در این مقاله از سایت گروه تجاری ققنوس به ۱۱ کانتینر پر استفاده در صنعت حمل و نقل اشاره می کنیم که کانتینرهای استاندارد، یخچال دار و فلت رک در میان آن ها قرار دارد.
اگر در حال بررسی شرایط و به دنبال حمل و نقل مرسوله خود هستید، توصیه می کنیم که ابتدا اطلاعات خود را درباره پر کاربردترین کانتینرها افزایش دهید.
در ادامه به ۱۱ کانتینر پر استفاده در صنعت حمل و نقل اشاره می کنیم که هر فرد حاضر در صنعت حمل و نقل حتما باید از آن ها اطلاع داشته باشد.
بیشتر بخوانید: با این ۹ استراتژی هزینه های حمل و نقل دریایی را کاهش دهید!
کانتینر همه منظوره {general purpose container}
کانتینرهای همه منظوره که با نام کانتینر خشک نیز شناخته می شوند، تغییرات آب و هوا تاثیری روی آن ها ندارد. کانتینر خشک با دیوار و کف فلزی پوشانده شده است و سقف محکم و سختی دارد.
این نوع از کانتینرها بیشترین استفاده را در صنعت حمل و نقل دارند و بیشترین حجم از مرسوله های معمولی را جابجا می کنند.
می توان با نصب تجهیزاتی مانند کیسه های آستردار {Liner Bags} یا فلکسی تانک {Flexi tank} در این نوع از کانتینر، انوع خاصی از مرسوله های مایعات یا خشک را منتقل کرد.
فلت رک {flat rack container}
دیواره های جانبی این نوع از کانتینر که ساختار ساده ای دارد را می توان تا کرد. دیوارهای انتهایی به اندازه محکم هستند که امنیت مرسوله را تضمین کنند.
از این رو، کانتینرهای فلت رک برای حمل مرسوله های با ابعاد بسیار بزرگ مانند ماشین آلات صنعتی، خودرو، قرقره های بزرک و مواد اولیه ساخت و ساز، مناسب هستند.
بیشتر بخوانید: چگونه هزینه های حمل و نقل دریایی را کاهش دهیم؟ {راهنمای ۲۰۲۱}
اپن تاپ {open top container}
سقف این نوع از کانتینرها را به طور کامل می توان برداشت؛ از این رو، برای حمل مرسوله های با ارتفاع بسیار زیاد مناسب هستند.
می توان ماشین آلات صنعتی با ارتفاع زیاد یا دیگر محصولات تولید شده سنگین که تنها با استفاده جرثقیل یا پل های غلتان قابل انتقال هستند را با کانتینرهای اپن تاپ منتقل کرد.
کانتینر دو درب {Double Door Container}
از آن جایی که در هر دو سمت این کانتینر درب وجود دارد، با نام “کانتینر تونل” نیز شناخته می شود.
این نوع کانتینرها برای بارگیری و تخلیه بسیار سریع مرسوله مناسب هستند و فضایی مناسب برای حمل و نقل کالاهایی مانند فولاد و آهن به شمار می روند.
بیشتر بخوانید: پرکاربردترین کانتینرهای دریایی و شیوه های FCL و LCL
کانتینر های کیوب {High Cube Container}
به جز ارتفاع این نوع کانتینر که حدود ۱ فوت بلندتر است، ساختار این نوع کانتینرها با کانتینرهای همه منظوره مشابه است.
این کانتینرها در سایزهای ۴۰ و گاهی اوقات ۴۵ فوتی در بازار عرضه می شوند و برای جابجایی حجم بسیار زیاد کالا کاربرد دارند.
کانتینر اپن ساید {Open Side Container}
تنها تفاوت این کانتینر که آن را با کانتینرهای همه منظوره متمایز کرده است، درب های این کانتینر است که کاملا باز می شوند.
از این رو، فضای بیشتری برای حمل مرسوله وجود دارد و به دلیل تسهیل دسترسی به مرسوله، تخلیه و بارگیری کالا بسیار آسان تر خواهد شد.
بیشتر بخوانید: چگونه یک واسطه گر موفق در حوزه حمل و نقل باشیم؟ {راهنمای کامل}
کانتینر یخچال دار {ISO Reefer Container}
کالاهایی که نسبت به تغییرات دما حساس هستند و همین طور مواد فاسد شدنی از قبیل گوشت، میوه و سبزیجات را با کانتینرهای یخچال دار منتقل می کنند.
منبع خارجی مسئول تنظیم دمای درون کانتینر است. کانتینرهای یخچال دار عموما در ابعاد ۲۰ و ۴۰ فوت تولید می شوند.
اغلب از نوعی فولاد هوازده در ساخت این کانتینر استفاده می شود که با نام فلز “Cor-ten” شناخته می شوند.
کانتینر ایزوله شده {Insulated Containers}
دمای داخلی کانتینرهای ایزوله شده درست مانند کانتینرهای یخچال دار تنظیم شده است به نحوی که توانایی مقابله با دماهای زیاد را دارند.
از همین رو، این نوع کانتینرها برای حمل و نقل های طولانی مدت محصولاتی مانند مواد غذایی، مواد دارویی، خون، عضو، مواد زیست شناختی و شیمیایی مناسب هستند.
بیشتر بخوانید: کانتینر باری : ۵ روش جالب و شگفت آور برای استفاده از کانتینر
کانتینرهای ارتفاع کوتاه {Half Height Container}
کانتینرهای ارتفاع کوتاه برای جابجایی مرسوله های سنگین و با حجم زیاد طراحی و ساخته شده اند و مناسب حمل کالاهایی مانند ذغال سنگ و سنگ هستند.
از این رو، گزینه ای مناسب برای استفاده در صنعت استخراج معدن به شمار می آیند.
کانتینر تانکری {Tank Container}
کانتینرهای تانک یا تانکری از فلز محکم یا مواد اولیه ضد خورنده ساخته شده اند. مناسب حمل و نقل و مراقبت طولانی مدت از مواد مایع هستند.
برای این که در زمان حمل و نقل مواد مایع به واسطه موج ایجاد شده از کانتینر بیرون نریزند باید حداقل ۸۰ درصد از ظرفیت پر شود و در عین حال نباید از ۹۵ درصد نیز بیشتر پر شود.
کانتینر مبادله ای {Swap Body Container}
از جمله کانتینرهای قابل مبادله هستند که در جاده و ریل مورد استفاده قرار می گیرند. سقف کانتینرهای مبادله ای را می توان تبدیل کرد و از این رو برای حمل و نقل انواع مختلفی از کالا مناسب هستند.
تنها در حمل و نقل های زمینی می توان از این نوع کانتینر استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: سورسینگ کالا از چین – ۵ فاکتور قابل توجه {راهنمای ۲۰۲۱}
سخن آخر
باید هنگام حمل و نقل مرسوله حتما به نوع کانتینر توجه کنید. عدم توجه به این مسئله با پرداخت هزینه های اضافه و خسارت های زیاد همراه خواهد بود.
متخصصین ما در گروه تجاری ققنوس با سال ها تجربه فعالیت در حوزه حمل و نقل از جزییات تمام کانتینرها اطلاع دارند و می دانند که کدام کانتینر باید انتخاب شود.
گروه تجاری ققنوس
شرکت بازرگانی بین المللی و خدمات حمل بار هوایی ققنوس تجارت خاورمیانه با نام تجاری گروه تجاری ققنوس با بیش از ۸ سال سابقه فعالیت در حوزه تجارت خارجی و حمل و نقل بین المللی اعم از هوایی، دریایی و زمینی و سایر خدمات نظیر ترخیص کالا، حوالجات ارزی، خرید از سایت های خارجی، سرویس های درب به درب (DDP)، پست اکسپرس توانسته است میزبان بسیاری از تجار ایرانی و واردکنندگان کالا و صنایع کشور طی این مدت باشد.مشاوره صحیح و حرفه ای ،ضمانت بهترین قیمت و ارائه خدمات پشتیبانی مناسب ضمن ارائه سرویس سه اصل اولیه است که گروه تجاری ققنوس از نخستین روز تاسیس سعی کرده به ان پاینبند باشد و با رعایت این سه اصل توانسته به لطف مشتریان وفادار خود پس از ۸ سال فعالیت همچنان اقدام به ارائه خدمات به مشتریان جدید و سابق خود بنماید.
از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید