• مقالات
  • FTL و LTL: حمل و نقل دربستی و خرده بار زمینی چه تفاوتی با هم دارند؟
آنچه در این مقاله میخوانید

خرید از سایت های خارجی دارید؟

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

نیاز به مشاوره تلفنی دارید؟

FTL و LTL: حمل و نقل دربستی و خرده بار زمینی چه تفاوتی با هم دارند؟

FTL و LTLو نقل دربستی و خرده بار زمینی چه تفاوتی با هم دارند

در این مقاله از گروه تجاری ققنوس به روش های حمل و نقل بار ، یعنی FTL و LTL و مزیت های هر کدام اشاره کرده ایم.

صاحبان کمپانی ها و شرکت ها قبل از این که کالاهای خود را در کامیون قرار دهند، چندین تصمیم مهم باید بگیرند. اولین و مهم ترین مورد، تصمیم گیری در خصوص زمان و هزینه های حمل و نقل است. خوشبختانه، شرکت هایی که در حوزه حمل و نقل زمینی با کامیون فعالیت دارند، با مشتریان با انعطاف برخورد می کنند {به عبارتی با مشتری راه میان} و همکاری کردن با یک واسطه گر حمل و نقل زرنگ و کار آزموده اغلب در این زمینه به شما کمک می کند.

همکاری کردن با واسطه گر حمل و نقل برابر با تشکیل تیم داخلی حمل و نقل است – به علاوه دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت و نیاز به پرداخت هزینه های سربار نخواهد بود – و از آن جایی که دیگر در این زمینه چیزی فکرتان را مشغول نمی کند، و می توانید تمام تمرکز خود را بر روی هسته مرکزی کمپانی معطوف کنید. واسطه گر حمل و نقل در هر حوزه ای فعالیت می کند؛ فرقی نمی کند که هدف ارسال محصولات ارگانیک به فروشگاه های زنجیره ای خوارو بار باشد یا این که باید ماشین های لباسشویی را فروشگاه های زنجیره ای منتقل کرد،

بیشتر بخوانید: کارگزار حمل و نقل بین‌المللی : راهنمای کامل از تمام مسائلی که باید در مورد کارگزار خود بدانید.

FTL و LTL

زمانی که نوبت به انتخاب یکی از دو شیوه انتقال بار می رسد، واسطه گر حمل و نقل شما را راهنمایی می کند: شیوه حمل و نقل دربستی {FTL} یا شیوه خرده بار زمینی {LTL}. البته بدون شک گاهی اوقات کمپانی ها حق انتخاب ندارند؛ زیرا آن ها باید سفارشات را آماده کنند، حالا فرقی ندارد که ظرفیت یک کامیون تکمیل شود یا خیر.

امرار معاش این دسته از افراد به میزان فروش ها بستگی دارد و تنها وقتی فروش ها تکمیل می شود که کالا و محصولات به مقصد و به دست مشتری برسند. از این رو منطقی به نظر می رسد که حتی وقتی که تمام کالاهای ارسالی تان به اندازه ظرفیت یک کامیون می شود، باز هم صبر کنید تا بار را به شیوه LTL ارسال کنید.

در ادامه به طور کامل درباره دو روش حمل و نقل اشاره کرده و دلایل انتخاب یک روش بر روش دیگر را توضیح خواهیم داد.

FTL و LTL

حمل و نقل به روش FTL چه قوانین و مقرراتی دارد؟

در پاسخ باید بگوییم، بستگی دارد. قوانین و مقررات تنظیم شده از سوی دولت ها تعیین کننده بسیاری از استانداردهای تجاری و امنیتی در صنعت حمل و نقل را نشان می دهد. به طور کلی، برای توضیح حمل و نقل دربستی از اعداد و ارقام زیر استفاده می شود:

۴۴.۰۰۰ پوند، ۲۵۰۰ فوت یا ۴۸ پالت استاندارد {۴۰×۴۸ جاگیری}

بیشتر بخوانید: همه آنچه باید از ترخیص بار در گمرک شهریار بدانید

اما یک سئوال پیش می آید: مثلا فرض کنید که کانتینرهایی با بار مواد غذایی ارسال می کنید که بسیار سبک هستند اما خیلی جاگیر هستند. در این حالت چطور؟ دقیقا در اینجا دیگر توضیح ارائه شده درباره یک بار کامل گیج کننده و نامفهوم می شود. در همین حال، ممکن است که کالاهایی با وزن زیاد، مثل فولاد، را داخل کانتینر قرار دهیم در حالی که همچنان فضای زیادی باقی مانده است. در توضیح آورده شده درباره یک بار کامل، به اندازه و وزن کالاها اشاره شده است. در تعریف یک بار کامل، ابعاد و وزن کامیونی که قرار است کالاها را منتقل کند نیز یک فاکتور به حساب می آید.

در بیشتر موارد، شرکت های حمل و نقل تنها در صورتی می توانند باری با وزن بیش از ۴۴.۰۰۰ پوند را روی کامیون ها قرار دهند که بسته ها را به صورت کاملا ایمن بارگیری شوند و در موقع حرکت کامیون، خطری وجود نداشته باشد، از این رو اغلب از شیوه LTL استفاده می کنند. این روش از حمل و نقل کالا برای شرکت های مزیت هایی نیز به دنبال دارد.

روش FTL و LTL

FTL و LTL : کم شدن هزینه ها

وقتی که کالا و محصولات خود را با روش LTL جابجا می کنید، در حقیقت قسمتی از فضای تریلر که با محصولات شما پر نشده است، با کالاهای دیگر فرستنده ها و کمپانی ها تکمیل خواهد شد.

حمل و نقل کالا با این روش به این معناست که هر فرستنده موظف است هزینه مختص به کالاهای خود را ارسال کند و بیشتر هزینه هایی که این شرکت ها بایستی پرداخت کنند، میان تمام فرستنده ها تقسیم خواهد شد که این هزینه ها شامل هزینه های سوخت، دستمزدهای رانندگان و عوارض می شود.

بیشتر بخوانید: فورواردر حمل و نقل ۲۰۲۰؛ هر چیزی که لازم است درباره فورواردر بدانید

یکی دیگر از مزیت های ارسال کالا با روش LTL، کمتر شدن هزینه های انبار است. بنابراین، هزینه های ارسال به روش LTL کمتر از هزینه ارسال به روش FTL می شود.

کم شدن هزینه ها

ارسال به موقع سفارش ها

جریان نقدینگی مسئله ای مهم برای هر کمپانی تجاری، از جمله خود شما است. درست مثل شما که تا وقتی به مواد اولیه نیاز نداشته باشید پولی بابت خرید آن ها پرداخت نمی کند، مشتریان شما هم همین طور هستند؛ تا وقتی که به کالایی نیاز نداشته باشند، پول آن را پرداخت نمی کنند.

بشتر بخوانید: بارنامه اصلی یا MAWB : چگونه یک بارنامه اصلی را پر کنیم؟ (راهنمای کامل)

حمل و نقل به موقع یک مسئله مهم در زندگی است. از همین رو، حمل و نقل سفارش ها به روش LTL این امکان را به شما می دهد که سفارش های کوچک را درست به موقع ارسال کرده و روابط خود با مشتریان را تقویت کنید.

ارسال به موقع سفارش در حمل و نقل

پول و زمان: تعادل را برقرار کنید

حمل و نقل کالاها به روش LTL یک وضع دشوار برای کمپانی ها و شرکت ها به وجود آورده است. در حالی که این روش حمل و نقل به آن ها کمک می کند تا سفارش های کوچک تر را سریع تر از شرکت خارج کنند، اما این روش ارسال ضمانت نمی کند که کالاها خیلی زود به دست مشتری برسد.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره پست اکسپرس از چین به ایران

سرعت حمل و نقل کالاها به روش LTL در مقایسه با روش FTL کمتر است. حمل و نقل کالاها از طریق جاده ها و توسط کامیون ها برای هر فرستنده ای یک گزینه مناسب محسوب نمی شود. زیرا این کامیون ها باید در چندین ایستگاه توقف کرده و کالاها را به دست مشتری برسانند.

از این رو، این مسئله یکی از دلایل قانع کننده برای بسته بندی مناسب کالایی است که قرار است به شیوه LTL جابجا شود تا با این کار خطر آسیب دیدگی کالاها به حداقل ممکن برسد. خطر آسیب دیدن کالاها در حمل و نقل کالا با روش LTL بیشتر است. بنابراین، اگر اولویت تان سرعت و امنیت انتقال بار است، بهترین گزینه برای شما شیوه FTL است.

تصمیم گیری هوشمندانه در حمل و نقل بار

FTL و LTL : تصمیم گیری های هوشمندانه

تخمین زده می شود که هزینه های حمل و نقل بار برابر با حدود ۱۰ درصد از سود شرکت می باشد. از این رو، باستی یک شیوه و استراتژی یکپارچه و مشخص و همین طور همکارانی با تجربه و قابل اعتماد در اطراف خود داشته باشید تا به شما در اجرا این کار کمک کنند.

بیشتر بخوانید: حمل و نقل ریلی نیازمند بیش از ۳۲ هزار واگن و لوکوموتیو است

یک روش خوب برای انجام این کار، همکاری کردن با واسطه گران حمل و نقل است؛ افرادی که به شبکه ارتباطی از ارائه کنندگان حمل و نقل که قابل اعتماد و موثر باشند، دسترسی داشته باشد. همان طور که کمپانی تان رشد می کند، به یک واسطه گر حمل و نقل نیز نیاز دارید که کمک کند تا هزینه ها بالا نروند. و نکته آخری که باید به آن اشاره کنیم این است که وسعت کمپانی که آن را اداره می کنید اهمیتی ندارد، واسطه گر حمل و نقل می تواند برای شما تخفیف بگیرند.

سخن آخر

امروزه بیشتر واسطه گران حمل و نقل در تکنولوژی های پیشرفته حمل و نقل که به بودجه شما برای حمل و نقل کمک کند، سرمایه گذاری کرده اند. بنابراین، این کار را به واسطه گر سپرده و از مزایای آن لذت ببرید.

همان طور که در بالا به روش های حمل بار به دو صورت FTL و LTL اشاره شد، باید بگوییم، درست است که هزینه های حمل بار به صورت LTL کمتر است اما هرگز به موقع رسیدن بسته ها را تضمین نمی کند؛ از این رو اگر اولویت تان زمان است، توصیه می کنیم که روش FTL را انتخاب کنید.

شرکت بازرگانی بین المللی و خدمات حمل بار هوایی ققنوس تجارت خاورمیانه با نام تجاری گروه تجاری ققنوس با بیش از ۸ سال سابقه فعالیت در حوزه تجارت خارجی و حمل و نقل بین المللی اعم از هوایی، دریایی و زمینی و سایر خدمات نظیر ترخیص کالا، حوالجات ارزی، خرید از سایت های خارجی، سرویس های درب به درب (DDP)، پست اکسپرس توانسته است میزبان بسیاری از تجار ایرانی و واردکنندگان کالا و صنایع کشور طی این مدت باشد.مشاوره صحیح و حرفه ای ،ضمانت بهترین قیمت و ارائه خدمات پشتیبانی مناسب ضمن ارائه سرویس سه اصل اولیه است که گروه تجاری ققنوس از نخستین روز تاسیس سعی کرده به ان پاینبند باشد و با رعایت این سه اصل توانسته به لطف مشتریان وفادار خود پس از ۸ سال فعالیت همچنان اقدام به ارائه خدمات به مشتریان جدید و سابق خود بنماید.

از این قسمت میتوانید به ما امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *