هشدار نسبت به صندوق های قرض الحسنه

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این مقاله میخوانید

[ad_1]

دومینوی موسسات مالی و اعتباری شروع شد باید این موضوع در جلسه شورای عالی امنیت ملی مطرح می شد زیرا اگر در این زمینه خوب اقدام نشود یک بحران مالی و اقتصادی به بحران اجتماعی و بعد بحران امنیتی تبدیل می شود. علاوه بر اینکه حساب افرادی که از اهرم صندوق های قرض الحسنه برای تجارت های پرسود، پولشویی و مال اندوزی استفاده می کنند و اکنون هم مجازاتی متوجه آن ها هم نیست از موسسات خرد جدا شود. …

… موسسات پس انداز و تسهیلات مسکن: هدف از راه اندازی این موسسات ارایه وامهای رهنی از طریق تجمیع سپرده های پس انداز خرد برای خرید ملک مسکونی در مناطق جغرافیایی مشخص، بدون داشتن اثرات تورمی و ازدحامی برای دیگر بخشهای اقتصادی بوده است. دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر موسسات پس انداز و تسهیلات مسکن در تاریخ ۱۳۹۵/۰۶/ …

موسسات اعتباری و بانک باید طوری دارایی های شان را مدیریت کنند که هر لحظه سپرده گذار قصد برداشت سپرده اش را داشت، بتواند بگیرد. این کارشناس حوزه بانکی تاکید می کند: بانک ها الان مشکلات دیگری دارند که بانک مرکزی باید برای آنها یک برنامه ریزی جدی کند …

…، صرفاً در قالب شرکت های سهامی عام و تعاونی سهامی عام مجاز به فعالیت بوده و طبق تبصره (۴) ذیل آن، صرفاً شرکت های تعاونی اعتبار قرض الحسنه ای که به امر قرض الحسنه مبادرت می کنند از شمول آن ماده مستثنی هستند و از طرفی با عنایت به اهداف ایجابی شرکت های تعاونی اعتبار که به تأمین نیازهای خُرد مالی اعضاء، معطوف است؛ سپرده گیری و …

… اما سپرده های غیردیداری یا شبه پول شامل سپرده های کوتاه مدت و بلندمدت، و قرض الحسنه رشد قابل توجه ۲۳.۸ درصدی داشته و به ۱۰۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. به عبارت دیگر، با وجود رشد نقدینگی ۲۲.۳ درصدی، به دلیل کاهش حجم پول و اسکناس و حساب جاری، بخش عمده نقدینگی اضافه شده و بخشی از پول قبلی جذب سپرده های کوتاه مدت و بلندمدت شده است که به آن …

مالی و سپرده گذاران آنها و اقدامات بانک مرکزی در بازار پول منتشر شده است. البته آنچه منجر به طرح سوال از سوی نمایندگان مجلس شده است، اقدامات ناقص و غیرمنسجمی است که در خصوص برخی موسسات اعتباری غیرمجاز انجام شده است، اما این حوادث نشان از عدم وجود یک استراتژی مشخص و برنامه همه جانبه برای برخورد یا حل مشکلات مربوط به بحران ورشکستگی موسسات مالی اعم از مجاز و غیرمجاز دارد. …

…… مقصد سپرده های بانکی از بلندمدت به سمت کوتاه مدت منتقل شده و رشد حساب کوتاه مدت بیش از نقدینگی و بلندمدت و کل سپرده های بانکی بوده است. همچنین رشد بالای سپرده های دیداری و کوتاه مدت نسبت به نقدینگی، رشد کمتر سپرده بلندمدت نسبت به رشد نقدینگی، کاهش سهم قرض الحسنه به کمتر از ۵ درصد کل سپرده بانک ها، …

…: ورود صندوق های قرض الحسنه و تعاونی های اعتبار به فعالیت های بانکی که در دهه ۸۰ به اوج خود رسید، در سال های اخیر به عنوان یکی از معضلات جدی نه تنها نظام بانکی بلکه اقتصاد ملی ایران خودنمایی می کند. این مؤسسات مالی و اعتباری پس از آنکه از دایره مأموریت های اصلی خود که ارائه خدمات مالی محدود به اعضای داخلی خود بود، خارج شدند، چالش های بسیاری برای اقتصاد به وجود آوردند. …

قرض الحسنه محمد (ص) اصفهان بود. کارشناس بانکی با اشاره به موسسه کاسپین که اخیرا مشکلات فراوانی برای سپرده گذاران ایجاد کرده است، گفت: وضعیت فعلی موسسه کاسپین تحت نظارت بانک مرکزی است اما به دلیل ادغام این موسسه با موسساتی که تحت نظارت بانک مرکزی نبودند باعث مشکل ساز شدن موسسه کاسپین برای سپرده گذاران شده است. او به نقش بانک مرکزی درخصوص بهبود عملکرد موسسات اعتباری اشاره کرد و …

شمالی درخواست برای اقدام یا Call for Action مشاهده می شود و ۷ کشور دیگر تنها تحت نظارت قرار دارند. از طرف دیگر در این بیانیه تصریح شده تا زمانی که ایران اقدامات لازم برای رفع کمبودهای شناسایی شده در برنامه اقدام را انجام نداده، گروه ویژه اقدام مالی نسبت به ریسک ناشی از حمایت مالی از تروریسم از داخل ایران و تهدیدی که برای سیستم مالی بین المللی ایجاد می کند، نگران خواهد بود و از مؤسسات مالی …

… وی رقابت ناسالم بانکها و موسسات مالی مجاز و غیرمجاز را از دیگر موانع موجود برای کاهش نرخ سود بانکی دانست و به اخبار پولی مالی گفت: برخی از سیستمهای مالی غیررسمی یا بدون مجوز با در اختیار داشتن پولهای سنگین باعث شده اند تا بانکهای دولتی یا بانکهای خصوصی مجوزدار برای جذب سپرده بیشتر اجبارا وارد رقابت ناسالم با یکدیگر شده و …

، سپرده های سرمایه گذاری مدت دار ۲۳.۶ درصد، قرض الحسنه ۲۸.۳ درصد و سایر سپرده ها ۱۹.۵ درصد بوده است. براساس توضیحات درج شده، بانک مرکزی سپرده های صندوق پس انداز مسکن را هم به آمار سپرده های قرض الحسنه اضافه کرده است. * حجم سپرده قانونی نزد بانک مرکزی به ۱۲۵ هزار میلیارد تومان رسید سپرده بانک ها و مؤسسات اعتباری نزد بانک مرکزی در پایان سال ۹۵ با ۲۲ درصد افزایش به ۱۳۱ هزار …

… به گفته نوراله زاده، سود تسهیلات حتما یک رقمی خواهد بود و صندوق توسعه ملی بر اساس قرض الحسنه این مبلغ را در اختیار بانک ها قرار خواهد داد. وی گفت: در قانون برنامه ششم در منابع مالی برنامه، پیش بینی شده است که تسهیلات بانکی باید رشد سالانه ۷. …

[ad_2]

Source link

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *