندم معمولی (نان) با افت مفید چهار درصد و افت غیرمفید ۲ درصد به مبلغ ۱۳ هزار ریال (۱۳۰۰ تومان) و گندم دوروم ۱۳ هزار و ۳۰۰ریال (۱۳۳۰ تومان) خریداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از آغاز فصل برداشت تاکنون ١٢۶ هزار تن کلزا به ارزش بیش از سه هزار میلیارد ریال از ٢٧ استان کشور خریداری شده است که نسبت به پارسال که مقدار خرید ۶٧ هزارتن بود، ۲ برابر شده است.

سیف خاطر نشان کرد که در این مدت گلستان با ۴٩ هزار و ٣٩ تن بیشترین فروش کلزا را داشت. مازندران با ١٩ هزارو ٣١٧ تن، خوزستان با ١٨ هزار و ٩۴٣ تن، فارس با ١٢هزارتن، اردبیل با ۶ هزار و ٣ تن و ایلام با پنج هزار و ٩ تن رتبه های بعدی را به خود اختصاص دادند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: ۷۵ درصد مطالبات کلزاکاران کشور پرداخت شده است و باقیمانده طلب این کشاورزان هر هفته یک بار به حسابشان واریز می‌شود.

انتهای پیام/

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *